Laptopzone » Laptop » De 7 beste laptop voor administratie

De 7 beste laptop voor administratie

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Laptop voor administratie – Welke laptop moet u kiezen? Dit artikel helpt u de juiste laptop te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Hoewel laptops voor de administratie of zakelijk gebruik vaak voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt, en laptops voor consumenten soms voor zakelijke doeleinden, zijn er toch twee soorten laptops.

Laptops voor zakelijk gebruik zijn ontworpen om 40 uur per week te werken. Hoewel ze misschien niet zo fancy zijn als sommige laptops, zijn ze ontworpen om de zakelijke behoeften te ondersteunen. Er zijn veel opties beschikbaar voor zowel zakelijke als consumentenlaptops.

Je kunt je afvragen of er verschillen zijn tussen laptops die als zakelijke laptops op de markt worden gebracht en laptops die als consumentenproducten worden verkocht, als je op zoek bent naar een laptop die je hoofdzakelijk voor zakelijke doeleinden zult gebruiken. Laptops worden nog steeds ingedeeld in twee afzonderlijke categorieën, ondanks de vage grenzen tussen werk en privéleven voor de meeste werknemers. U kunt nog steeds kiezen voor een consumentenlaptop voor zakelijke doeleinden, net zoals veel zelfstandige ondernemers doen. Het is echter van essentieel belang te begrijpen waar u aan begint.

01 De beste HP laptops voor administratie kopen

De beste HP laptops voor administratie: HP ProBook 450 G9 i7-16gb-512GB

 • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.
 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor bewerk je foto’s en video’s nog sneller en is de laptop toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

De krachtige 15-inch HP ProBook450 G9 i7-16gb 512GB laptop is ideaal voor videobewerking. Over privacy hoef je je met deze ProBook geen zorgen te maken.

Een éénjarige HP Wolf Pro Security licentie beschermt je computer en gegevens tegen virussen en phishing-aanvallen. Met Windows 10 Pro kun je verbinding maken met externe kantoorsystemen, wat de beveiliging van je bestanden vergroot.

Geef je de voorkeur aan Windows 11 Pro? De laptop heeft een licentie waarmee je het besturingssysteem eenvoudig kunt upgraden. Met de toekomstbestendige Intel Core i7 processor, 16 gigabyte DDR5 geheugen en de 12e generatie Intel Core i7 videokaart kun je foto’s en video’s bewerken.

De gedeelde Intel Iris Xe Graphics videokaart rendert je foto’s en video’s soepel. Heb je per ongeluk gemorst op je toetsenbord? De laptop is morsbestendig. Dit zijn de beste HP laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

02 De beste Lenovo laptops voor administratie kopen

De beste Lenovo laptops voor administratie: Lenovo ThinkPad E15 G2 20TD00JYMH

 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Met een Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Je draagt bij aan duurzaamheid als je deze desktop koopt, want Lenovo compenseert de CO2 uitstoot.
 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

De krachtige 15-inch HP ProBook450 G9 i7-16gb 512GB laptop is ideaal voor videobewerking. Over privacy hoef je je met deze ProBook geen zorgen te maken. Een éénjarige HP Wolf Pro Security licentie beschermt je computer en gegevens tegen virussen en phishing-aanvallen.

Met Windows 10 Pro kun je verbinding maken met externe kantoorsystemen, wat de beveiliging van je bestanden vergroot. Geef je de voorkeur aan Windows 11 Pro? De laptop heeft een licentie waarmee je het besturingssysteem eenvoudig kunt upgraden.

Met de toekomstbestendige Intel Core i7 processor, 16 gigabyte DDR5 geheugen en de 12e generatie Intel Core i7 videokaart kun je foto’s en video’s bewerken. De gedeelde Intel Iris Xe Graphics videokaart rendert je foto’s en video’s soepel.

Heb je per ongeluk gemorst op je toetsenbord? De laptop is morsbestendig. Dit zijn de beste Lenovo laptop voor werk van dit moment:

03 De beste Asus laptops voor administratie kopen

De beste Asus laptops voor administratie: Asus Expertbook B1500CEAE-BQ2008R

 • Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Dankzij de Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Deze laptop heeft een militaire test doorstaan. Je maakt je dus geen zorgen als je een drankje over het toetsenbord morst.
 • Deze laptop heeft geen vingerafdrukscanner, waardoor je ‘gewoon’ een wachtwoord typt.

