Laptopzone » desktop pc » De 11 beste HP Desktop pc’s [review]

De 11 beste HP Desktop pc’s [review]

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

De beste HP Desktop PC kopen

01 Beste HP Desktop PC – Amd Ryzen 5

Beste HP Desktop PC Amd Ryzen 5: HP M01-F2900nd

Pros

 • Met een AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, multitask je tussen lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Met 1.256 terabyte heb je meer dan genoeg opslagruimte voor al je bestanden en data.
 • Deze desktop heeft meer usb poorten dan vergelijkbare modellen, waardoor je meer apparatuur zoals een muis, toetsenbord of usb stick aansluit.

Cons

 • Bewerk je video’s, kies dan een desktop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

De HP M01F2900nd kan foto’s bewerken, administratie bijwerken en rapporten maken. Dankzij de krachtige AMD Ryzen 5 processor en 16-gigabyte aan werkgeheugen is Adobe Photoshop eenvoudig te bewerken. Multitasken tussen programma’s is eenvoudig met de AMD Ryzen 5 processor. De 256 gigabyte SSD versnelt de opstarttijd van de HP tot 15 seconden. De extra HDD-schijf van 1 TB geeft je genoeg ruimte om al je bestanden op te slaan. De desktop beschikt over vier USB A-poorten aan de voorzijde. Zo heb je genoeg ruimte om al je randapparatuur op te bergen. Met Bluetooth kunt u een draadloos toetsenbord of muis aansluiten. Via de HDMI- en VGA-poorten kunt u twee monitoren aansluiten. Zo kunt u efficiënter werken door meerdere vensters tegelijk te openen. Dit zijn de beste HP Desktop PC Amd Ryzen 5 van dit moment:

02 Beste HP Desktop PC – Amd Ryzen 7

Beste HP Desktop PC Amd Ryzen 7: HP Pavilion TP01-2976nd

Pros

 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Met 1.512 gigabyte heb je meer dan genoeg opslagruimte voor al je bestanden en data.
 • Deze desktop heeft een hdmi en vga poort waarmee je tot 2 monitoren aansluit.

Cons

 • Een dvd speler voor het afspelen van cd’s en dvd’s ontbreekt.
 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Bewerk video’s, werk aan je administratie en schrijf verslagen op de HP Pavilion TP01-2976nd. Door de krachtige AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen gebruik je moeiteloos zware programma’s als Adobe Premiere Pro. Dat doe je zonder problemen in verschillende vensters tegelijk. Deze computer start binnen 15 seconden op dankzij de 512GB SSD. Je bewaart al je persoonlijke bestanden op de 1TB HDD. Toch meer ruimte nodig? Met de meegeleverde schroeven installeer je een extra harde schijf. Deze desktop beschikt over 4 usb A poorten aan de voorkant, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je randapparatuur. Daarnaast sluit je tot 2 monitoren aan met de hdmi en vga poorten. Dit zijn de beste HP Desktop PC Amd Ryzen 7 van dit moment:

03 Beste HP Desktop PC – Amd Ryzen 9

Beste HP Desktop PC Amd Ryzen 9: HP OMEN 40L GT21-0980nd

Pros

 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming Hub.
 • Bij het uitvoeren van zware taken blijft de processor koel dankzij de waterkoeling elementen.
 • Door het transparante zijpaneel geniet je extra van de opvallende onderdelen en RGB verlichting.

Cons

 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Met de HP OMEN40L GT21-0980nd kun je al je favoriete games spelen. De transparante zijpanelen, ARGB verlichte ventilatoren en RGB-verlichting in de buurt van de processor geven deze pc een authentieke gaming-look. Met de OMEN Gaming Hub kun je de verlichting, prestaties en andere instellingen aanpassen voor de beste game-ervaring. Je kunt blijven gamen, zelfs als je computer is opgewarmd door waterkoeling. Hij kan eenvoudig worden uitgebreid om hem toekomstbestendig te maken. Het is gemakkelijk om opslag toe te voegen of andere componenten te vervangen. De SSD’s van Western Digital hebben veel opslagruimte. Deze desktop is gemaakt van duurzame materialen. Deze desktop is zowel duurzaam als van hoge kwaliteit. Met de NVIDIA GeForce RTX3080-kaart kun je Dying Light 2 op hoge instellingen spelen. Je kunt 3D-modellen snel bewerken met de AMD Ryzen 9-processor, en 32-gigabyte RGB lit hyper X werkgeheugen. Dit zijn de beste HP Desktop PC Amd Ryzen 9 van dit moment:

