Laptopzone » gaming » HP gaming laptop – Top 5

HP gaming laptop – Top 5

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

HP Game laptop – Met een HP gaming laptop kun je gemakkelijk je favoriete spellen spelen. De videokaart is een essentieel onderdeel van een game laptop.

Let daar zeker op bij het kiezen van je model. Als je voornamelijk Fortnite en League of Legends speelt, is een GTX-kaart de beste keuze.

Je zult ook de meest recente spellen op de hoogste instellingen kunnen spelen met ten minste een RTX-kaart. Je zult in de toekomst de nieuwste games op hoge instellingen kunnen spelen.

Je kunt kiezen voor de HP Pavilion Gaming laptop voor een strak uiterlijk of een HP OMEN laptop met instelbare RGB verlichting.

beste hp gaming laptop
credit: HP

01 Beste HP game laptop 14 inch

Beste HP gaming laptop 14 inch: HP Pavilion Plus 14-eh0975nd

Pros

 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • De behuizing is gemaakt van gerecycled aluminium, wat deze laptop duurzaam in gebruik maakt.
 • Het 2,8K beeldscherm zorgt voor een 2 keer zo scherp beeld als een full hd scherm en laat realistische kleuren zien.

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

De HP Pavilion Plus, 14 -eh0975e laptop, is krachtig en ideaal voor multitasking en fotobewerking. Dat doe je zonder te crashen met een 12e-generatie Intel Core i7 CPU en 16 gigabyte werkgeheugen.

Met het haarscherpe 2,8K LCD-scherm kun je beelden bewerken met de beste details en realistische kleuren. Is het tijd om je beelden te renderen? Dit proces gaat veel sneller dan bij een gedeelde videokaart, dankzij de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart.

Met HP Fast Charge technologie kan je lege batterij in slechts 45 minuten worden opgeladen tot 50%. Dit betekent dat je binnen de kortste keren weer draadloos aan de slag kunt.

Deze laptop is ook gemaakt van gerecycled aluminium, waardoor het een duurzame keuze is. Dit zijn de beste HP gaming laptops 14 inch van dit moment:

02 Beste HP game laptop 15 inch

Beste HP gaming laptop 15 inch: HP VICTUS 15-fb0977nd

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen.
 • Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s en stream je jouw gameplay via Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Voor het spelen van VR games en het ontwerpen van 3D modellen, raden we een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor aan.

Met de HP Victus 15″ 15-fb0977nd kun je je favoriete games spelen. Met de OMEN Gaming Hub kun je schakelen tussen gamemodi en de prestaties van je laptop bijhouden.

Je kunt Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti videokaart. De SSD kan je games tot een terabyte opslaan.

Dankzij de 144-hertz verversingssnelheid van het beeldscherm worden snel bewegende beelden soepel weergegeven. Je kunt je gaming bijvoorbeeld streamen via Twitch. Streamen gaat gemakkelijk met de AMD Ryzen7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen.

Deze laptop is ook een stevige keuze. De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecyclede materialen.

Ben je een nachtgamer? Je kunt nog steeds ’s nachts gamen met het witte toetsenbord met achtergrondverlichting. Dit zijn de beste HP gaming laptops 15 inch van dit moment:

03 Beste HP game laptop 16 inch

Beste HP gaming laptop 16 inch: HP OMEN 16-c0280nd

Pros

 • Speel zware games op 60 fps, game in VR en stream je gameplay in 4K met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart, de AMD Ryzen 9 processor en het 32 gigabyte werkgeheugen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend, wat handig is bij snelle shooters.
 • Het anti-ghosting toetsenbord met RGB verlichting reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat het toetsenbord nooit een commando mist.

Cons

 • Door het gewicht van 2,36 kilogram neem je deze laptop minder gemakkelijk mee in je rug- of laptoptas.
 • Voor het spelen van de allerzwaarste games, raden we een RTX 3080 of RX 6800 videokaart aan.

Je kunt je favoriete games spelen op de 16-inch HP OMEN 16c0280nd. Je kunt VR en zware rondes spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3070 videokaart met minimaal 60 frames per seconde.