De krachtige Asus Expertbook B1500CEAE/BQ2008R laptop kan professionele foto’s en video’s bewerken. Hij heeft een Intel Core i7 processor, 16 GB geheugen en veel verwerkingskracht.

Met de zware programma’s van Adobe kun je snel en gemakkelijk foto- en videobestanden bewerken. Werk je aan meerdere projecten? Multitasken is gemakkelijk als je meerdere projecten open hebt staan.

De antireflecterende afscherming maakt het werken in je tuin of op je balkon gemakkelijk. Je kunt in de zon blijven werken, want de zonnestralen zullen je zicht niet aantasten.

Met Windows 10 Pro kun je op afstand blijven werken en heb je toegang tot alle bestanden op de servers van het hoofdkantoor. Het maakt niet uit of je thuis werkt of onderweg bent. Dit zijn de beste Asus laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

04 De beste Dell laptops voor administratie kopen

De beste Dell laptops voor administratie: Dell Precision 3560 – HYFRK

 • Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Bij deze laptop krijg je 3 jaar on-site garantie, een monteur komt bij je langs bij technische mankementen.
 • Met de NVIDIA T500 videokaart maak je 3D modellen in programma’s als AutoCAD.
 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

De Dell Precision 3560 HYFRK laptop is een 15,6 inch zakelijke laptop waarmee je 3D-modellen kunt maken met AutoCAD. Deze laptop beschikt over de NVIDIA T500 grafische kaart.

Deze laptop heeft voldoende rekenkracht om zware toepassingen te draaien en te multitasken met 16 gigabyte werkgeheugen. Een Intel Core i7 processor drijft hem aan. Deze laptop wordt geleverd met 3 jaar Dell on-site garantie.

Een technicus komt bij je langs in geval van technische problemen om je snel weer op weg te helpen. Met Windows 10 Pro kun je overal inloggen op je bedrijfsnetwerk, zowel op je werk als thuis.

Je kunt doorwerken, zelfs als je er niet bent. Dit zijn de beste Dell laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

05 De beste Acer laptops voor administratie kopen

De beste Acer laptops voor administratie: Acer Aspire 5 Pro A517-52G-74C6

 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je programma’s op de achtergrond draait.
 • Door de NVIDIA GeForce MX450 videokaart renderen je video’s sneller.
 • Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops. Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

Acer Aspire Pro A517-52G-7C6 is een 17-inch laptop voor video- en zakelijke bewerkingen. Je kunt gemakkelijk grote bestanden bewerken met behulp van het 16 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i7 processor.

Je video’s renderen sneller dankzij de NVIDIA GeForce X450 videokaart. Deze Acer brengt je privacy niet in gevaar. Met de vingerafdrukscanner kun je snel en veilig inloggen, zodat alleen jij toegang hebt tot je laptop.

Windows 11 Pro maakt verbinding met je kantoor op afstand toegankelijker en beschermt je bestanden. Werk je ’s avonds laat door? Je vindt de sleutels die je nodig hebt zelfs als het donker is. Dit zijn de beste Acer laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

06 De beste Microsoft laptops voor administratie kopen

De beste Microsoft laptops voor administratie: Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM

 • Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover.
 • Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is.
 • Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.
 • Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

De Microsoft Surface Pro 9 Evo 16GB/1TB Platinum 13-inch tablet/laptop is de Microsoft Surface Pro 9 E7/16GB/1TB Platinum. Je kunt gemakkelijk grote bestanden bewerken in Adobe programma’s dankzij de Intel Core i7 Evo processor en 16 gigabyte DDR5 geheugen die werken.

De Intel Iris Xe grafische kaart zal je afbeeldingen snel renderen. De 1 Terabyte SSD slaat al je bestanden op. Er zijn twee USB C poorten beschikbaar met Thunderbolt 4 of USB 4.0 ondersteuning.

Hiermee kun je een docking station, monitoren of andere apparaten op je Surface aansluiten. Dankzij de 3 op 2 schermverhouding van de Surface Pro 9 past er veel tekst op. Hij kan ook goed lezen en schrijven. Dit zijn de beste Microsoft laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

07 De beste Msi laptops voor administratie kopen

De beste Msi laptops voor administratie: MSI Stealth GS77 12UHS-032NL

 • Speel de allerzwaarste games op 60 fps, game in VR en stream je gameplay in 4K met de RTX 3080 TI Max-Q videokaart, de i9 processor en het 64 gigabyte werkgeheugen.
 • Het 4K beeldscherm van deze laptop is 4 keer zo scherp als een full hd scherm, waardoor je veel meer details ziet.
 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet gemakkelijk mee.

