Laptopzone » gaming » De 10 beste game laptops tot 1000,-

De 10 beste game laptops tot 1000,-

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Game laptop onder 1000,- – Wil je een goede laptop voor gaming kopen en ook nog wat geld besparen? Geen probleem, bekijk de geweldige collectie beste budget gaming laptops allemaal onder de 1000 euro.

Deze goedkope laptops doen nooit concessies aan de kwaliteit, en voorzien je van de ultieme kracht om je hardcore gaming levensstijl te ondersteunen. Vind de gaming laptop van je keuze uit onze ruime collectie. Je kunt kiezen uit de beste laptops die alle grote merken te bieden hebben.

01 Beste Gaming Laptop tot 1000,- 14 inch

Beste Gaming Laptop tot 1000,- 14 inch: Acer Swift X (SFX14-41G-R6J5)

 • Door de RTX 3050 videokaart renderen je foto’s en video’s sneller en speel je op deze laptop games Call of Duty: Warzone.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je gemakkelijk foto’s en video’s en multitask je tussen zware programma’s.
 • Deze laptop weegt maar 1,39 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Voor al je zware grafische taken kun je de 14-inch Acer Swift X SFX14-41G – R6J5 gebruiken. Met de AMD Ryzen7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je foto’s en video’s bewerken. Je kunt er ook naadloos mee multitasken tussen rijke toepassingen.

De NVIDIA GeForce GTX 3050 videokaart versnelt het renderen van beelden. Met deze kaart kun je ook Call of Duty: Warzone spelen. Kun je je laptop ook ’s nachts gebruiken? Dat is mogelijk.

Je kunt de toetsen die je nodig hebt zelfs in het donker vinden met het verlichte toetsenbord. Met de vingerafdrukscanner kun je gemakkelijk inloggen op deze laptop. De Swift X is met 1,39 kg licht van gewicht en kun je overal mee naartoe nemen. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 14 inch van dit moment:

02 Beste Gaming Laptop tot 1000,- 15 inch

Beste Gaming Laptop tot 1000,- 15 inch: HP VICTUS 15-fa0955nd

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen.
 • Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.
 • Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen lichte programma’s en chat je met je vrienden via Discord.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan.

Met de HP Victus 15-inch 15-fa0955nd kun je je favoriete games spelen. Met de OMEN Gaming Hub kun je schakelen tussen gamemodi en de prestaties van je laptop bijhouden. Je kunt games als Minecraft en Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart.

Je kunt ook efficiënt multitasken tussen lichte toepassingen dankzij de Intel Core i5-processor met 16 gigabyte werkgeheugen en de toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i5-processor. Met Discord kun je tijdens het gamen chatten met vrienden. Deze laptop is ook duurzaam.

De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ben je een nachtgamer? Geen zorgen. Dankzij het witverlichte toetsenbord kun je ook in het donker nog genieten van je game-ervaring. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 15 inch van dit moment:

03 Beste Gaming Laptop tot 1000,- 16 inch

Beste Gaming Laptop tot 1000,- 16 inch: HP VICTUS 16-e0160nd

 • Met de AMD Radeon RX 5500M videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming Hub.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay via Twitch raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan.

De HP VICTUS 16 e0160nd zal je helpen je online concurrenten te verslaan. Met de AMD Radeon RX5500M grafische kaart kun je multiplayergames zoals Fortnite en Call of Duty spelen op hoge instellingen en meer dan 60 frames per seconde.

Alle actie is vloeiend dankzij het 144-hertz beeldscherm dat tot 144 frames per seconde weergeeft. Eén frame kan het verschil betekenen tussen winnen en verliezen in snelle shooters.