Met de AMD Ryzen 9 processor met 32 gigabyte werkgeheugen kun je streamen in 4K resolutie en 3D ontwerpen maken met programma’s als AutoCAD of Unreal Engine. Het beeldscherm van deze MSI heeft een verversingssnelheid van 144 hertz.

Je ziet dus gemakkelijk snel bewegende beelden. Dit is vooral handig voor racegames of snelle shooters.

OMEN Tempest Cooling houdt de laptop koeler dan andere gaming laptops, zodat je kunt blijven gamen, zelfs als het warm wordt. Met de OMEN Gaming Hub kun je de prestaties van de HP OMEN in de gaten houden.

Met het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting kun je schakelen tussen gamemodi en je favoriete kleur kiezen. Anti-ghosting technologie zorgt ervoor dat het toetsenbord geen commando’s mist tijdens het gamen.

Heb je stabiel internet nodig tijdens het online gamen? Sluit een ethernetkabel aan om bekabeld internet te krijgen.

Deze gaming laptop is ook een duurzame optie. Hij is gemaakt van gerecycled plastic en metaal. Dit zijn de beste HP gaming laptops 16 inch van dit moment:

04 Beste HP game laptop 17 inch

Beste HP gaming laptop 17 inch: HP ENVY 17-cr0975nd

Pros

 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat.
 • Door de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart renderen je video’s sneller en speel je lichte games als The Sims op deze laptop

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig.
 • Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops. Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

De HP ENVY 17 cr0975nd is een 17-inch tablet waarmee je snel foto’s en video’s kunt bewerken. De 12e generatie Intel Core i7 processor kan zware toepassingen zoals Adobe Premiere Pro aan.

Je kunt meerdere programma’s tegelijk draaien met 16 gigabyte aan geheugen. Met de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart kun je sneller dan andere kaarten video renderen en lichte games zoals The Sims spelen.

Luister naar je favoriete muziek tijdens het bewerken op Spotify. De Bang & Olufsen-speakers klinken helderder dan standaard laptopspeakers.

Al je bestanden kun je opslaan op de snelle 1 Terabyte van de SSD. Heb je een lange werkdag?

HP Fast Charge laadt je laptop tot 50% op in slechts 45 minuten. Binnen de kortste keren ben je weer draadloos aan het werk. Dit zijn de beste HP gaming laptops 17 inch van dit moment:

05 Beste HP game laptop Amd Ryzen 5

Beste HP gaming laptop Amd Ryzen 5: HP VICTUS 16-e0306nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Deze laptop heeft een 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing, waardoor je meer schermruimte hebt dan bij andere laptops met hetzelfde formaat.
 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming Hub.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Met de HP VICTUS 16 e0306nd kun je Call of Duty spelen op de hoogste instellingen en hoge framerates. Dit is mogelijk dankzij de NVIDIA GeForce3050 Ti videokaart.

Met de OMEN Gaming hub kun je snel schakelen tussen verschillende gamemodi. Het 16-inch scherm zorgt ervoor dat je snel kunt reageren en dat je alle actiescènes meekrijgt.

Deze laptop is even groot als een 15-inch laptop. De slanke schermranden zorgen voor meer schermruimte en minder gewicht. Multitasken is gemakkelijk met de AMD Ryzen 5 processor, 16 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte RAM.

Met Discord kun je chatten met vrienden. Dit zijn de beste HP gaming laptops Amd Ryzen 5 van dit moment:

06 Beste HP game laptop Amd Ryzen 7

Beste HP gaming laptop Amd Ryzen 7: HP VICTUS 16-e0917nd

Pros

 • Dankzij de AMD Radeon RX 5500M videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.

Cons

 • Een RX 5500M videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

De HP Victus 16 e0917nd helpt je om je online concurrenten te verslaan. Met de AMD Radeon RX5500M videokaart kun je multiplayer games zoals Fortnite en Call of Duty: Warzone spelen met hoge instellingen en meer dan 60 frames per seconde.

