Laptopzone » gaming » Gaming laptop kopen? De Top 10 voor elk budget

Gaming laptop kopen? De Top 10 voor elk budget

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Game laptops kopen – Je gebruikt een gaming laptop om videogames te spelen. Maar welke gaming laptop is het beste voor welke games?

De beste gaming laptops moeten minstens een GTX1650 videokaart hebben, een Intel Core i5 processor of AMD Ryzen 5. Deze minimale specs zijn voldoende voor lichte games. Je hebt een laptop nodig met een RTX/RX-videokaart, zoals de RTX3080, en een Intel Core i7/AMD Ryzen 7-processor als je van plan bent zware of nieuwe spellen op hoge instellingen te spelen.

Ben je een fan van racen en snelle shooters? Dan moet je een laptop overwegen met ten minste een 144-hertz verversingssnelheid en deze krachtige componenten.

beste game laptop
credit: MSI

01 Beste Asus Gaming laptop kopen

Asus Game laptop: Asus ZenBook Pro Duo 15 UX582HS-H2003X

Pros

 • Op het tweede scherm dat boven je toetsenbord zit, multitask je sneller en bewerk je bijvoorbeeld efficiënter je foto’s en video’s.
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3080 videokaart maak je 3D modellen in programma’s als AutoCAD en speel je zware games als Dying Light 2.
 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.

Cons

 • Op het glanzende touchscreen zie je snel vetvlekken en vingerafdrukken.

Je hebt twee schermen op de Asus ZenBook Pro Duo 15UX582HS – H2003X. Op het tweede scherm kun je tekenen en schrijven, die je vervolgens in je projecten kunt verwerken.

De ZenBook Duo heeft een Intel Core i9-processor met 32 gigabyte werkgeheugen. Hierdoor kun je multitasken over zware programma’s heen.

Je kunt 3D-modellen bewerken of serieuze games spelen met behulp van de NVIDIA GeForce RTX 3080 videokaart. Het OLED beeldscherm geeft alle kleuren nauwkeurig weer met hoge constraints.

Met Windows 11 Pro kun je op afstand verbinding maken met je kantoor en wordt het beveiligen van bestanden eenvoudiger. Dit zijn de Asus game laptop van dit moment:

02 Beste Acer Gaming laptop kopen

Acer Game laptop: Acer Nitro 5 AN515-57-77K2

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart speel je games als Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

De Acer Nitro 5 AN51557-77K2 gaming laptop is een 15-inch gaming laptop waarmee je de meest recente games kunt spelen en kunt multitasken met complexe programma’s. Je kunt Red Dead Redemption of Cyberpunk 2077 op hoge instellingen spelen met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart.

Je zult sneller kunnen vechten met de 144-hertz weergave van vloeiende actiescènes. Je kunt je gameplay live streamen via Twitch met een Intel Core i7 processor, 16 gigabyte werkgeheugen en grafische programma’s als Adobe Premiere Pro draaien.

Zit je in een verduisterde omgeving en wil je toch werken of spelen? Je kunt de toetsen snel vinden door de RGB-achtergrondverlichting van het toetsenbord in te schakelen.

Dit zijn de Acer game laptop van dit moment:

03 Beste HP Gaming laptop kopen

HP Game laptop: HP ENVY 17-cr0980nd

Pros

 • Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat.
 • Het 4K beeldscherm zorgt voor een 4 keer zo scherp beeld als een full hd scherm.
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart renderen je foto’s en video’s sneller dan met een shared videokaart.

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops. Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

Met de HP ENVY 17 CR0980nd kun je foto’s en 4K-video’s bewerken met Adobe Premiere Pro. Ook kun je met de HP ENVY 17 multitasken tussen projecten. De Intel Core i7-processor van de 12e generatie en 16 gigabyte werkgeheugen zijn krachtig genoeg.

Is het tijd om je beelden te renderen? Dit proces verloopt veel sneller dan bij andere videokaarten, dankzij de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart. Dankzij het 4K beeldscherm zie je elk detail.

Videobewerking is eenvoudig en plezierig. Dankzij het 17,3-inch formaat van het scherm kun je moeiteloos twee vensters tegelijk openen.

De SSD is snel en kan al je bestanden opslaan. HP Fast Charge kan je laptop in slechts 45 minuten tot 50% opladen.