De MSI Stealth MS77 12-UHS-042NL 17-inch monitor kan de meest veeleisende games spelen. Met de krachtige NVIDIA GeForce GTX3080 Ti Maxi-Q grafische kaarten kun je zelfs de meest uitdagende games spelen met 60 frames per seconde, zelfs in VR.

Met Twitch kun je je gameplay in 4K streamen. Je kunt ook 3D-ontwerpen bewerken met zware software als AutoCAD. De Intel Core i9 processor en 64 gigabyte DDR5 geheugen zijn snel.

Twee Terabyte aan opslag is beschikbaar om je bestanden en games op te slaan. Windows 11 Pro maakt deze bestanden veiliger. Een 4K ultra HD monitor kan scherpere beelden produceren dan een full HD monitor, die vier keer zo snel is.

Met de 120-hertz verversingssnelheid kun je gemakkelijk snel bewegende beelden zien, zoals bij racen of fotograferen. Ben je een gamer die graag tot diep in de nacht speelt?

Om tot diep in de nacht te kunnen blijven gamen, kies je je favoriete kleur uit het toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting. Dit zijn de beste MSI laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

08 De beste Apple laptops voor administratie kopen

De beste Apple laptops voor administratie: Apple MacBook Pro 16″ (2023) M2 Pro (12 core CPU/19 core GPU) 16GB/1TB Space Gray QWERTY

 • Dankzij de Apple M2 Pro chip werk je moeiteloos met de zwaarste programma’s zoals Final Cut Pro.
 • Het Liquid Retina XDR beeldscherm heeft een hoog contrast en diepe zwartwaarden, waardoor jouw werk er nog levendiger uitziet.
 • Ga met gemak een hele dag op pad zonder oplader, want MacBook Pro gaat tot wel 22 uur mee op één lading.
 • Als je jouw MacBook dagelijks mee op pad neemt, raden we een 14″ model aan.

De Apple M2 Pro chip in Apple MacBook Pro 16″ (2023). M2 Pro (12 core CPU/19 Core GPU) 16GB/1TB ruimte grijs is een upgrade van de M1 Pro chip. De verbeterde chip maakt de MacBook Pro nog krachtiger en energiezuiniger.

Een enkele lading gaat tot 22 uur mee. Je MacBook Pro 16″ werkt feilloos met zelfs de meest veeleisende programma’s, zoals Final Cut Pro. Je zult geen problemen ondervinden met de M2 Pro chip, die 16 gigabyte werkgeheugen heeft.

Het 16-inch Liquid Retina XDR LCD toont levensechte kleuren en diep zwart. Dankzij de resolutie van 3456 x 234 pixels van het scherm zien zelfs de kleinste details er scherp uit.

De ProMotion-technologie en de maximale verversingssnelheid van 120 Hz zorgen ervoor dat beelden snel worden weergegeven. Dit zijn de beste Apple laptop voor administratie / zakelijk gebruik van dit moment:

Wat is een administratie of zakelijke laptop?

Een zakelijke laptop wordt alleen voor zakelijke doeleinden gebruikt. Deze laptops kunnen voor langere perioden worden gebruikt dan persoonlijke laptops en zijn vaak gemaakt voor zakenreizen.

Zijn zakelijke laptops duurder dan laptops voor consumenten?

Dat hangt er vanaf wat je zoekt en welk model je kiest. De laptops die veel opslagruimte en bandbreedte bieden, kunnen behoorlijk duur zijn. Veel bedrijven hebben dit soort laptops nodig, maar niet allemaal. Sommige bedrijven hebben laptops nodig die verbinding met internet kunnen maken, maar geen opslag.

Wat is het verschil in garantie en service tussen consumenten- en zakelijke laptops?

Omdat van zakelijke laptops wordt verwacht dat ze langer meegaan, worden ze vaak geleverd met uitgebreide garanties. Voor zakelijke laptops gelden andere service opties dan voor laptops voor consumenten, en veel bedrijven bieden een aparte servicelijn voor zakelijke gebruikers.

