Laptopzone » Laptop » Laptop tas kopen? De 18 beste laptop tassen

Laptop tas kopen? De 18 beste laptop tassen

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Laptop tas kopen – Wil je je laptop veilig over de hele wereld vervoeren? Een tas met een vak voor je laptop is een prima optie. Een laptoptas met een gewatteerd vak voor je laptop beschermt hem tegen stoten en krassen van buitenaf.

Je laptop zal veilig en gezond zijn als hij op zijn bestemming aankomt. Je kunt hem op je schouder dragen of met het handvat aan de bovenkant in je handen houden.

Je kunt een laptoptas van textiel of van leer kiezen voor een stijlvolle uitstraling. In de laptop schoudertas kun je ook je documenten en accessoires opbergen. Je bent goed voorbereid op school of werk als je deze laptop tas hebt.

beste laptoptas
credit: Plevier

01 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 11 inch

Beste laptop tas 11 inch: Case Logic Advantage 11″ Dark Blue

 • De tas heeft een gewatteerd, 11,6 inch laptopvak om je laptop beschermt mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • Dankzij de smartsleeve is de schoudertas te bevestigen aan je koffer, waardoor de tas geschikt is voor een zakenreis.
 • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer draagcomfort.
 • Niet iedere 11 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

Met de Case Logic Advantage, Laptoptas 11 inch, kun je je laptop veilig naar je werk vervoeren. De compacte, zakelijke laptoptas is geschikt voor laptops tot 11,6 inch. Hij heeft ook een vak waarin tablets tot 10,1 inch passen.

Er is een ruim voorvak voor kleine elektronica, visitekaartjes en het opbergen van pennen. In de tas passen ook zonder problemen grote opladers en kabels. Het voorvak van de tas biedt plaats aan je telefoon en wordt beschermd door een rits.

Het beschermt je telefoon en laat je hem snel uit de tas halen. Voor gemakkelijk vervoer op zakenreizen wordt de Advantage laptoptas geleverd met een hoes waarmee je hem op het handvat van je koffer kunt schuiven. Dit zijn de beste laptop tassen 11 inch van dit moment:

02 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 13 inch

Beste laptop tas 13 inch: dbramante1928 Silkeborg 13″ Golden tan

 • Je neemt jouw spullen georganiseerd mee, want deze tas beschikt over meerdere opbergvakken.
 • Het materiaal van de tas is spatwaterdicht, waardoor je spullen beschermd zijn bij lichte regen.
 • De tas is gemaakt van stevig leer, waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • Niet iedere 13 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.
 • De tas beschikt niet over een schouderriem, waardoor je de tas alleen draagt bij de handvatten.

De dbramante1928 Silkeborg13″ Golden Tan handtas is de perfecte manier om al je essentials mee te nemen. De leren handtas heeft voldoende opbergruimte voor je 13-inch laptop. Je laptop wordt beschermd tegen krassen en stoten door de zachte binnenvoering.

De tas is ideaal voor gebruik op het werk en op school. De dbramante1928 heeft ook extra opbergvakken om kleinere accessoires in op te bergen.

Denk aan je telefoon, pasjes en pennen. De tas wordt geleverd met sterke leren handvatten. Je spullen zijn beschermd tegen regen en spetters dankzij het leer. Dit is de beste laptop tas 13 inch van dit moment:

03 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 14 inch

Beste laptop tas 14 inch: Case Logic Advantage 14″ Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 14 inch laptopvak om je laptop beschermt mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • Dankzij de smartsleeve is de schoudertas te bevestigen aan je koffer, waardoor de tas geschikt is voor een zakenreis.
 • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer draagcomfort.
 • Niet iedere 14 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Case Logic Advantage, een Laptoptas 14 inch, is een veilige manier om je laptop naar je werk te vervoeren. De laptoptas is geschikt voor notebooks tot 14 inch en heeft een vak waarin een tablet tot 10,1 inch past.