Alle actie is vloeiend dankzij het 144-hertz beeldscherm dat tot 144 frames per seconde weergeeft. Eén frame kan het verschil betekenen tussen winnen en verliezen in snelle shooters.

Je kunt meerdere programma’s tegelijk draaien met een AMD Ryzen7 processor met 16 gigabyte werkgeheugen. Met Discord kun je chatten met vrienden en je gaming streamen op Twitch.

Adobe programma’s zijn beschikbaar om snel video’s en foto’s te bewerken. Dit zijn de beste HP gaming laptops Amd Ryzen 7 van dit moment:

07 Beste HP game laptop Amd Ryzen 9

Beste HP gaming laptop Amd Ryzen 9: HP OMEN 16-n0979nd

Pros

 • Speel zware games op 60 fps, game in VR en stream je gameplay in 4K met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart, de AMD Ryzen 9 processor en het 32 gigabyte werkgeheugen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend, wat handig is bij snelle shooters.
 • Het anti-ghosting toetsenbord met RGB verlichting reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat het toetsenbord nooit een commando mist.

Cons

 • Door het gewicht van 2,36 kilogram neem je deze laptop minder gemakkelijk mee in je rug- of laptoptas.
 • Voor het spelen van de allerzwaarste games, raden we een RTX 3080 of RX 6800 videokaart aan.

Je kunt je favoriete games spelen op de 16-inch HP OMEN 16c0280nd. Je kunt VR en zware games spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3070 videokaart met minimaal 60 frames per seconde.

Met de AMD Ryzen 9 processor met 32 gigabyte werkgeheugen kun je streamen in 4K resolutie en 3D ontwerpen maken met programma’s als AutoCAD of Unreal Engine. Het beeldscherm van deze MSI heeft een verversingssnelheid van 144 hertz.

Je ziet dus gemakkelijk snel bewegende beelden. Dit is vooral handig voor racegames of snelle shooters.

OMEN Tempest Cooling houdt de laptop koeler dan andere gaming laptops, zodat je kunt blijven gamen, zelfs als het warm wordt.

Met de OMEN Gaming Hub kun je de prestaties van de HP OMEN in de gaten houden. Met het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting kun je schakelen tussen gamemodi en je favoriete kleur kiezen.

Anti-ghosting technologie zorgt ervoor dat het toetsenbord geen commando’s mist tijdens het gamen. Heb je stabiel internet nodig tijdens het online gamen?

Sluit een ethernetkabel aan om bekabeld internet te krijgen. Deze gaming laptop is ook een duurzame optie.

Hij is gemaakt van gerecycled plastic en metaal. Dit zijn de beste HP gaming laptops Amd Ryzen 9 van dit moment:

08 Beste HP game laptop Intel Core i5

Beste HP gaming laptop Intel Core i5: HP VICTUS 15-fa0952nd

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als League of Legends en Fortnite op de hoogste instellingen.
 • Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.
 • Met de verlichte toetsen heb je ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van jouw game onder de knie te krijgen.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Met de HP Victus 15-inch 15-fa0952nd kun je je favoriete games spelen. De OMEN Gaming Hub is een gratis download waarmee je kunt schakelen tussen gamemodi en de prestaties van je laptop kunt bijhouden.

Je kunt Fortnite, League of Legends en Minecraft op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForceGTX 1650 videokaart. Je kunt efficiënt multitasken tussen lichte programma’s met de toekomstbestendige Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen.

Met Discord kun je chatten met vrienden en tegelijkertijd gamen. Deze laptop is ook duurzaam.

De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ben je een nachtgamer?

Je kunt nog steeds ’s nachts gamen met het witte toetsenbord met achtergrondverlichting. Dit zijn de beste HP gaming laptops Intel Core i5 van dit moment:

09 Beste HP game laptop Intel Core i7

Beste HP gaming laptop Intel Core i7: HP ENVY x360 15-ew0977nd

Pros

 • Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat.
 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX videokaart nodig.

De HP ENVY 15-inch 15-ew0977nd tablet is zowel een tablet als een laptop. Je kunt het touchscreen 360 graden draaien om door foto’s en webpagina’s te vegen.