Wat is het verschil tussen laptops voor consumenten en laptops voor zakelijk gebruik?

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen consumenten- en zakelijke laptops:

01. Laptops voor zakelijk of administratief gebruik zijn duurzamer en gaan langer mee.

Laptop bedrijven maken laptops voor consumenten omdat ze weten dat kopers hun laptops regelmatig zullen upgraden om bij te blijven met de nieuwste trends. Consumenten stellen minder hoge eisen aan laptops dan zakelijke gebruikers, wat van invloed is op de manier waarop laptops voor zakelijk en consumenten gebruik worden gemaakt.

Laptops voor zakelijk gebruik zijn ontworpen om elke dag en langdurig te worden gebruikt. Bedrijven hoeven hun volledige vloot laptops niet voortdurend te upgraden. Zakelijke ontwerpen zijn consistent van jaar tot jaar, en het is gemakkelijker om laptops met een consistent formaat te onderhouden. Functies zoals verwisselbare batterijen verlengen de levensduur van bedrijfsgerichte apparaten. Zakelijke apparaten van hoge kwaliteit zijn duurzaam en bestand tegen vallen en stoten. Consumenten Laptops daarentegen zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan en kunnen slechts 40 uur per week worden gebruikt. Bent u op zoek naar de beste zakelijke laptop?

02. Laptops voor consumenten zijn mooier en hebben unieke designkenmerken.

Hoewel zakelijke laptops er misschien iets beter uitzien, lijdt het geen twijfel dat consumenten laptops aantrekkelijker zijn voor het oog en gemakkelijker te gebruiken dan zakelijke laptops.

Heldere, glanzende beeldschermen, moderne toetsenborden en een opvallend chassis zijn kenmerken van consumenten laptops. Dankzij innovatieve ontwerpkenmerken zoals 360-graden scharnieren en ingebouwde stylussen, bieden laptops voor consumenten meer flexibiliteit dan ooit tevoren. Dit is nog steeds zo, maar laptops voor zakelijk gebruik maken langzaamaan een inhaalslag. Deze 2-in-1 business laptops, ooit zeldzaam, zijn nu verkrijgbaar bij grote merken als Dell en Lenovo. Stylussen worden ook gebruikt in andere zakelijke omgevingen dan grafisch ontwerp.

Hoewel de vraag naar zakelijke apparaten niet verdwijnt, is het duidelijk dat de consumentenmarkt de beste ontwerpen heeft. U moet een laptop kiezen die comfortabel is om gedurende lange uren te gebruiken als uw plan essentieel voor u is. Externe toetsenborden en glanzende schermen zijn oK voor occasioneel gebruik, maar worden snel vermoeiend.

03. Laptops voor bedrijven bieden meer configuratiemogelijkheden.

Omdat bedrijven laptops zelden individueel aanschaffen, worden zakelijke laptop lijnen gemaakt met meerdere gebruikers in gedachten. Veel zakelijke laptops hebben veel configuratie opties. Hoewel laptops voor consumenten een aantal aanpassingsmogelijkheden bieden, zoals meer opslagruimte of een beeldscherm van betere kwaliteit, hebben maar weinig zakelijke laptops dezelfde mogelijkheden.

De marktleiders op het gebied van maatwerk zijn Dell en Lenovo. Zakelijke kopers kunnen alles kiezen, inclusief de processor, de batterij en de achtergrondverlichting van het toetsenbord. Online zakelijke kopers kunnen de resultaten ook sorteren op specs, wat handig is bij het kopen van bulkartikelen voor verschillende divisies.

04. Laptops voor bedrijven zijn ontworpen om IT-beveiliging en -beheer te beheren.

Hoewel biometrische vingerafdruk scanners bijna standaard zijn op zakelijke laptops (zelfs instapmodellen), zijn ze nog steeds schaars op consumenten laptops. Software waarmee u apparaten op bedrijfsnetwerken kunt beheren en beveiligen, is ook een veelgebruikt kenmerk van zakelijke laptops. Dit geeft zakelijke laptops een voordeel ten opzichte van consumenten laptops. De kloof tussen consumenten- en zakelijke laptops wordt echter steeds kleiner. Bedrijven (zelfs kleine) zullen hun mobiele apparaten en consumentenproducten gemakkelijker kunnen beheren naarmate cloudgebaseerde oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten minder duur en gebruiksvriendelijker worden.