Een ruim voorvak biedt opbergruimte voor kleine elektronische apparaten, visitekaartjes en pennen. De tas biedt ook zonder problemen plaats aan grote opladers en kabels. De rits verbergt je telefoon in een vak aan de voorkant. Het beschermt je telefoon en laat je hem snel uit de tas halen.

Voor gemakkelijk vervoer op zakenreizen wordt de Advantage Laptoptas geleverd met een hoes waarmee je hem aan het handvat van je koffer kunt schuiven. Dit zijn de beste laptop tassen 14 inch van dit moment:

04 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 15 inch

Beste laptop tas 15 inch: Case Logic VNCi-215 15,6” Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je spullen droog blijven tijdens een regenbui.
 • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer comfort.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Case Logic Laptoptas 15,6 inch VNCi-215 heeft een zakelijke uitstraling en biedt extra bescherming voor je laptop. Rond het laptopvak is een voering opgenomen. Deze beschermt je laptop tegen krassen en deuken.

In de Case Logic Laptoptas VNCi-215 kun je ook je accessoires kwijt. In de daarvoor bestemde vakken kun je je muis, oplader en harde schijf kwijt. De tas biedt veel bescherming en ruimte. De tas kan dagelijks gebruikt worden zonder je zorgen te maken over beschadiging van je laptop. Dit zijn de beste laptop tassen 15 inch van dit moment:

05 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 16 inch

Beste laptop tas 16 inch: Dbramante1928 Rosenborg 16″ – Tan

 • Je neemt jouw spullen georganiseerd mee, want deze tas beschikt over meerdere opbergvakken.
 • De schouderriem is verstelbaar en gemakkelijk af te nemen.
 • De tas is gemaakt van stevig leer waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • Het materiaal van de tas is spatwaterdicht, waardoor je spullen bij regenbui misschien niet droog blijven.
 • Niet iedere 16 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Dbramante1928 Rosenborg 16″ – Tan is de perfecte manier om al je essentials mee te nemen. De leren schoudertas heeft meerdere vakken waarin je je spullen veilig kunt opbergen.

Binnenin vind je een hoofdvak waar al je spullen in passen. Er zijn ook speciale vakken voor pennen, kleine accessoirevakken en een 16-inch laptopvak. De tas heeft genoeg ruimte voor een lunch of documenten.

De schoudertas kan gebruikt worden als aktetas of schooltas. De tas heeft een extra buitenvak waarmee je snel bij je spullen kunt. Je kunt de leren tas anders dragen door er twee leren handvatten of een verstelbare schouderriem aan toe te voegen. Dit zijn de beste laptop tassen 16 inch van dit moment:

06 Beste laptop tas kopen – formaat laptopvak: 17 inch (groot)

Beste laptop tas 17 inch: Samsonite GuardIt 2.0 Bailhandle 17” Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 17,3 inch laptopvak om je laptop beschermt mee te nemen.
 • Dankzij de smartsleeve is de schoudertas te bevestigen aan je koffer, waardoor de tas geschikt is voor een zakenreis.
 • De tas biedt voldoende ruimte voor meerdere A4-documenten.
 • De tas heeft geen verstevigde bodem voor extra bescherming van je spullen.
 • Niet iedere 17 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Samsonite Bailhandle Schoudertas 17-inch is ideaal voor zakenreizen. Hij heeft een 17,3-inch gewatteerd laptopvak dat je computer beschermt tegen krassen en stoten. De Bailhandle heeft ruimte voor documenten en een vak aan de zijkant voor accessoires.

