Laptopzone » gaming » Acer gaming laptop – Top 5

Acer gaming laptop – Top 5

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Acer Game laptop – Als je videogames wilt spelen op je Acer laptop, zijn er veel opties. Een voorbeeld is de Acer Aspire 7, die neutraal is maar met een videokaart voor het spelen van games wordt geleverd.

De Acer Nitro gaming laptop is een meer uitgesproken laptop. De Nitro heeft een strak ontwerp en beschikt over snelle hardware. De Acer Predator Helios laptops en Acer Predator Triton laptops hebben de beste videokaarten en hoge refresh rates.

Met deze game laptop kun je de meest recente spellen op de hoogste instellingen spelen.

acer gaming laptop
credit: Acer

01 Beste Acer game laptop 14 inch

Beste Acer gaming laptop 14 inch: Acer Swift X (SFX14-41G-R6J5)

Pros

 • Door de RTX 3050 videokaart renderen je foto’s en video’s sneller en speel je op deze laptop games Call of Duty: Warzone.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je gemakkelijk foto’s en video’s en multitask je tussen zware programma’s.
 • Deze laptop weegt maar 1,39 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Voor al je zware grafische taken kun je de 14-inch Acer Swift X SFX14-41G – R6J5 gebruiken. De AMD Ryzen 7 processor met 16 gigabyte werkgeheugen maakt het gemakkelijk om foto’s en video’s te bewerken en te multitasken tussen zwaardere programma’s.

De NVIDIA GeForce GTX 3050 videokaart rendert beelden snel. Met deze kaart kun je ook Call of Duty: Warzone spelen. Ben je in staat je laptop ’s nachts te gebruiken?

Dat is mogelijk. Het toetsenbord met achtergrondverlichting maakt het gemakkelijk om de toetsen te vinden, zelfs als het donker is.

Met de vingerafdrukscanner kun je gemakkelijk inloggen op deze laptop. De Swift X is met 1,39 kg licht van gewicht en kun je gemakkelijk meenemen in een rugzak of laptoptas.

Dit zijn de beste Acer gaming laptops 14 inch van dit moment:

02 Beste Acer game laptop 15 inch

Beste Acer gaming laptop 15 inch: Acer Nitro 5 AN515-57-55J1

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Het 165 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen lichte programma’s zoals Office of stream je jouw gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Je kunt Call of Duty: Warzone op de hoogste instellingen spelen met de 15-inch Acer Nitro 5 AN51557-55J1 gaming notebook. Dit is mogelijk dankzij de NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti videokaart.

Het 165-hertz beeldscherm toont snelle actiescènes met vloeiende overgangen, zodat je snel kunt reageren tijdens intense potjes Warzone. Je kunt je gaming streamen via Twitch en Adobe Photoshop met de Intel Core i5 processor.

Je trouwe fans kunnen genieten van de meest recente in-game actie. Wil je tot diep in de nacht blijven gamen?

Zet de toetsenbordverlichting aan om het digitale slagveld in stijl te betreden. Dit zijn de beste Acer gaming laptops 15 inch van dit moment:

03 Beste Acer game laptop 16 inch

Beste Acer gaming laptop 16 inch: Acer Predator Triton 500 SE PT516-52s-98LA

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti videokaart speel je games als Dying Light 2 op de hoogste instellingen.
 • Het WQXGA beeldscherm heeft met 240 hertz een hogere verversingssnelheid dan de meeste gaming laptops, wat vooral handig is voor competitieve gamers en e-sporters.
 • Met een 12e generatie Intel Core i9 processor en 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door het gewicht van 2,4 kilogram neem je deze laptop minder gemakkelijk mee in je rug- of laptoptas.

Met de krachtige 16-inch Acer Predator Triton 500SE (PT516-52/98LA) kun je de meest veeleisende games spelen. Spellen als Dying Light 2 of Elden Ring kun je op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3080 Ti videokaart.