Je kunt meerdere programma’s op de achtergrond draaien met 16 gigabyte geheugen. Met Discord kun je chatten met vrienden of je gameplay streamen op Twitch. Speel op het verlichte toetsenbord tot het donker wordt. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 16 inch van dit moment:

04 Beste Gaming Laptop tot 1000,- 17 inch

Beste Gaming Laptop tot 1000,- 17 inch: MSI Katana GF76 11SC-802NL

 • Door de vernieuwde ventilatoren blijft deze laptop koeler dan vergelijkbare gaming laptops.
 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als Fortnite en League of Legends op de hoogste instellingen.
 • Door de rode toetsenbordverlichting krijg je ook in het donker de besturing van jouw game onder de knie en valt deze laptop op als echte gaming laptop.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Met de MSI Katana Gaming Laptop 17″ GF76 11SC-802NL kun je je favoriete games spelen. Deze laptop is beter dan andere gaming laptops en kan zelfs in het heetst van de strijd worden gebruikt. Met de NVIDIA GeForceGTX 1650 videokaart kun je Fortnite en League of Legends op de hoogste instellingen spelen op deze gaming laptop.

Het beeldscherm geeft ook snel bewegende beelden weer met een soepele 144 Hz verversingssnelheid, wat uitstekend is voor fotografen. De MSI Katana heeft ook een Intel Core i7 processor, 16 gigabyte werkgeheugen, en kan multitasken tussen zware apps.

Je kunt je gameplay streamen via Twitch. Ben je een gamer die graag ’s avonds speelt? Geen zorgen. Je kunt de toetsen in stijl vinden met het rood verlichte toetsenbord, zelfs in het donker. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 17 inch van dit moment:

05 Beste Gaming Laptop tot 1000,- Acer

Beste Gaming Laptop tot 1000,- Acer: Acer Aspire 7 A715-75G-78R1

 • Dankzij de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Deze laptop heeft met Windows 11 het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.
 • Door de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart renderen je video’s sneller en speel je simpele games als Fortnite op deze laptop.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

De Acer Aspire 7 A715-75G78R1 15,6 inch laptop is een krachtige machine voor gaming en fotobewerking. Je kunt grote video’s bewerken met Premiere Pro dankzij het 16 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i7 processor.

Je kunt ook 3D-ontwerpen maken met veeleisende programma’s als AutoCAD. De 512 gigabyte NVMe SSD op deze Acer laptop maakt het opstarten gemakkelijk. Je kunt direct en zonder wachten aan de slag. De laptop beschikt ook over een NVIDIA GTX1650 videokaart.

Hiermee kun je Fortnite en League of Legends spelen met 60 frames per seconde. Dankzij het IPS-paneel zie je scherpe beelden en kleuren vanuit alle hoeken. Je kunt nog steeds samen genieten van een film, zelfs als je er niet direct voor zit.

De batterij kan ook een hele dag meegaan. De batterij kan 10 uur meegaan, zodat je niet op de stroombron aangesloten hoeft te zijn. De Acer Aspire wordt standaard geleverd met Windows 11. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 Acer van dit moment:

06 Beste Gaming Laptop tot 1000,- Asus

Beste Gaming Laptop tot 1000,- Asus: Asus TUF Gaming F15 FX506HC-HN004W

 • Speel middelzware games op 60 fps en chat met je vrienden via Discord met de RTX 3050 videokaart, de i5 processor en het 16 GB werkgeheugen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Je breidt deze laptop gemakkelijk uit met extra opslag en werkgeheugen, wat hem toekomstbestendig maakt.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.
 • Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan.

Speel je favoriete games op de 15-inch Asus TUF Gaming X506HC – HN004W. Met de NVIDIA GeForce RTX3050 videokaart en de 11e generatie Intel Core i5 CPU, 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen, kun je middelzware games spelen met 60 frames per seconde.

De 144-hertz resolutie geeft snel bewegende beelden weer, die geweldig zijn voor racegames en snelle shooters. Wil je multitasken of heb je meer opslagruimte nodig? Upgrade je opslag tot 1 Terabyte door een M.2 SSD of DDR4 werkgeheugen toe te voegen tot 32 gigabyte.

Je kunt je voorkeurskleur instellen op het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting, zodat je ook in het donker kunt blijven gamen. Je kunt ook een Ethernet-kabel op je computer aansluiten via de Ethernet-poort voor online gamen met stabiel internet. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 Asus van dit moment:

07 Beste Gaming Laptop tot 1000,- HP

Beste Gaming Laptop tot 1000,- HP: HP VICTUS 15-fa0952nd

 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als League of Legends en Fortnite op de hoogste instellingen.
 • Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.
 • Met de verlichte toetsen heb je ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van jouw game onder de knie te krijgen.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Met de HP Victus 15-inch 15-fa0952nd kun je je favoriete games spelen. De OMEN Gaming Hub is een gratis download waarmee je kunt schakelen tussen gamemodi en de prestaties van je laptop kunt bijhouden.