De schouderriem en het handvat zijn beide gewatteerd en verstelbaar. De Samsonite GuardIt2.0 Bail is mobiel en kan aan een trolley worden bevestigd. De buitenkant is waterafstotend en beschermt tegen regen. Dit is de beste laptop tas 17 inch van dit moment:

07 Beste laptop tas kopen – kunststof

Beste laptop tas – kunststof: Targus City Gear Topload 15.6″ Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Dankzij de smart sleeve aan de achterzijde van de tas bevestig je hem eenvoudig op een trolley.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals je telefoon of pasjes.
 • De tas is niet voorzien van schokabsorberende materialen.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Targus City Gear Topload 15,6 inch maakt het gemakkelijk om een drukke zakenreis in goede banen te leiden. De Targus City Gear Topload 15,6 inch schoudertas organiseert al je benodigdheden zodat je tijdens vergaderingen snel je documenten kunt vinden.

Het laptopvak is volledig gewatteerd en beschermt je 15,6 inch laptop. Zelfs lekkende flessen zijn fijn. Via het voorvak kun je bij je pasjes, telefoon en andere kleine accessoires zonder de bodem van deze tas te doorzoeken.

Bevestig de Targus City Gear Topload met heldere hoesjes aan je koffer, zodat je je handen vrij hebt om zakelijke gesprekken te voeren. Dit zijn de beste laptop tassen – kunststof van dit moment:

08 Beste laptop tas kopen – leer

Beste laptop tas leer: dbramante1928 Silkeborg 13″ Golden tan

 • Je neemt jouw spullen georganiseerd mee, want deze tas beschikt over meerdere opbergvakken.
 • Het materiaal van de tas is spatwaterdicht, waardoor je spullen beschermd zijn bij lichte regen.
 • De tas is gemaakt van stevig leer, waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • Niet iedere 13 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.
 • De tas beschikt niet over een schouderriem, waardoor je de tas alleen draagt bij de handvatten.

De dbramante1928 Silkeborg13″ Golden Tan handtas is de perfecte manier om al je essentials mee te nemen. De leren handtas heeft voldoende opbergruimte voor je 13-inch laptop.

Je laptop wordt beschermd tegen krassen en stoten door de zachte binnenvoering. De tas is ideaal voor gebruik op het werk en op school. De dbramante1928 heeft ook extra opbergvakken om kleinere accessoires in op te bergen.

Denk aan je telefoon, pasjes en pennen. De tas wordt geleverd met sterke leren handvatten. Je spullen zijn beschermd tegen regen en spetters dankzij het leer. Dit zijn de beste laptop tassen leer van dit moment:

09 Beste laptop tas kopen – textiel

Beste laptop tas – textiel: Case Logic VNCi-215 15,6” Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je spullen droog blijven tijdens een regenbui.
 • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer comfort.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Case Logic Laptoptas 15,6 inch VNCi-215 heeft een zakelijke uitstraling en biedt extra bescherming voor je computer. Rond het laptopvak is een voering opgenomen. Deze beschermt je laptop tegen krassen en deuken.

In de Case Logic Laptoptas VNCi-215 kun je ook je accessoires kwijt. In de daarvoor bestemde vakken kun je je muis, oplader en harde schijf kwijt. De tas biedt veel bescherming en ruimte. De tas kan dagelijks gebruikt worden zonder je zorgen te maken over beschadiging van je laptop. Dit zijn de beste laptop tassen – textiel van dit moment:

10 Beste laptop tas merk – Case Logic

Beste laptop tas – Case Logic: Case Logic VNCi-215 15,6” Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je spullen droog blijven tijdens een regenbui.
 • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer comfort.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Case Logic Laptoptas, 15,6 inch VNCi-215, heeft een zakelijke uitstraling en biedt extra bescherming voor je computer. De voering beschermt je laptop in het laptopvak. Dit beschermt je laptop tegen krassen en deuken.

In de Case Logic Laptop Case VNCi-215 kun je ook je accessoires kwijt. In de daarvoor bestemde vakken kun je je muis, oplader en harde schijf kwijt. De tas biedt veel bescherming en ruimte.