Deze Acer heeft ook een 12e-generatie Intel Core i9-processor, 32 gigabyte DDR5-geheugen en toekomstbestendigheid. Je kunt 4K-video’s streamen, snel VR-games spelen en zware grafische taken zoals 3D-bewerking uitvoeren.

De 240-hertz verversingssnelheid van dit beeldscherm is hoger dan die van de meeste gaming laptops. Vloeiende beelden zijn gemakkelijker om mee te werken, vooral als je competitieve games of shooters speelt.

WQXGA schermen hebben ook tweemaal de resolutie van full HD schermen. De SSD is groot genoeg om al je spellen op te slaan.

Ben je een nachtgamer? Dan kun je het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting inschakelen om ook in het donker te kunnen blijven gamen. Dit zijn de beste Acer gaming laptops 16 inch van dit moment:

04 Beste Acer game laptop 17 inch

Beste Acer gaming laptop 17 inch: Acer Nitro 5 AN517-54-71RN

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart speel je games als Cyberpunk 2077 op de hoogste instellingen.
 • Het beeldscherm heeft met 144 hertz een hogere verversingssnelheid dan de meeste gaming laptops. Dat is vooral handig voor competitieve gamers en e-sporters.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet gemakkelijk mee.

De Acer Nitro 5 AN517 54-71RN gaming laptop is een 17-inch gaming laptop. Hiermee kun je de meest recente games spelen en multitasken met complexe programma’s.

Je kunt Red Dead Redemption of Cyberpunk 2077 op hoge instellingen spelen met de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart. Je zult sneller kunnen vechten met de 144-hertz weergave van vloeiende actiescènes.

Je kunt je gameplay live streamen via Twitch met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen en grafische programma’s als Adobe Premiere Pro draaien. Zit je in een verduisterde omgeving en wil je toch werken of spelen?

Je kunt de toetsen snel vinden door de achtergrondverlichting van het RGB-toetsenbord in te schakelen. Dit zijn de beste Acer gaming laptops 17 inch van dit moment:

05 Beste Acer game laptop Amd Ryzen 5

Beste Acer gaming laptop Amd Ryzen 5: Acer Aspire 7 (A715-42G-R0TK)

Pros

 • Dankzij de AMD Ryzen 5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Deze laptop heeft met Windows 11 het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.
 • Via de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord handmatig invoert.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Door het gewicht van 2,15 kilogram neem je deze laptop minder gemakkelijk mee in je rug- of laptoptas.

De Acer Aspire 7 (15,6 inch) laptop (A71542G-R0TK) biedt krachtige prestaties in een klein pakket. Deze laptop heeft genoeg kracht om foto’s te bewerken dankzij de AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen.

Meer zin in multitasking? Je kunt gemakkelijk meerdere tabbladen en je administratie tegelijk openen.

Deze Aspire 7 kun je de hele dag met je meenemen dankzij het compacte ontwerp en de batterij die een hele dag meegaat. Misschien werk je toch wel de hele nacht door.

Met het verlichte toetsenbord kun je de toetsen vinden terwijl de rest van je kamer donker blijft. Dit zijn de beste Acer gaming laptops Amd Ryzen 5 van dit moment:

06 Beste Acer game laptop Amd Ryzen 7

Beste Acer gaming laptop Amd Ryzen 7: Acer Aspire 7 A715-43G-R9MK

Pros

 • Met de RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Halo Infinite op de hoogste instellingen.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s en stream je jouw gameplay via Twitch.
 • Sluit een internetkabel aan voor snel en stabiel bedraad internet via de ethernetpoort.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

De Acer Aspire 7 (A71543G-R9MK) is een 15,6-inch laptop die wordt geleverd in een kleine, lichtgewicht behuizing. De laptop is met 2,15 kg licht, zodat je hem gemakkelijk kunt vervoeren naar je LAN-party’s.

Wat ga je dan spelen? Je kunt Halo Infinite spelen met 60 frames per seconde met een Ryzen7 processor, 16 gigabyte RAM en NVIDIA GeForce RTX3050 Ti.