04 Beste HP Desktop PC – i5

Beste HP Desktop PC i5: HP Pavilion TP01-3950nd

Pros

 • Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Met 1 terabyte heb je meer dan genoeg opslagruimte voor al je bestanden en data.
 • Deze desktop heeft een hdmi en vga poort waarmee je tot 2 monitoren aansluit.

Cons

 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Met de HP Pavilion TP01-3950nd kunt u foto’s bewerken, uw administratie beheren en rapporten maken. U kunt snel foto’s bewerken met Adobe Photoshop dankzij de krachtige Intel Core i5 processor en 16-gigabyte werkgeheugen. Multitasken tussen programma’s is eenvoudig met de Intel Core i5-processor. De SSD van 1 TB versnelt de opstarttijd van de computer tot slechts 15 seconden. Heb je meer opslagruimte nodig? Met de meegeleverde schroeven kunt u een harde schijf toevoegen. De desktop beschikt over 4 USB A-poorten aan de voorzijde. Dit geeft u voldoende ruimte om al uw randapparatuur op te bergen. Op de desktop kunnen twee HDMI- en VGA-poorten worden aangesloten. Zo kunt u efficiënter werken door meerdere vensters tegelijk te openen. Dit zijn de beste HP Desktop PC i5 van dit moment:

05 Beste HP Desktop PC – i7

Beste HP Desktop PC i7: HP Victus TG02-0975nd

Pros

 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming hub.
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti videokaart speel je games als Halo Infinite op de hoogste instellingen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s zoals Photoshop of stream je jouw gameplay naar Twitch.

Cons

 • Een dvd speler voor het installeren van games via cd’s en dvd’s ontbreekt.
 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Met de HP Victus TG020975nd speel je Halo Infinite op de hoogste instellingen. De NVIDIA GeForce GTX 3060 Ti videokaart is krachtig genoeg om de meest grafisch-intensieve virtual reality games uit te voeren. Deze krachtige computer kan zware programma’s draaien, zoals Adobe Premiere Pro. Al je programma’s draaien soepel dankzij de Intel Core i7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen. De SSD van 1 TB slaat je favoriete games op. Zo ben je in een mum van tijd in de lobby voor het volgende spel. Deze computer kan gebruikt worden voor school of andere dagelijkse activiteiten. De 9 USB-poorten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van randapparatuur zoals een toetsenbord, muis of externe harde schijven. Dit zijn de beste HP Desktop PC i7 van dit moment:

06 Beste HP Desktop PC – i9

Beste HP Desktop PC i9: HP OMEN 45L GT22-0980nd

Pros

 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming Hub.
 • Bij het uitvoeren van zware taken blijft de processor koel dankzij de waterkoeling elementen.
 • Door het transparante zijpaneel geniet je extra van de RGB verlichte onderdelen en breid je bovendien eenvoudig je desktop uit met meer opslag.