Dit zijn de HP game laptop van dit moment:

04 Beste Lenovo Gaming laptop kopen

Lenovo Game laptop: Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H 82JQ00QRMH

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart speel je games als Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen.
 • Het beeldscherm heeft met 165 hertz een hogere verversingssnelheid dan de meeste gaming laptops. Dat is vooral handig voor competitieve gamers en e-sporters.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 32 gigabyte werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

De Lenovo Legion 5 PRO 16ACH6H 8JQ00QRMH gaming laptop is 16 inch groot. Hij kan de meest veeleisende games spelen, multitasken en meer.

Cyberpunk 2077 kun je op de hoogste instellingen spelen dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart. Je krijgt vloeiende actiescènes te zien op 165 hertz, wat je een voordeel geeft in gevechten.

Je kunt je gameplay live streamen via Twitch met een AMD Ryzen7 processor en 32 gigabyte werkgeheugen. Je kunt spelen en werken wanneer je maar wilt.

Met het ontspiegelde scherm kun je werken in fel zonlicht of schemerig door de RGB toetsenbordverlichting. Je kunt werken wanneer je wilt.

Dit zijn de Lenovo game laptop van dit moment:

05 Beste Msi Gaming laptop kopen

Msi Game laptop: MSI Katana GF66 12UG-432NL

Pros

 • Door de NVIDIA GeForce RTX 3070 Max-Q videokaart speel je games als Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen.
 • Het beeldscherm heeft met 240 hertz een hogere verversingssnelheid dan de meeste gaming laptops. Dat is vooral handig voor competitieve gamers en e-sporters.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s zoals Photoshop of stream je jouw gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

Je kunt je favoriete spellen spelen op de MSI Katana 15-inch GF66 12UG-432NL. Cyberpunk 2077 kun je op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3070 Max Q videokaart.

Het 16-gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i7 processor maken multitasking gemakkelijk. Je kunt chatten met vrienden terwijl je Discord speelt of je gameplay streamen op Twitch.

Met een terabyte heb je genoeg opslagruimte om al je games op te slaan. Het 240-hertz beeldscherm geeft ook snel bewegende beelden beter weer dan andere gaming laptops.

Dit is een uitstekende optie als je competitief speelt. Heb je zin om tot diep in de nacht te gamen?

Je kunt nog steeds in het donker spelen met het verlichte toetsenbord. Dit zijn de Msi game laptop van dit moment:

06 Beste Goedkope Gaming laptop kopen

Goedkope Game laptop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 81Y40198MH

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als Fortnite op de hoogste instellingen.
 • Door de Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen multitask je met lichte programma’s, zoals Microsoft Office.
 • Met de verlichte toetsen heb je ook bij weinig licht geen moeite om de besturing van jouw game onder de knie te krijgen.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.
 • Wanneer je veel open wereld games zoals The Witcher of Cyberpunk speelt, kies je voor een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Met de Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH0581Y40198MH 15-inch gaming laptop kun je Battle Royale spelen op de hoogste instellingen. De NVIDIA GeForce GTX1650 videokaart is opgenomen in deze Lenovo laptop, waarmee je 60 frames per seconde op full HD kunt halen.

Je spel loopt soepel en produceert scherpe beelden. Je hebt voldoende ruimte om al je games op te slaan, en de SSD kan ze in enkele seconden opstarten.

De laptop is geschikt voor gamen en je studie. Je kunt multitasken met lichte programma’s dankzij een Intel Core i5 CPU en 8 gigabyte RAM.

Je kunt bijvoorbeeld Microsoft Excel gebruiken om de gegevens in te voeren en je conclusies schrijven in Microsoft Word. Begin je de duisternis te voelen?

Zet de achtergrondverlichting van het toetsenbord aan om ervoor te zorgen dat je niet in de avond bent. Dit zijn de goedkope game laptop van dit moment:

06 Beste Game laptop onder 1000 euro kopen

Game laptop onder 1000 euro: HP VICTUS 15-fb0935nd

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen.
 • Wissel snel tussen verschillende game modi en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.
 • Met een AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen lichte programma’s en chat je met je vrienden via Discord.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan.

Met de HP Victus 15 -fb0935nd kun je je favoriete games spelen. Met de OMEN Gaming Hub kun je schakelen tussen gamemodi en de prestaties van je laptop bijhouden.

Je kunt Minecraft en Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti videokaart. Je kunt multitasken tussen lichte programma’s met behulp van de AMD Ryzen5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen.

Met Discord kun je chatten met vrienden terwijl je aan het gamen bent. Deze laptop is ook een stevige keuze.

De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ben je een nachtgamer?

Je hoeft je geen zorgen te maken over de duisternis, want dankzij het witte toetsenbord met achtergrondverlichting kun je ook in het donker blijven gamen.