Op het full HD 144Hz IPS beeldscherm zie je zonder problemen de snelste bewegingen van het scherm. We hebben ook aan je privacy gedacht. Alleen jij kunt je laptop ontgrendelen met de vingerafdrukscanner op het trackpad.

Dit zijn de beste Acer gaming laptops Amd Ryzen 7 van dit moment:

07 Beste Acer game laptop Intel Core i5

Beste Acer gaming laptop Intel Core i5: Acer Aspire 5 (A515-57G-54H5)

Pros

 • Met een 12e generatie Intel Core i5 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • Door de NVIDIA GeForce RTX 2050 videokaart renderen je foto’s sneller en speel je op deze laptop lichte games als Fortnite en League of Legends.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Deze laptop heeft geen webcam schuifje, waardoor je de camera niet afschermt na het videobellen.

De Acer Aspire 5 (A51557G-54H5) 15-inch laptop is geschikt voor lichte multitasking en fotobewerking. De 12e generatie Intel Core i5-processor van de laptop levert hogere prestaties en is toekomstbestendig.

Met multitasking tussen lichte programma’s kun je foto’s bewerken en meerdere taken beheren. Je kunt muziek streamen via Spotify terwijl je in Photoshop of Office werkt.

De NVIDIA GeForce GTX 2050 videokaart rendert je foto’s snel. Je kunt ook Fortnite en League of Legends spelen.

Kun je je laptop ook ’s nachts gebruiken? Dat kan.

Met het verlichte toetsenbord kun je zelfs in het donker de toetsen vinden die je nodig hebt. Dit zijn de beste Acer gaming laptops Intel Core i5 van dit moment:

08 Beste Acer game laptop Intel Core i7

Beste Acer gaming laptop Intel Core i7: Acer Aspire 7 A715-75G-78R1

Pros

 • Dankzij de Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Deze laptop heeft met Windows 11 het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.
 • Door de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart renderen je video’s sneller en speel je simpele games als Fortnite op deze laptop.

Cons

 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

De Acer Aspire 7 A715-75G78R1 15,6 inch laptop is een krachtige tool voor fotobewerking en gaming. Je kunt grote video’s bewerken met Premiere Pro dankzij het 16 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i7 processor.

Je kunt ook 3D-ontwerpen maken met veeleisende programma’s als AutoCAD. De 512 gigabyte NVMe SSD in deze Acer laptop maakt het opstarten gemakkelijk.

Je kunt meteen aan de slag zonder te wachten. De laptop wordt ook geleverd met een NVIDIA GTX1650 videokaart.

Hiermee kun je Fortnite en League of Legends spelen met 60 frames per seconde. Het scherm heeft een IPS-paneel, waardoor je vanuit alle hoeken scherpe beelden en kleuren ziet.

Zelfs als je er niet direct voor zit, zoals bij het kijken naar een film met je echtgenoot. De batterij kan ook een hele dag meegaan.

De batterij kan 10 uur meegaan op een volle lading, dus je hoeft niet aan te sluiten op de stroombron. Deze Acer Aspire wordt standaard geleverd met Windows 11.

Dit zijn de beste Acer gaming laptops Intel Core i7 van dit moment:

09 Beste Acer game laptop Intel Core i9

Beste Acer gaming laptop Intel Core i9: Acer Predator Helios 300 PH317-55-98JL

Pros

 • Door de NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaart speel je games als Elden Ring op de hoogste instellingen.
 • Met een Intel Core i9 processor en 32 gigabyte werkgeheugen speel je VR games, stream je jouw gameplay in 4K kwaliteit en voer je zware grafische taken uit.
 • Met de meegeleverde HDD upgrade kit breid je de laptop gemakkelijk uit met meer opslag, wat hem toekomstbestendig maakt.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops. Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

Met de krachtige 17-inch Acer Predator Helios300 (PH317-55-898JL) kun je de meest veeleisende games spelen. Je kunt Halo Infinite en Elden Ring op de hoogste instellingen spelen met de NVIDIA GeForce GTX 3070 grafische kaart.