Cons

 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Al je favoriete games kun je spelen op de HP OMEN45L GT22-0980nd die is uitgerust met de NVIDIA GeForce GTX 3080 Ti. Deze pc is voorzien van RGB-verlichting in de buurt van de processor, 3 ARGB-frontventilatoren en een transparant zijpaneel. Je kunt de verlichting, prestaties en andere instellingen aanpassen voor de beste game-ervaring met OMEN Gaming Hub. De unieke cryokamer aan de bovenkant van de behuizing houdt de computer koel tijdens het gamen. Hierdoor kun je blijven spelen, zelfs als de strijd opwarmt. Hij is ook uitbreidbaar, waardoor de HP Omen toekomstbestendig is. Je kunt gemakkelijk meer opslagruimte toevoegen aan je games of onderdelen vervangen. De SSD’s van Western Digital bieden genoeg opslagruimte om je eerste bestanden en games op te slaan. Deze pc is gemaakt van duurzame materialen. Deze pc is gemaakt van duurzame materialen, dus u kunt bijdragen aan duurzaamheid met behoud van hoge kwaliteit. Je krijgt ook een hoger prestatieniveau met de 12e generatie Intel Core i9 CPU en de RGB verlichte hyper X 32GB werkend RAM. Dankzij de koeling die wordt geleverd door de CPU-koelers van 240mm kunnen deze prestaties gemakkelijk worden bereikt. Dit zijn de beste HP Desktop PC i9 van dit moment:

07 Beste HP Desktop PC – 8GB

Beste HP Desktop PC 8GB: HP Slim S01-aF2904nd

Pros

 • Je breidt de desktop uit met meer geheugen of je vervangt sneller onderdelen, wat hem toekomstbestendig maakt.
 • Deze desktop heeft een hdmi en vga poort waarmee je tot 2 monitoren aansluit.
 • Door zijn compacte formaat is deze desktop makkelijk ergens te plaatsen.

Cons

 • Met een Intel Pentium processor gaat multitasken traag. Wil je meer dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een desktop met minimaal een i5 processor.
 • Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto’s, video’s en documenten.

De HP Slim S01/aF2904nd is perfect voor e-mailbeheer en het schrijven van werkverslagen. Windows en andere programma’s kunnen binnen enkele seconden worden opgestart dankzij de 256 gigabyte SSD. Heeft u meer geheugen nodig? Breid uw opslag uit. De HP Slim is slechts 9,5 cm breed en kan op elk bureau worden geplaatst. Aan de voorkant zitten alle essentiële poorten voor het aansluiten van randapparatuur zoals een muis of toetsenbord. Wilt u liever geen kabels over het bureau laten lopen? U kunt uw draadloze toetsenbord en muis via Bluetooth aansluiten. De pc heeft ook een HDMI- en VGA-poort waarop je tot twee monitoren kunt aansluiten. U kunt een werkruimte ontwerpen die aan uw behoeften voldoet. Dit zijn de beste HP Desktop PC 8GB van dit moment:

08 Beste HP Desktop PC – 16GB

Beste HP Desktop PC 16GB: HP Victus TG02-0975nd

Pros

 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming hub.
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti videokaart speel je games als Halo Infinite op de hoogste instellingen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s zoals Photoshop of stream je jouw gameplay naar Twitch.

Cons

 • Een dvd speler voor het installeren van games via cd’s en dvd’s ontbreekt.
 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Met de HP Victus TG020975nd speel je Halo Infinite op de hoogste instellingen. De NVIDIA GeForce GTX 3060 Ti videokaart is krachtig genoeg om de meest grafisch-intensieve virtual reality games uit te voeren. Deze krachtige computer kan zware programma’s draaien, zoals Adobe Premiere Pro. Al je programma’s draaien soepel dankzij de Intel Core i7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen. De SSD van 1 TB slaat je favoriete games op. Zo ben je in een mum van tijd in de lobby voor het volgende spel. Deze computer kan gebruikt worden voor school of andere dagelijkse activiteiten. De 9 USB-poorten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van randapparatuur zoals een toetsenbord, muis of externe harde schijven. Dit zijn de beste HP Desktop PC 16GB van dit moment:

09 Beste HP Desktop PC – 32GB

Beste HP Desktop PC 32GB: HP OMEN 45L GT22-0920nd

Pros

 • Verander snel tussen verschillende game modi die je vooraf instelt met de OMEN Gaming Hub.
 • Bij het uitvoeren van zware taken blijft de processor koel dankzij de waterkoeling elementen.
 • Door het transparante zijpaneel geniet je extra van de RGB verlichte onderdelen en breid je bovendien eenvoudig je desktop uit met meer opslag.