De tas kan dagelijks gebruikt worden zonder je zorgen te maken over beschadiging van je laptop. Dit zijn de beste laptop tassen – Case Logic:

11 Beste laptop tas merk – HP

Beste laptop tas HP: HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas

 • De tas is gemaakt van gerecyclede materialen, wat hem duurzaam maakt.
 • Het RFID vak beschermt jouw pasjes tegen scanners.
 • Bevestig de tas gemakkelijk op een koffer of trolley met de band aan de achterzijde van de tas.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

Met de HP Renew Business 15,6 inch laptoptas neem je je laptop veilig mee naar je werk. Deze tas is gemaakt van gerecycled materiaal en is duurzamer dan andere laptoptassen. Het grote laptopvak in deze zakelijke schoudertas is gewatteerd.

Dit beschermt je laptop tegen krassen en deuken. Het grote voorvak is ruim genoeg voor pennen, visitekaartjes en randapparatuur. Het RFID-vak beschermt je pasjes tegen scanners.

In het Bluetooth tracker-vak kun je je tracker opbergen, zodat je je tas gemakkelijk kunt terugvinden. Ga je op vakantie? Bevestig de tas aan de trolley of koffer met de riem aan de achterkant. Dit zijn de beste laptop tassen HP van dit moment:

12 Beste laptop tas merk – Plevier

Beste laptop tas Plevier: Plevier Vintage 17″ Brown

 • De tas is gemaakt van stevig leer waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • De tas heeft een gewatteerd 17,3 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een creditcard, sleutel of ov-kaart.
 • Het materiaal van de tas is niet waterafstotend, waardoor je spullen bij regenbui misschien niet droog blijven.
 • Niet iedere 17 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

Plevier Vintage Beef Leather Briefcase 17″ is een modieuze aktetas van hoogwaardig volnerf rundleer. De tas heeft daardoor een lange levensduur. De koffer heeft drie opbergvakken met stevige compartimenten.

Eén heeft een 17,3 inch laptopvak en een 10,1 inch tabletvak. Bewaar je telefoon, pasjes en pennen in het resterende vak. Het heeft ook insteekvakken. De aktetas heeft ook een groot voorvak waarin je je portemonnee en andere kleine spullen kunt opbergen. De tas sluit met een drukknoopsluiting. Dit zijn de beste laptop tassen Plevier van dit moment:

13 Beste laptop tas merk – Samsonite

Beste laptop tas Samsonite: Samsonite GuardIt 2.0 Bailhandle 17” Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 17,3 inch laptopvak om je laptop beschermt mee te nemen.
 • Dankzij de smartsleeve is de schoudertas te bevestigen aan je koffer, waardoor de tas geschikt is voor een zakenreis.
 • De tas biedt voldoende ruimte voor meerdere A4-documenten.
 • De tas heeft geen verstevigde bodem voor extra bescherming van je spullen.
 • Niet iedere 17 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Samsonite Bailhandle Schoudertas 17-inch is ideaal voor zakenreizen. Hij heeft een 17,3-inch laptopvak met een gewatteerde binnenkant die hem beschermt tegen krassen en stoten.

De Bailhandle heeft ook een vak om documenten in op te bergen en een zijvak waar je accessoires in kunnen. Zowel de schouderriem als het handvat zijn gewatteerd voor extra comfort.

De schouderriem is verstelbaar en afneembaar. De Samsonite GuardIt2.0 Bailhandle is mobiel en kan aan een trolley worden bevestigd. De buitenkant is waterbestendig en beschermt tegen regenbuien. Dit zijn de beste laptop tassen Samsonite dit moment:

14 Beste laptop tas merk – Targus

Beste laptop tas Targus: Targus City Gear Topload 15.6″ Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Dankzij de smart sleeve aan de achterzijde van de tas bevestig je hem eenvoudig op een trolley.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals je telefoon of pasjes.
 • De tas is niet voorzien van schokabsorberende materialen.
 • Niet iedere 15,6 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Targus City Gear Topload 15,6 inch maakt het gemakkelijk om een drukke zakenreis in goede banen te leiden. De Targus City Gear Topload 15,6 inch schoudertas organiseert al je benodigdheden zodat je tijdens vergaderingen snel je documenten kunt vinden.