Dit zijn de populairste game laptops onder 1000 euro van dit moment:

gaming laptop

De beste game laptop merken

 • Beste Acer gaming laptop

Er zijn veel mogelijkheden als je met je Acer laptop videogames wilt spelen. De Acer Aspire 7 is een neutrale laptop met een videokaart voor gamen.

De Acer Nitro laptop is unieker. De Nitro laptop is minimalistisch en combineert hoogwaardige hardware met ingebouwde verlichting.

Liefhebbers kunnen Acer Predator Helios laptops kopen. Deze laptops hebben beeldschermen met een hoge resolutie en videokaarten van de beste kwaliteit.

Met deze laptops kun je de nieuwste games op de hoogste instellingen spelen.

 • Beste Asus game laptop

Er is een Asus gaming laptop die bij elke gamer past. Je kunt kiezen tussen een Asus TUF laptop (The Ultimate Force) of een krachtige Asus ROG laptop (Republic of Gamers), met RGB verlichting en een geïntegreerd toetsenbord.

Met behulp van de filters kun je uitzoeken welke laptops goed werken met je favoriete games.

 • Beste HP game laptop

Met een HP gaming laptop kun je zonder problemen al je favoriete spellen spelen. De videokaart is een essentieel onderdeel van een gaming laptop.

Let daar zeker op bij het kiezen van je model. Als je veel Fortnite en League of Legends speelt, is een GTX grafische kaart de beste keuze.

Je zult ook de meest recente spellen op de hoogste instellingen kunnen spelen met een RTX videokaart. Je kunt de nieuwste games snel en zonder problemen spelen.

Je kunt kiezen voor de Pavilion Gaming of een OMEN-laptop met instelbare RGB-verlichting voor een minimalistisch ontwerp.

 • Beste Lenovo Game laptop

Er zijn twee soorten Lenovo gaming laptops: de Lenovo IdeaPad Gaming en de Lenovo Legion. Er zijn twee soorten Lenovo IdeaPad Gaming laptops: een met een neutraal uiterlijk en de andere met meer RGB-verlichting.

De Legion laptop is de krachtigste van beide types. Een Legion laptop is het meest geschikt voor wie de meest recente games op de hoogste instellingen wil spelen.

Een Lenovo IdeaPad Gaming laptop is het beste als je lichte en medium games speelt. Je kunt de resultaten filteren om de beste laptops voor je favoriete games te vinden.

 • Beste MSI game laptop

Alle gamers kunnen MSI gaming laptops gebruiken. Ben je op zoek naar lichtere multiplayergames zoals Fortnite of League of Legends?

Een instapmodel uitgerust met een GTX grafische kaart is voldoende. Ben je op zoek naar zwaardere games zoals Cyberpunk 2077 of Elden Ring?

Er is een MSI laptop die dit kan. MSI biedt ook laptops die de ultieme game-ervaring bieden. Je kunt kiezen voor een Raider-model met een RGB-verlichte lichtbalk aan de voorkant. Daarmee kun je hem volledig naar je hand zetten.

De verschillende gaming laptops

 • Beste game laptop met RTX 3060, 3070 of 3080 videokaart

Een gaming laptop met een RTX 3000 videokaart is de beste optie als je het beste wilt. Deze laptops kunnen gebruikt worden voor serieus gamen en zijn dus toekomstbestendig.

Speel nieuwe, zware games op de hoogste instellingen, zoals Cyberpunk 2077, Elden Ring en Halo Infinite. Dit zal mogelijk zijn bij hoge framerates en zelfs in 4K. Je ziet elk frame soepel over je scherm bewegen als je een beeldscherm kiest met een verversingssnelheid van meer dan 144 hertz.

Het aantal videokaarten bepaalt in zijn naam de kracht van de laptop. Een nieuwe gaming laptop uitgerust met de NVIDIA GeForce 3000 GPU geeft je de beste game-ervaring, zowel nu als in de toekomst.

 • Beste game laptop met GTX 1650 en GTX 1660TI videokaart

Een laptop met GTX 1650Ti of GTX 1660Ti grafische kaarten is ideaal voor gamen, videobewerking en fotobewerking. Met een van deze grafische kaarten kun je Fortnite, League of Legends en Minecraft op hoge instellingen spelen.

Als je vaak videobewerker bent, kan een externe kaart helpen. Je zult snellere video rendering zien, en je laptop zal efficiënter draaien.

Je wilt GTA V, Cyberpunk 2077 en Red Dead Redemption 2 op hoge instellingen spelen. Het zou helpen als je een laptop kiest met een RTX 2070 of hogere videokaart.