Cons

 • Er worden geen muis en toetsenbord meegeleverd.

Al uw favoriete games kunt u spelen op de HP OMEN45L GT22-0920nd die is uitgerust met de NVIDIA GeForce GTX 3080. Deze pc is voorzien van RGB-verlichting in de buurt van de processor, 3 ARGB-frontventilatoren en een transparant zijpaneel. Je kunt de verlichting, prestaties en andere instellingen aanpassen voor de beste game-ervaring met OMEN Gaming Hub. De unieke cryokamer aan de bovenkant van de behuizing houdt de computer koel tijdens het gamen. Hierdoor kun je blijven spelen, zelfs als de strijd opwarmt. Hij is ook uitbreidbaar, waardoor de HP Omen toekomstbestendig is. Je kunt gemakkelijk meer opslagruimte toevoegen aan je games of onderdelen vervangen. De SSD’s van Western Digital hebben genoeg opslagruimte om je eerste bestanden en games op te slaan. Deze pc is gemaakt van duurzame materialen. Deze pc is gemaakt van duurzame materialen, dus u kunt bijdragen aan duurzaamheid met behoud van hoge kwaliteit. Je krijgt ook een hoger prestatieniveau met de 12e generatie Intel Core i9 CPU en de RGB verlichte hyper X 32GB werkend RAM. Dankzij de koeling die wordt geleverd door de CPU-koelers van 240mm kunnen deze prestaties gemakkelijk worden bereikt. Dit zijn de beste HP Desktop PC 32GB van dit moment:

10 Beste HP Desktop PC – all-in-one

Beste HP Desktop PC all-in-one: Apple iMac 27″ (2020) MXWV2N/A

Pros

 • Met een all-in-one heb je weinig kabels nodig en ziet je bureau er opgeruimd uit.
 • Het 5K beeldscherm heeft een 5 keer scherper beeld dan een full hd scherm.
 • Met een Intel Core i7 processor en 8 GB werkgeheugen, multitask je met zware programma’s zoals Adobe Premiere Pro.

Cons

 • iMac is niet in hoogte verstelbaar, gebruik een monitor verhoger voor de juiste kijkhoogte.
 • Door het glanzende scherm heb je meer last van vetvlekken, lichtinval en weerspiegelingen.

Dit zijn de beste HP Desktop PC all-in-one van dit moment:

11 Beste HP Desktop PC – mini

Beste HP Desktop PC mini: HP Z2 Mini G9 – 5F0M0EA

Pros

 • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.
 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je desktop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • Bij deze pc krijg je 3 jaar on-site garantie, een monteur komt bij je langs bij technische mankementen.

Cons

 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Deze desktop heeft alleen DisplayPort poorten om een monitor mee in te sluiten.

De HP Z2 Mini G9 5F0M0EA mini business computer is krachtig genoeg voor videobewerking. Dankzij het compacte formaat van de desktop kunt u deze achter uw monitor plaatsen als u een VESA beugel heeft. U hebt dan meer ruimte op uw bureau. Over privacy hoeft u zich met de Z2 Mini geen zorgen te maken. HP Wolf Pro Security is inbegrepen in de eenjarige licentie van de Z2 Mini. Dit beschermt uw computer en gegevens tegen virussen en phishing-aanvallen. Met Windows 10 Pro kunt u op afstand verbinding maken met uw kantoorsystemen en worden uw bestanden beter beschermd. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en 32 gigabyte DDR5 geheugen, kunt u foto’s en video’s bewerken met Adobe Premiere Pro.

De NVIDIA QuadroT1000 videokaart rendert uw creaties snel. De desktop wordt geleverd met een toetsenbord en muis. HP biedt ook 3 jaar garantie op de machine. In geval van technische problemen komt een technicus bij u langs. De behuizing en verpakking van de speaker zijn gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor deze HP een duurzame optie is.

Dit zijn de beste HP Desktop PC mini van dit moment:

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!