Het laptopvak is volledig gewatteerd en beschermt je 15,6 inch laptop. Zelfs lekkende flessen zijn fijn. Via het voorvak kun je bij je pasjes, telefoon en andere kleine accessoires zonder de bodem van de tas te doorzoeken.

Bevestig de Targus City Gear Topload met smart sleeves aan je koffer om je handen vrij te houden voor zakelijke gesprekken. Dit zijn de beste laptop tassen Targus dit moment:

15 Beste laptop tas merk – Burkely

Beste laptop tas Burkely: Burkely Vintage Max Worker 17” Cognac

 • De tas is gemaakt van stevig hunter leer waardoor hij een langere levensduur heeft dan een stoffen tas.
 • Je bergt jouw spullen georganiseerd op dankzij de verschillende opbergvakken.
 • De tas heeft een gewatteerd, 17 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Een tas van hunter leer is gevoeliger voor voor vet, vuil en vochtvlekken dan een glad leren tas.
 • Niet iedere 17 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

De Burkely Vintage Max Worker 17 is een stevige, vintage ogende schoudertas. Cognac is een goede keuze. De tas is gemaakt van jagersleer en heeft een fluweelachtig uiterlijk. Hij heeft een hoofdvak dat een 17-inch laptopvak en een accessoirevak herbergt.

De tas heeft genoeg ruimte voor je laptop, lunchbox, agenda, boek en andere spullen. De tas heeft ook een voorvak waar je sleutels of portemonnee in opgeborgen kunnen worden. Spray voor nubuck en textiel kan worden gebruikt om de tas te beschermen tegen vuil, vet en vocht. Dit zijn de beste laptop tassen Burkely dit moment:

16 Beste laptop tas merk – Castelijn & Beerens

Beste laptop tas Castelijn & Beerens: Castelijn & Beerens Firenze 15″ Brown

 • De tas is gemaakt van stevig leer waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • De tas heeft een gewatteerd, 15,6 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
 • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
 • De tas heeft geen verstevigde bodem voor extra bescherming van je spullen.
 • Niet iedere 15 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

Castelijn & Beerens Schoudertas 15-inch Bruin heeft een gewatteerd laptopvak en een apart vak voor een tablet. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft twee grote vakken waarin accessoires of documenten kunnen worden opgeborgen.

De tas kan ook gebruikt worden als organizer om kleine accessoires zoals pennen, telefoons of usb-sticks in op te bergen. Met een trolleybevestiging is de Castelijn & Beerens Schoudertas zeer mobiel en kan hij gebruikt worden voor reizen.

De waterafstotende buitenkant van de tas is waterdicht en kan tegen een regenbui. Dit zijn de beste laptop tassen Castelijn & Beerens dit moment:

17 Beste laptop tas merk – Dbramante1928

Beste laptop tas Dbramante1928: dbramante1928 Silkeborg 13″ Golden tan

 • Je neemt jouw spullen georganiseerd mee, want deze tas beschikt over meerdere opbergvakken.
 • Het materiaal van de tas is spatwaterdicht, waardoor je spullen beschermd zijn bij lichte regen.
 • De tas is gemaakt van stevig leer, waardoor hij een langere levensduur heeft.
 • Niet iedere 13 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.
 • De tas beschikt niet over een schouderriem, waardoor je de tas alleen draagt bij de handvatten.

De dbramante1928 Silkeborg13″ Golden Tan handtas is de perfecte manier om al je essentials mee te nemen. De leren handtas heeft voldoende opbergruimte voor je 13-inch laptop. Je laptop wordt beschermd tegen krassen en stoten door de zachte binnenvoering.