Beste gaming laptop: De snelste en meest draagbare gaming laptops

Gamen onderweg is nog nooit zo toegankelijk geweest. Dit is onze selectie van de top gaming laptops die in elk budget passen.

De grafische chips uit de GeForce RTX 30-serie van Nvidia zijn beschikbaar gemaakt voor draagbare computers. De beste gaming laptops van dit moment zijn nog krachtiger.

De nieuwste GPU’s van Nvidia zijn een aanzienlijke prestatieverbetering ten opzichte van de RTX-20-serie. Dit betekent dat gaming laptops met hen een next-gen ervaring bieden met verbazingwekkende graphics en bliksemsnelle framerates.

We zien meer exclusieve consoletitels overgezet worden naar de pc, naast de ongelooflijke prestaties. Aan de andere kant geeft Microsofts Xbox Game Pass PC gamers toegang tot een grote verscheidenheid aan premium titels voor een maandelijks bedrag.

Deze combinatie betekent dat er geen beter moment is dan nu om een van de top gaming laptops aan te schaffen en je aan te sluiten bij onze enorme gemeenschap van PC-gamers. Hoewel je een desktop gaming setup zou kunnen bouwen, is een gaming laptop de beste keuze als je doel is om onderweg te gamen.

Gaming laptop
credit: Lenovo

Hoe kies je de beste gaming laptop?

Bij het kopen van de beste gaming laptops zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgt een lijst met belangrijke kenmerken en een uitleg waarom ze zo belangrijk zijn.

GPU: Dit is het meest kritische onderdeel van een gaming laptop. De GPU manipuleert beeldverwerking en graphics, zoals de naam al zegt.

Het helpt als je een gaming laptop zoekt met een speciale GPU in plaats van een die op dezelfde processor is gebouwd. Nvidia is de meest prominente naam in de productie van GPU’s.

AMD produceert krachtige grafische chips. De modelnummers in een productlijn zijn over het algemeen hoger, dus hoe meer prestaties je kunt verwachten. Nvidia’s GeForce RTX 3080, die duurder is dan de RTX 3060, is superieur.

De processor is een ander kernonderdeel van de centrale verwerkingseenheid of CPU van een laptop. Het vermogen van de CPU wordt gemeten in GHz.

Hij bepaalt hoe snel een laptop gegevens ophaalt en opdrachten uitvoert. De snellere processoren zijn beter in het gelijktijdig uitvoeren van meerdere processen.

Ze hebben meer kernen en draaien sneller. In elke gaming laptop zit een CPU van Intel of AMD.

RAM: Random Access Memory (RAM) is de kortetermijngegevensopslag van je gaming laptop. Hoe meer RAM je apparaat heeft, hoe beter. Gaming laptops hebben minimaal 8GB RAM nodig. Wij raden 16GB aan als je het budget hebt.

Opslag: Een gaming laptop moet meer opslag hebben dan hij heeft. Als je het niet erg vindt om games te verwijderen om plaats te maken voor nieuwere, is een Solid State Drive (SSD) van minstens 512GB voldoende.

Beeldscherm: Hoewel je gaming laptop misschien krachtige interne componenten heeft, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat het beeldscherm ermee kan pronken.

Beeldschermen met een Full HD resolutie (minstens 1.920×1.080p) zijn nodig. 4K beeldschermen (3.840×2.160p) worden steeds populairder, maar zijn veel duurder.

Om beelden op een native 4K resolutie met speelbare framerates weer te geven, moet je GPU extreem krachtig zijn. Let op de verversingssnelheid van je beeldscherm.

Dit bepaalt hoeveel frames het per seconde kan weergeven. De verversingssnelheid wordt gemeten in Hz. Een hoger getal betekent dat de actie op het scherm vloeiender verloopt.

Denk ook aan de grootte van je beeldscherm. De ideale maat voor gaming laptops is 15,6 inch, maar er zijn veel 17 inch opties.

Hoe groter het scherm, hoe zwaarder het apparaat wordt. Als je je gaming laptop onderweg gebruikt, zul je de mogelijkheden ervan willen beperken.

Connectiviteit: Met gaming laptops kun je randapparatuur gebruiken zoals koptelefoons, luidsprekers en externe harde schijven. Als je van plan bent om randapparatuur draadloos te gebruiken, zorg er dan voor dat je laptop de juiste poorten heeft.

Hoewel USB-A poorten erg handig kunnen zijn, zijn Thunderbolt en USB-C betere opties.

Toetsenbord: Een toetsenbord is een essentieel kenmerk van een gaming laptop. Ze zijn tactieler en preciezer dan hun membraan tegenhangers.