Veel kleine en middelgrote bedrijven zijn voorlopig beter af met zakelijke apparaten. Veel laptop verkopers bieden betaalde technische ondersteuning aan kleinere bedrijven die niet over de middelen of expertise beschikken om beveiliging abonnementen voor zakelijke laptops af te handelen.

De betrouwbaarste laptops voor zakelijk gebruik bieden kracht, duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak, of u nu op kantoor of thuis werkt.
Elk jaar beoordelen we honderden laptops voor zakelijk gebruik. De beste modellen in hun klasse bieden comfort, prestaties en een lange batterijlevensduur. Beveiliging en duurzaamheid zijn essentiële aspecten van zakelijke laptops. Veel modellen hebben een duurzaamheid van militaire kwaliteit en vingerafdruksensoren. Sommige modellen hebben schuiven voor de webcam, terwijl andere zijn uitgerust met privacy filters.

De administratie wordt gedaan met de beste laptop voor administratie
Beste laptop voor administratie

Welke laptop voor zakelijk gebruik of voor werk is de beste?

De ThinkPad X1 Carbon van Lenovo is al vier jaar lang onze favoriete laptop voor werk. Zijn lichtgewicht ontwerp, hoge prestaties en robuuste beeldschermopties zetten die trend voort met het Gen 9-model. De Lenovo ThinkPad 14s Yoga 2-in-1-laptop is een uitstekende optie voor wie niet zo’n hoge prijs wil betalen. De batterij gaat lang mee en het toetsenbord is goed, en dat alles voor minder dan €1.000. Dell’s Latitude 9420 2-in-1 laptop is een geweldige optie als je het geld hebt.

De 14-inch MacBook Pro met M1 Pro macOS is een uitstekende optie voor wie uitgebreide simulaties moet uitvoeren of grote bestanden moet overzetten. Dankzij de snelle en efficiënte M1 Pro-processor heeft de MacBook Pro een batterijduur van maar liefst 14 uur en 8 minuten.

Stel dat u een kunstenaar of ontwerper bent en een stylus wilt gebruiken. Wij raden de Dell Latitude 7320 Detachable en Microsoft Surface Pro 8 aan voor wie een stylus nodig heeft. Een werkstation is de beste keuze voor echt krachtige gebruikers die grote hoeveelheden gegevens moeten analyseren. De ThinkPad P15Gen of HP ZBook Studio G8 zijn uitstekende opties. De HP Pro C640 Chrome Enterprise laptop begint bij 449 euro voor mensen met een krap budget, zoals eigenaren van kleine bedrijven. Hij is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

 1. Lenovo ThinkPad Carbon (Gen 9) – Beste zakelijke laptop in het algemeen
  Lenovo heeft verschillende verbeteringen aangebracht aan zijn 9e Gen vlaggenschip laptop. Je krijgt een langere batterijduur (15 uur) dankzij de 11th-Gen Intel CPU’s. Je krijgt krachtige quad-speakers, een 14-inch beeldscherm met een beeldverhouding van 16/10, en veel poorten in een lichtgewicht chassis (2,5 lbs).

Die klassieke ThinkPad kenmerken, zoals een stevig ontwerp (met MIL STD-810G sterkte), een toetsenbord van topklasse, en een stealthy zwart/rode esthetiek, verheffen de X1 Carbon.

Ja, de ThinkPad X1 Carbon had een betere webcam kunnen hebben, en we hadden ook graag gezien dat de SD-kaartlezer van het vorige model niet was verdwenen. Het zal u moeite kosten een betere laptop voor zakelijk gebruik te vinden dan de topconfiguraties.

 1. Apple MacBook Pro, 14 inch, 2021 – De beste Apple laptop om op te werken.
  Het nieuwe tijdperk in Apple computing is aangebroken. Apple’s M1 Pro aangepaste SoC is een volgende stap in Apple’s bewuste ontkoppeling van Intel. Hoewel de op ARM-gebaseerde 5-nanometerchip wordt beschouwd als een middenmoter in de M1-lijn van Apple, is hij met een 10-core CPU, 16-core grafische chips en een 16-core Neural Engine niet mis.