De tas is ideaal voor gebruik op het werk en op school. De dbramante1928 heeft ook extra opbergvakken om kleinere accessoires in op te bergen. Denk aan je telefoon, pasjes en pennen.

De tas wordt geleverd met leren handvatten en stevige leren hengsels. Je spullen zijn dankzij het leer beschermd tegen regen en spetters. Dit zijn de beste laptop tassen Dbramante1928 dit moment:

18 Beste laptop tas merk – Thule

Beste laptop tas Thule: Thule Subterra MacBook Attache 13″ Black

 • De tas heeft een gewatteerd, 13 inch laptopvak om je MacBook veilig mee te nemen.
 • Dankzij de smartsleeve is de schoudertas te bevestigen aan je koffer, waardoor de tas geschikt is voor een zakenreis.
 • Dankzij de schouderriem bepaal je zelf of je de tas over je schouder of in je hand draagt.
 • De tas is niet voorzien van schokabsorberende materialen.
 • Niet iedere 13 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.

Thule Subterra MacBook Attache 13″ Black is een schoudertas waarmee je je 13-inch MacBook overal mee naartoe kunt nemen, ook naar je werk en studie. In de tas kun je ook je tablet, kleine accessoires en A4-documenten kwijt.

De tas heeft meerdere vakken waarmee je al je spullen kunt organiseren. In het vak aan de achterkant kun je documenten bewaren die je snel nodig hebt. In de kleine vakjes kun je je telefoon, oplader en pennen kwijt.

De schouderriem kan worden losgemaakt en gewatteerd. Je kunt ervoor kiezen om de Subterra MacBook Attache 13″ in je hand of aan je schouder te dragen. Ga je op zakenreis en heb je een schoudertas nodig? Bevestig de schoudertas aan je bagage. Dit zijn de beste laptop tassen Thule dit moment:

laptop tas
credit: Plevier

Hoe kies je de beste laptop tas?

 • De meeste mensen nemen telkens dezelfde voorwerpen mee als ze een tas nemen.

Zorg ervoor dat je een laptop tas kiest waarin je die essentiële dingen kwijt kunt. Als je niet de flexibiliteit van een reusachtige tas wilt, zul je al gauw merken dat je meer meeneemt dan je nodig hebt. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een kleinere lading om hun rommel te beperken.

 • Zorg dat je genoeg vakken hebt voor al je bezittingen.

Zorg dat je een plaats hebt om de power pack van je laptop op te bergen als je die overal mee naartoe neemt. Zorg ook voor een plaatsje voor je tablet en andere mobiele apparaten.

 • Als de stijl en kleur van je tas bij je jurk passen, kunnen messenger bags het goed doen in formele settings.

Kies kleuren die bij je schoenen passen. De tas moet eenvoudiger en eleganter zijn als je kleding meer traditioneel is.

 • De kwaliteit en duurzaamheid van een notebook tas worden versterkt door het leer, de verfijning en het imago van de persoon die de tas gebruikt.

Een tas van stof met leren versiering kan helpen om het gewicht te beperken, maar doet geen afbreuk aan de stijl. Als je duurzaamheid verlangt, is een volledig lederen tas het beste.

 • Je kunt je laptop tas onder de klep dichtritsen als je extra veiligheid nodig hebt.

Dit is vooral handig voor forenzen die het openbaar vervoer gebruiken. Het is echter ook geweldig als je het niet erg vindt dat je tas tijdens het pendelen in de bus, trein, vliegtuig of auto rondschuift.

laptop tas voor dames
Laptop tas voor dames

Laptop tas merken

 • Case Logic laptop tas

Sinds 1984 is Case Logic een belangrijke tassenfabrikant. Case Logic maakt tassen voor alle laptops: camera’s, dvd’s en zelfs dvd’s. Case Logic heeft een tas voor elk formaat en type laptop. Bekijk alle laptoptassen van Case Logic.