Je kunt Fortnite, League of Legends en Minecraft op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForceGTX 1650 videokaart. Je kunt ook efficiënt multitasken tussen lichte toepassingen dankzij de toekomstbestendige Intel Core i5 processor met 16 gigabyte werkgeheugen.

Met Discord kun je tijdens het gamen chatten met vrienden. Deze laptop is ook duurzaam. De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ben je een nachtgamer?

Geen zorgen. Dankzij het witverlichte toetsenbord kun je ook in het donker nog genieten van je game-ervaring. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 HP van dit moment:

08 Beste Gaming Laptop tot 1000,- Lenovo

Beste Gaming Laptop tot 1000,- Lenovo: Lenovo Legion 5 17ACH6 82K000A8MH

 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als League of Legends op de hoogste instellingen.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s en stream je jouw gameplay via Twitch.
 • Je breidt deze laptop gemakkelijk uit met meer opslag, wat hem toekomstbestendig maakt.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

Speel je favoriete games op de 17-inch Lenovo Legion 5, 17ACH6 82K000A8MH. Speel League of Legends of Minecraft op de hoogste instellingen met de NVIDIA GeForceGTX 1650 grafische kaart. Je kunt ook multitasken met 16 gigabyte geheugen en de AMD Ryzen7 processor.

Bovendien kun je met Twitch je gameplay live streamen. Je kunt je gameplay delen met je volgers en vrienden. De webcam slider kan je camera beschermen tegen nieuwsgierige ogen als je hem niet gebruikt.

Je kunt ook de opslagcapaciteit van je laptop uitbreiden om hem toekomstbestendiger te maken. Speel je graag ’s nachts? Met het wit verlichte toetsenbord kun je ook na uren in stijl spelen. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 Lenovo van dit moment:

09 Beste Gaming Laptop tot 1000,- Medion

Beste Gaming Laptop tot 1000,- Medion: ERAZER MEDION Defender P10 MD62237

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart speel je games als Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met de verlichte toetsen heb je ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van jouw game onder de knie te krijgen.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.
 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet zo makkelijk mee.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

De ERAZER MEDION Defender PC10 MD62237 helpt je bij het verdedigen van je toppositie in Call of Duty: Warzone. Met de RTX3060-videokaart van deze Medion kun je Red Dead Redemption 2 spelen op de hoogste instellingen, tot 144 frames per seconde.

Wil je dat anderen jouw talenten kunnen zien? Je kunt je gameplay streamen op Twitch en YouTube. Je kunt 16 gigabyte aan programma’s draaien terwijl je aan het gamen bent. Zet de achtergrondverlichting van het RGB-toetsenbord aan als het donker wordt.

Je kunt je favoriete kleur of spel kiezen om ’s avonds te spelen. Gebruik je een wifi AX router? Deze laptop ondersteunt wifi 6, waardoor je online kunt gamen zonder lag. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 van Medion van dit moment:

10 Beste Gaming Laptop tot 1000,- MSI

Beste Gaming Laptop tot 1000,- MSI: MSI Katana GF76 11SC-802NL

 • Door de vernieuwde ventilatoren blijft deze laptop koeler dan vergelijkbare gaming laptops.
 • Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als Fortnite en League of Legends op de hoogste instellingen.
 • Door de rode toetsenbordverlichting krijg je ook in het donker de besturing van jouw game onder de knie en valt deze laptop op als echte gaming laptop.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Met de MSI Katana Gaming Laptop 17″ GF76 11SC-802NL kun je je favoriete games spelen. Deze laptop is ongelooflijker dan andere gaming laptops en kan zelfs in het heetst van de strijd worden gebruikt. Met de NVIDIA GeForceGTX 1650 videokaart kun je Fortnite en League of Legends op de hoogste instellingen spelen op deze gaming laptop. Het beeldscherm geeft ook snel bewegende beelden weer met een soepele 144 Hz verversingssnelheid, wat uitstekend is voor fotografen. De MSI Katana heeft ook een Intel Core i7 processor, 16 gigabyte werkgeheugen, en kan multitasken tussen zware apps. Je kunt je gameplay streamen via Twitch. Ben je een gamer die graag ’s avonds speelt? Geen zorgen. Je kunt de toetsen in stijl vinden met het rood verlichte toetsenbord, zelfs in het donker. Dit zijn de beste gaming laptop onder 1000 MSI van dit moment:

gaming laptop 1000

De beste gaming laptop onder €1000 kopen?

Voordat je ook maar een cent van je zuurverdiende geld uitgeeft, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Het zou helpen als je beslist welke spellen je wilt spelen, met welke resolutie, framesnelheid en grafische details.

Je moet ervan uitgaan dat je alleen kunt kopen wat je nodig hebt als je een krap budget hebt. Het vinden van de juiste combinatie van componenten die past bij je behoeften en budget.

Dit hangt af van de spellen die je van plan bent te spelen. Om je te helpen de beste specificaties te kiezen, raden we je aan de minimale en aanbevolen systeemvereisten voor je favoriete spellen te bekijken.

 • Minimum – Intel Core i5 (9e gen) / AMD Ryzen 5 (3e gen) processor of later
 • Minimaal – Nvidia GTX 1650/AMD RX 5500M grafische kaarten of hoger
 • Minimaal 8 GB RAM
 • Minimaal 512 GB vaste schijf
 • Optioneel – monitor met 120Hz verversingsfrequentie

Het zou helpen als je bij het winkelen voor een gaming laptop een paar dingen in overweging neemt. De GPU is het meest kritische onderdeel. Deze is van invloed op hoe snel je games draaien. Wij raden je aan om minimaal een GTX 1650 of RX 5500M te hebben.

Het is essentieel om een krachtige processor te hebben om de best mogelijke games te spelen. Wij raden minimaal een Intel Core i5 (9e gen) of AMD Ryzen 5 (3e gen) processor aan.
Het is ook de moeite waard om te kijken naar het RAM dat je krijgt. 8GB zou voldoende moeten zijn om de meeste spellen met lagere grafische instellingen te draaien. Idealiter heb je echter meer RAM nodig om soepele prestaties te bereiken.

Vervolgens is er de schermgrootte. Een 15in of 17in model is een goede keuze voor een eersteklas spelervaring en een meeslepend beeldscherm. Als draagbaarheid belangrijker is dan prestaties, overweeg dan een kleinere machine met een 13 inch of 14 inch paneel.
Het is de moeite waard om te letten op de opslagmogelijkheden waarmee je laptop wordt geleverd. Een SSD-schijf is de beste keuze, waardoor je snellere opstarttijden en betere prestaties krijgt.

Het laatste wat je moet overwegen zijn de kosten. Wordt het een beest dat elk spel op de hoogste instellingen kan draaien? Of zal iets minder duurs je in staat stellen aan PC gaming te doen zonder veel uit te geven.

Er zijn veel dingen om over na te denken bij het kopen van de beste gaming laptops. Hoewel je een goede laptop voor algemeen gebruik kunt vinden voor een prijs van minder dan €500, is het niet eenvoudig om er een te vinden die capabel genoeg is voor gaming zonder meer dan €1000 uit te geven.

Als je echter serieus wilt gamen, zul je zoveel mogelijk geld willen uitgeven aan de beste gaming laptops. Die zijn gebouwd met kracht en prestaties als prioriteit. Zelfs als je een budget gaming laptop kunt vinden die aan je eisen voldoet, zal de hardware binnenin waarschijnlijk minder krachtig zijn dan zijn duurdere tegenhangers.

Hoe hebben we deze lijst met de beste game laptop onder 1000,- gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste gaming laptop onder 1000 om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

De beste merken

Voor de lijst met de beste game laptop onder 1000,- hebben we alleen de beste merken beoordeeld. Dit zijn bekende merken als Msi, HP en Lenovo. Door een van deze merken te kiezen, maak jij de beste keus!

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!