De MacBook Pro 14-inch levert uitstekende prestaties en heeft een uitstekende batterijlevensduur. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je hem ook nog eens koppelen aan Big Sur. Apple Silicon is de oplossing, wat resulteert in snellere laadtijden van webpagina’s en een betere 1080p-webcampcoopervaring. De nieuwe MacBook Pro is alles wat Apple heeft beloofd en meer. De 14-inch MacBook Pro lijkt misschien wat duur, maar de MacBook Air met M1 en de 13-inch MacBook Pro met de M1 zijn betaalbaarder. Deze apparaten bieden een superieure batterijduur en degelijke prestaties voor kantoortaken.

 1. Lenovo ThinkBook 14s Yoga: de beste zakelijke laptop onder de 1.000 euro
  De ThinkBook 14s Yoga is een 2-in-1 met solide prestaties, een lange batterijduur en een slimme pen.

Hoewel hij niet helemaal de eerste plaats behaalde in onze benchmarks, verdiende hij toch een zilveren plak. Dit maakt het een evenwichtige laptop die je niet in de steek zal laten.

Stel dat u op zoek bent naar een 14-inch convertible die zakelijk en betaalbaar is, met een meegeleverde Smart Pen. In dat geval hoef je niet meer dan 1000 euro uit te geven, en is de ThinkBook 14s Yoga de beste keuze.

 1. Microsoft Surface Pro 8 – De beste 2-in-1 laptop voor zakelijk gebruik
  De Microsoft Surface Pro 8 maakt geen enorme sprong ten opzichte van zijn voorgangers. Hij brengt genoeg verbeteringen aan in een toch al geweldige 2-in-1 tablet om hem weer bij de beste 2-in-1 laptops te plaatsen.

Het grotere scherm en de kleinere randen zorgen voor een modern design. De afgeronde randen maken hem tablet-vriendelijker en ondersteunen de nieuwe softwarefuncties van Windows 11. De nieuwe Slim Pen 2 en Type Cover zorgen samen voor een stylus die tactiel aanvoelt, waardoor hij ideaal is voor creatieve notulisten of mensen die veel notities maken.

De batterijduur had iets beter gekund, maar sommigen zullen de prijsverhoging moeilijk te verkroppen vinden. De Surface Pro 8 is een uitstekende aanvulling op de Surface-lijn en biedt een aantrekkelijke keuze voor iedereen die wil upgraden naar Windows 11.

Bent u nog steeds niet overtuigd van de Surface Pro 8? Bekijk dan onze review van de ThinkPad X12 Detachable. De Surface Pro 7+ is een meer zakelijk georiënteerde versie van het Surface Pro-ontwerp van de vorige generatie.

 1. HP Pro C640 Chrome Enterprise Chromebook – De beste zakelijke Chromebook
  Zijn Chromebooks geschikt voor zakelijke gebruikers? Ja, dat is wat we bedoelen. De HP Pro C640 Chromebook Enterprise bedient deze opkomende categorie het beste. De Pro C640 Chromebook Enterprise draait op Chrome OS met Chrome Enterprise. Dit is het cloudgebaseerde IT-platform van Google. Het is een uitstekend alternatief voor Windows en macOS voor kleine bedrijven of boetieks.

Deze laptop is aantrekkelijk omdat hij geen concessies doet aan functies om een Chromebook te zijn. Hij is ook niet goedkoop gemaakt van plastic. De Pro C640 is gemaakt van prachtig metaal en is getest op militaire kwaliteit. Hij biedt ook veel beveiligingsopties, waaronder een vingerafdrukscanner.

U kunt er meer dan €1.000 voor betalen, maar veel modellen kosten minder. Chrome Enterprise is een uitstekende optie voor eersteklas hardware tegen een betaalbare prijs.

 1. Dell Latitude 7320 Afneembaar-De beste 2-in-1 laptop voor bedrijven
  De Dell Latitude 7320 Detachable neemt het op tegen de Surface Pro 7 en wint. De opvallende kenmerken zijn een 13-inch beeldscherm met snelle prestaties, een comfortabel afneembaar toetsenbord met een stylussleuf, beveiligingsfuncties en een toonaangevende webcam. Deze functies zijn verpakt in een slanke, metalen behuizing die gemakkelijk in een tas of rugzak kan worden geschoven.

Er zijn een paar gebieden waar de Latitude niet perfect is. De kickstand is een beetje fragiel en zal niet kunnen concurreren met de meest hooggeplaatste executives of rijkste bedrijven. De Latitude 7320 is een uitstekende optie voor zakelijke klanten van Dell. Zij kunnen werken en ontspannen waar ze maar willen, ondanks deze gebreken.