 • Targus laptop tas

Targus is voortdurend op zoek naar de beste bescherming voor je laptop. Targus laptoptassen hebben een unieke stijl en zijn duurzaam. Alle Targus laptoptassen zijn hier verkrijgbaar.

Targus laptoptassen beschermen je computer tegen lichte stoten. De tassen zijn spatwaterdicht, dus regenbuien zullen je niet deren. Je kunt je laptop met een gerust hart onderweg meenemen en hebt hem altijd bij je.

 • Samsonite laptop tas

De laptoptassen van Samsonite zijn stevig en te gebruiken als schoudertas. Je kunt je laptop en andere benodigdheden meenemen. Er zijn veel maten en vormen beschikbaar in Samsonite laptoptassen.

Schoudertassen zijn te gebruiken als laptoptassen voor mannen of vrouwen. Je kunt ze ook als schoudertassen gebruiken. De schoudertassen van Samsonite zijn functioneel en gaan lang mee.

Samsonite schoudertassen zijn functioneel en duurzaam, dus welke laptop je ook hebt, je kunt je laptop samen met zakelijke documenten meenemen naar je werk of naar school.

 • Burkely laptop tas

Bekend is Burkely, een Nederlands merk dat bekend staat om zijn stijlvolle handtassen van hoogwaardig leer. De tassen zijn gemaakt van stevig leer dat vele jaren meegaat.

Er zijn vele modellen en stijlen Burkely tassen. Door de afneembare schouderriem kun je de handtas als over-schoudertas dragen. Het laptopvak maakt het gemakkelijk om de tas te gebruiken om te winkelen, te werken of om mee te nemen.

Model laptoptas

 • Aktetas

Aktetassen zijn rechthoekige tassen die plat zijn en een vierkante vorm hebben. Ze werden aanvankelijk gebruikt om documenten in te vervoeren. In veel aktetassen passen nu laptops.

Een aktetas kun je om je nek dragen met een riem of een handvat. In de aktetas passen je papieren, tablet en laptop. Er zijn vele stijlen en maten aktetassen voor mannen en vrouwen. Leren aktetassen zien er professioneel en tijdloos uit.

Ze zijn duurzaam, van hoge kwaliteit, en kunnen vele jaren mee. Deze pagina bevat de complete collectie.

 • Handtas

Het handvat van een handtas kun je met de hand dragen. Het handvat van een handtas is langer en uitgebreider dan dat van een aktetas. Tassen zijn ook ronder dan aktetassen.

Veel handtassen bevatten een hoofdvak waar meer te grote voorwerpen en je laptop in passen. In de zijvakken kun je ook kleinere spullen kwijt, zoals een USB-stick en make-up.

Dames kunnen blijkbaar niet genoeg handtassen krijgen. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen, passend bij verschillende gelegenheden en outfits. Geef je de voorkeur aan een canvas shopper of een cowboy leren tas? Voor feestjes is een kleine handtas met franjes aan de voorkant uitstekend.

Maar voor zaken zul je eerder geneigd zijn een groter model in zwarte lak te kopen. Met de juiste handtas zie je er altijd goed uit.

 • Messenger bag

Een messenger bag is een tas die je over je schouder kunt dragen en één riem heeft. Messenger betekent koerier. Veel messenger bags lijken een beetje op postzakken.

Deze tassen zijn meestal groter en kunnen meer bevatten dan je laptop. Een messenger bag is een tas die je over je schouder kunt dragen om snel naar je werk of school te gaan.

Hoewel er veel soorten en maten boodschappentassen zijn, hebben ze allemaal een laptopvak. Er zijn messenger bags die gebruikt kunnen worden voor vrouwen en die voor mannen.

De beste tas voor jou hangt af van de kleur, het materiaal en de grootte van het laptopvak. Zorg ervoor dat je laptop in de messenger bag past voordat je een beslissing neemt. Dit zorgt ervoor dat je geen verrassingen thuis laat.