Veel fabrikanten van gaminglaptops verwerken RGB-verlichting in hun toetsenborden. Dit geeft je laptop een heldere, kleurrijke uitstraling en stelt je in staat de kleur van elke toets te personaliseren.

Hoewel het geen vereiste is, zullen gamers die een gepersonaliseerde spelervaring willen op een draagbaar apparaat RGB-verlichting willen.

Batterijduur: Gaming laptops staan bekend om hun korte batterijduur. Ze zijn beperkt in hun vermogen om krachtige spellen te draaien, dus ze kunnen alleen worden opgeladen als ze op het lichtnet zijn aangesloten.

Dat is niet erg als je aan je bureau zit te gamen, maar het is iets om in gedachten te houden als je apparaat draagbaar moet worden gebruikt.

beste gaming laptop
credit: Asus
Hoe duur kost een game laptop?

Gaming laptops zijn niet goedkoop. De robuuste interne componenten die nodig zijn om AAA-titels te draaien betekenen dat zelfs de meest budgetvriendelijke opties je rond de €700 kosten. Als je op zoek bent naar een geweldige spelervaring, raden we je niet aan onder deze prijs te gaan.

Laptops uit het middensegment zijn meestal geprijsd tussen €1.000 en €1.500. Premium apparaten voor gamers die de beste specs en de meeste toeters en bellen willen, zullen naar verwachting meer dan €2.000 kosten.

Wat is een gaming laptop?

De gaming laptop combineert krachtige Intelcore processr met een klein laptop formaat. Hij is ideaal voor dagelijkse taken, maar kan ook met een druk op de knop veranderen in een systeem dat prestaties op desktopniveau biedt.

Wat is een goede laptop voor Fortnite?

Een laptop met Windows 7/8 of 10 (64-bit) wordt aanbevolen. Je laptop moet een Intel Core i5 processor hebben die draait op 2,8 GHz, en minimaal 8GB werkgeheugen.

Is videokaart belangrijk voor gaming?

Het voor de hand liggende antwoord voor gaming is de grafische kaart. Maar de dingen zijn de laatste jaren een beetje ingewikkelder geworden.

De prestaties van de GPU zijn nu afhankelijk van de koeling. Je moet je bewust zijn van het wattage en het chassis waarin een grafische kaart kan werken.

We hebben al gezegd dat RTX 3080 in een 18mm chassis beduidend langzamer zal presteren dan eentje in een grotere behuizing met meer koelcapaciteit.

Moet ik me zorgen maken over de CPU van een gaming laptop?

Het hangt allemaal af van wat je van plan bent te doen met je laptop. Een 16-thread, 8-core AMD Ryzen-chip kan je helpen veel werk onderweg te doen, maar zal niet nuttig zijn voor gaming.

Dit is een van de redenen waarom Intel de Tiger Lake H35-chips heeft gelanceerd. Het zijn quad-core CPU’s met 8 threads, maar ze zijn snel genoeg om high-end gaming prestaties te leveren wanneer ze worden gekoppeld aan de RTX 3070.

Welk schermformaat is het beste voor het scherm van een gaming laptop?

Dit zal de grootste invloed hebben op je beslissing over welke build je kiest. De grootte van je scherm zal de grootte van de laptop bepalen. Een 13-inch scherm zal een lichtgewicht ultrabook maken.

Een 17-inch paneel is bijna gegarandeerd geschikt voor al je workstation-spullen. De meest gebruikelijke maat voor een scherm van een gaming laptop is 15 inch.

Wat is een goede betaalbare game laptop?

De Acer Nitro 5 AN515-57-77K2 is een betaalbare game laptop!

Kan je gamen op een laptop?

Het is raadzaam om een hoogwaardige laptop aan te schaffen. Nieuwe laptops zijn ontworpen voor snelheid, zodat je er alle soorten spellen mee kunt spelen, zelfs gewone arcadespellen.

Acer Nitro, MSI Gaming en Lenovo zijn allemaal zeer gerespecteerde merken die alles bieden wat je nodig hebt.

beste gaming laptop

Bekijk deze video: ‘De Beste Game laptop voor JOUW budget!’ (07 mins 38 secs)

De beste merken

Voor de lijst met de beste laptop aanbieding hebben we alleen de beste merken beoordeeld. Dit zijn bekende merken als Acer, Asus, HP, Lenovo, MSI, Microsoft & Apple . Door een van deze merken te kiezen, maak jij de beste keus!

Hoe hebben we deze lijst met de beste game laptop gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste gaming laptop samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!