De administratie wordt gedaan met de beste zakelijk laptop
Beste zakelijke laptop

Hoe kiest u de beste zakelijke laptop?

Deze dingen moet u in gedachten houden bij het kiezen van een zakelijk laptopmodel voor uw bedrijf.

Bent u op zoek naar Intel vPro of AMD pro? Er zijn veel zakelijke laptops met Intel vPro-technologie. Hierdoor kan een supportmedewerker op afstand inloggen, zelfs als de computer niet kan opstarten. Deze functie is niet aan te bevelen, tenzij u een IT-afdeling hebt met veel laptops die u op afstand moet onderhouden.
Snelheid: Een laptop met een dual-core Core i5 CPU, zoals de Core i5-7200U (vPro) of Core i5-7300U(vPro), en de geïntegreerde grafische processor zal de meeste zakelijke gebruikers tevreden stellen. Als u een krachtig mobiel werkstation nodig hebt voor 3D-modellering, professionele videobewerking of het maken van voorspellende modellen, is een quad-core Core i5/Core i7 CPU de beste keuze. Modelnummers eindigen op HQ.

De levensduur van de batterij is van vitaal belang: Niemand wil zonder stroom zitten tijdens lange werktijden of tijdens een lange vlucht. Een laptop die meer dan negen uur meegaat is een goede keuze, tenzij u een groot werkstation hebt. Sommige bedrijfssystemen bieden verlengde of normale batterijen, en neem altijd de batterij met hoge capaciteit.

Minimaal 1080p: Als je niet veel tekst hebt, is het niet gemakkelijk om productief te werken. Vermijd schermen met een lage resolutie en een resolutie van 1366×768 als de pest. Zorg ervoor dat u er een krijgt met een resolutie van 1920×1080 of meer uitstekend.
SSD’s zijn responsief: Een solid-state drive is beter dan een mechanische harde schijf als je een snelle computer nodig hebt. SSD’s zijn drie keer sneller met opstarten, programma’s openen en multitasken en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt dan traditionele harde schijven.

Juiste poorten: Niemand vindt het leuk om met een tas vol dongles rond te lopen. Denk na over de aansluitingen die u en uw werknemers het vaakst zullen gebruiken. Zorg ervoor dat uw laptop een Ethernet-poort heeft als u vaak verbonden bent met een bekabeld netwerk. Een laptop die geheugenkaarten kan lezen is essentieel als u fotograaf bent. Wat uw behoeften ook zijn, een Thunderbolt 3-poort zal uw laptop nuttiger maken. Hiermee kunt u verbinding maken met nieuwe snelle randapparatuur, universele opladers en krachtige docks.

Een uitstekend toetsenbord: Elke laptop heeft een toetsenbord nodig. Comfortabel typen is essentieel voor zakelijke systemen; u wilt snelle feedback, diepe aanslag en geen flex.

Conclusie

Er zijn veel redenen om bij de aanschaf van zakelijke of administratie laptops te kiezen voor een zakelijk apparaat in plaats van een consumentenapparaat. Het belangrijkste is productiviteit, en veel kleine bedrijven kunnen met succes zowel zakelijke als consumenten hardware beheren.

Welke laptop kopen voor werk?

Je moet een laptop kiezen met meer mogelijkheden dan het basismodel om het je gemakkelijker te maken. Een laptop met ten minste een Core i5 processor of Ryzen 5 processor is aan te bevelen. Excel werkt beter met een snellere processor, 8 GB geheugen en minstens 256 GB opslag op een SSD zijn ook goede opties.

Wat zijn zakelijke laptops?

Je kunt een zakelijke laptop voor vele doeleinden gebruiken. Je kunt hem voor meerdere doeleinden gebruiken, maar het belangrijkste is dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken voor alledaagse taken als e-mailen, documenten bewerken en zoeken op internet.

Beste laptops voor administratie

Laptop voor administratie samenvatting

In dit artikel hebben we je de volgende laptop voor administratie onderwerpen laten zien:

 • wat een laptop voor administratie is
 • wat de beste koop laptop voor administratie is
 • wat de voordelen zijn van laptop voor administratie
 • wat de nadelen zijn van laptop voor administratie

Hoe hebben we deze lijst met de beste laptop voor administratie gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste laptop voor administratie om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!