 • Schoudertas

Eén band wordt gebruikt om een schoudertas te dragen. Een schoudertas verschilt van een boodschappentas omdat hij één band heeft. In een schoudertas kunnen over het algemeen minder voorwerpen worden meegenomen dan in een boodschappentas.

Tassen zijn er in vele maten en vormen. Zoek je een tas die je kunt dragen? Dan kan een schoudertas de beste keuze zijn. Misschien heb je liever een kleinere schoudertas om de accessoires in te dragen.

Het maakt niet uit welk merk of welke stijl, wij hebben de perfecte schoudertas voor jouw behoeften. Voor de aanschaf van een schoudertas ben je bij ons aan het juiste adres.

Beste laptop rugzak

 • Laptop rugzak

Met een laptoprugzak kun je je laptop onderweg meenemen. Laptoprugzakken hebben een gewatteerd vak dat je notebook, tablet of laptop beschermt tegen krassen. Er zijn veel opties voor laptoprugzakken.

Een waterdichte laptoprugzak is daar een voorbeeld van. Daarmee kun je in de regen fietsen. Een trendy laptoprugzak vind je thuis, met een leren tas voor je laptop. Een rugzak met een laptopvak is een goede keuze.

Zodat je thuis niet voor verrassingen komt te staan, zorg ervoor dat je laptop in de rugzak past.

Beste laptop sleeve

 • Laptop sleeves

Laptop sleeves bieden uitstekende bescherming voor je MacBook of laptop. Veel laptophoezen hebben een zachte voering die beschermt tegen stoten. Let bij het zoeken naar een beschermende laptophoes niet te veel op de grootte.

Zorg er wel voor dat de binnenmaten iets groter zijn dan de afmetingen van je laptop. Dit zorgt ervoor dat de hoezen goed om je laptop passen. Een MacBook beschermhoes past vaak perfect om een bepaald MacBook model.

Een MacBook Pro of MacBook Air hoes kunnen voorbeelden zijn.

Bekijk deze video: ‘Beste laptop tas!’ (09 mins 27 secs)

Welke laptop tas is de beste?

De beste laptoptassen moeten een aantrekkelijk, duurzaam ontwerp hebben, en gemakkelijk mee te nemen zijn door de veiligheidscontrole, vooral als je vliegt. De meeste tassen zijn gevoerd om je laptop extra te beschermen, en sommige zijn zelfs verstevigd langs de randen of bieden waterdichtheid. Je kunt ook laptop tassen krijgen met extra vakken en organisers voor kabels, pennen, notitieboekjes, en andere diverse spullen als je opbergruimte nodig hebt.

Wat is de beste laptop rugzak?

Met een laptoprugzak kun je je laptop onderweg meenemen. Laptoprugzakken hebben een gewatteerd vak dat je notebook, tablet of laptop beschermt tegen krassen. Er zijn veel opties voor laptoprugzakken. Een waterdichte laptoprugzak is daar een voorbeeld van. Daarmee kun je in de regen fietsen. Een trendy laptoprugzak vind je thuis, met een leren tas voor je laptop. Een rugzak met een laptopvak is een goede keuze. Zodat je thuis niet voor verrassingen komt te staan, zorg ervoor dat je laptop in de rugzak past.

Wat kost een laptop tas?

Een simpele laptop hoes of sleeve kost ongeveer €10 en de prijs van een designtas kan oplopen tot vele honderden euro’s. Gemiddeld heb je voor €50 voldoende aanbod om goede laptop tas te kopen.

De beste merken

Voor de lijst met de beste laptop tas om te kopen hebben we alleen de beste merken beoordeeld. Dit zijn bekende merken als Case Logiv, HP, Plevier, Samsonite en Targus. Door een van deze merken te kiezen, maak jij de beste keus!

Hoe hebben we deze lijst met de beste laptop tas om te kopen gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste laptop om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen van grotere en kleinere aanbieders als bol.com en coolblue gebruikt. Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond en tweakers.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!