Met de 12-generatie Intel Core i7 processor met 16 gigabyte werkgeheugen kun je professionele video’s bewerken met Adobe. Je kunt ook multitasken tussen je creatieve projecten.

QHD displays zijn twee keer scherper dan full HD en stellen je in staat om foto’s en video’s te bewerken met de meest ongelooflijke details. Ben je klaar met bewerken? Je kunt je projecten sneller renderen met de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart.

Deze kaart kan ook eenvoudige games spelen, zoals Fortnite en League of Legends. Heb je een lange dag op je werk?

Met HP Fast Charge kun je je laptop in slechts 45 minuten tot 50% opladen. Zo ben je weer draadloos, hoe lang het ook duurt.

Dit zijn de beste HP gaming laptops Intel Core i7 van dit moment:

hp gaming laptop
credit: HP

De verschillende HP gaming laptops

 • HP Victus gaming laptop

Een HP Victus gaming laptop is geweldig als je graag games speelt. Met de krachtige Intel Core of AMD Ryzen processoren en NVIDIA GeForce (of AMD Radeon) grafische kaarten kun je je favoriete games met 60 frames per seconde spelen.

Je ziet vloeiende beelden met een verversingssnelheid tot 165 hertz, waardoor snel bewegende beelden mogelijk zijn. Het vernieuwde koelsysteem zorgt ervoor dat de HP Victus laptops niet warm worden in extreme omgevingen.

Niets kan je tegenhouden om oorlog te voeren in het heetst van de strijd. Je kunt met de OMEN Gaming Hub van gamemodus wisselen en de prestaties van je laptop volgen.

Je kunt genieten van de beste game-ervaring.

 • HP Omen gaming laptop

De HP Omen serie omvat gaming muizen, desktops en monitoren. Het is ideaal voor serieuze gamers. De juiste OMEN accessoires verhogen je game-ervaring.

Met een muis met instelbare dpi kun je beter richten, en met een mechanisch toetsenbord met gevoelige toetsen kun je sneller reageren in de game. Een laptop of monitor met een 144-hertz scherm of meer produceert vloeiende beelden.

Het HP OMEN assortiment biedt voor elk wat wils, ongeacht je gaming behoeften.

De beste HP gaming laptop kopen

Er zijn veel goede HP gaming laptops verkrijgbaar. De beste voor jou hangt af van je behoeften en budget. Als je een gaming laptop zoekt, moet je letten op de grafische kaart, de processor, het toetsenbord en het beeldscherm.

 • De HP Omen 17 is een high-end gaming laptop. De HP Omen 17 gaming laptop is uitgerust met een Intel Core i7 processor en NVIDIA GeForce RTX3070 grafische kaart. Daarmee moet hij zelfs de moeilijkste games aankunnen. Het toetsenbord heeft per-toets RGB verlichting en een full HD beeldscherm.
 • De HP Pavilion Gaming Laptop is misschien een goede keuze als je iets minder duurs zoekt. De laptop wordt aangedreven door een AMD Ryzen 5 processor met een NVIDIA GeForce GTX 1650 grafische kaart. Daarmee zou hij de meeste games op matige instellingen moeten kunnen draaien. Het apparaat heeft ook een full HD beeldscherm, een toetsenbord met achtergrondverlichting en een HDMI aansluiting.

Jouw specifieke behoeften en budget bepalen welke gaming laptop het beste bij jou past. Voordat je een aankoop doet, is het een goed idee om de recensies te onderzoeken en wat onderzoek te doen.

hp game laptop
credit: HP
Wat is de beste HP laptop om mee te gamen?

Dit zijn de beste HP gaming laptops van dit moment:
HP VICTUS 15-fb0977nd
HP OMEN 16-c0280nd
HP ENVY 17-cr0975nd
HP VICTUS 16-e0306nd
HP ENVY x360 15-ew0977nd

Hoe hebben we deze lijst met de beste HP game laptop gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste HP game laptop samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen van grotere en kleinere aanbieders als bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!