Je kunt je games in 4K streamen met de Intel Core i9 processor en 32 gigabyte werkgeheugen. Het is ook mogelijk om VR-spellen te spelen en complexe grafische taken zoals 3D-bewerking uit te voeren.

Het 144-hertz beeldscherm maakt vloeiende beelden mogelijk, waardoor het ideaal is voor fotografen. De SSD is groot genoeg om al je games op te slaan. Je kunt je opslagruimte snel uitbreiden met de meegeleverde HDD upgrade kit.

Deze kit bevat een kabel, montageplaat en schroeven waarmee je gemakkelijk je extra HDD kunt monteren. Ben je een nachtgamer?

Je kunt het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting gebruiken om ook ’s nachts te blijven gamen. Dit zijn de beste Acer gaming laptops Intel Core i9 van dit moment:

beste acer game laptop
credit: Acer

De verschillende Acer game laptops

 • Acer Nitro game laptop

Acer Nitro laptops bieden een reeks draagbare computers die ideaal zijn voor casual gaming en dagelijks gebruik. Deze laptops zijn doorgaans uitgerust met high-end processoren en discrete grafische kaarten.

Hierdoor kunnen ze verschillende taken uitvoeren, waaronder het draaien van complexe software en het spelen van moderne games met redelijke framerates. Acer Nitro laptops staan bekend om hun hoge prestaties, solide bouwkwaliteit, lage prijzen en uitstekende betrouwbaarheid.

Je kunt kiezen uit verschillende formaten en configuraties om aan je behoeften en budget te voldoen.

 • Acer Predator Helios game laptop

Acer Predator Helios laptops bieden krachtige computers voor veeleisende taken en gaming. Deze laptops zijn uitgerust met krachtige processoren en speciale grafische kaarten.

Ze kunnen ook verschillende taken aan, zoals het draaien van complexe software en het spelen van hoge framerates in moderne games. Acer Predator Helios laptops hebben de reputatie robuust en betrouwbaar te zijn.

Ze hebben ook geavanceerde functies zoals aanpasbare verlichte toetsenborden, snelle opslagschijven en beeldschermen met hoge resolutie. Deze laptops zijn duurder dan andere Acer-modellen, maar bieden premium game-ervaringen voor wie ze kan betalen.

 • Acer Predator Triton game laptop

Acer Predator Triton gaming laptops maken deel uit van Acer’s Predator productlijn. Deze laptops zijn uitgerust met krachtige processoren en speciale grafische kaarten.

Ze kunnen ook veeleisende softwaretoepassingen aan en spelen moderne games met een hoge framerate. Acer Predator Triton laptops hebben de reputatie licht en efficiënt te zijn, evenals hun geavanceerde functies zoals hoge resolutie beeldschermen en snelle opslagschijven.

Ze hebben ook aanpasbare verlichte toetsenborden. Hoewel ze duurder zijn dan andere Acer laptops, bieden ze een eersteklas game-ervaring voor wie daarvoor wil betalen.

Acer Predator Triton laptops zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan verschillende budgetten en behoeften.

 • Acer Swift game laptop

Acer Swift laptops kunnen worden gebruikt voor casual gaming en dagelijks gebruik. Deze laptops zijn uitgerust met high-end processoren en discrete grafische kaarten.

Hierdoor kunnen ze verschillende taken uitvoeren, waaronder het draaien van complexe software en het spelen van moderne games met redelijke framerates. Acer Swift laptops staan bekend om hun hoge prestaties, lichtgewicht en betaalbaar ontwerp, en lage prijzen.

Er zijn veel configuraties en formaten die passen bij verschillende budgetten en behoeften. Hoewel Acer Swift laptops niet specifiek zijn ontworpen voor gaming, maken hun hardware en prestatiemogelijkheden ze een uitstekende keuze voor wie een draagbare computer nodig heeft die alledaagse taken aankan.

Hoe hebben we deze lijst met de beste Acer game laptop gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste Acer gaming laptop om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!