Laptopzone » Laptop » Beste Laptop met dvd-speler

Beste Laptop met dvd-speler

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Laptop met dvd speler kopen – U kunt nog steeds een laptop met DVD speler kopen als u er een zoekt, maar uw keuze zal beperkt zijn. We hebben veel tijd gestoken in het onderzoeken en beoordelen van de beste laptops met een intern DVD/CD-station.

Niet iedereen heeft een laptop nodig met een cd-speler en een dvd-speler. Een laptop met een DVD-speler en CD-speler is niet voor iedereen weggelegd. Het kan echter wel handig zijn als je veel films op DVD hebt. Een cd/dvd-speler is ook handig voor muziek, spelletjes en software. U kunt ook denken aan school; veel boeken worden geleverd met cd’s. Hoewel een laptop met dvd-speler misschien niet nodig is, is het toch handig.

De meeste laptops met high-end specificaties werden in het verleden geleverd met een CD/DVD lezer. De laatste paar jaar is er echter veel veranderd. De meeste laptopfabrikanten gebruiken ze niet meer om deze laptops lichter te maken.

Een laptop met een cd/dvd/dvd-lezer is een uitstekend hulpmiddel. De cloud heeft het echter mogelijk gemaakt fysieke informatie van de harde schijf naar de cloud over te brengen.

  • Voor het bekijken van films hebben we nu Netflix en Amazon Prime.
  • Veel software die vroeger op cd’s/dvd’s stond, kan nu van het internet worden gedownload.
  • USB en externe harde schijven bieden snellere en efficiëntere gegevensoverdracht van de ene computer naar de andere.
laptop met dvd speler

Welke laptops hebben DVD speler?

We hebben veel onderzoek gedaan om je te helpen de juiste laptop te kiezen. Onze lijst bevat de beste laptops met DVD speler en de meest recente specificaties.

01 Beste Acer laptop met dvd speler kopen

Beste Acer laptop met dvd speler: Acer Aspire 3 A317-52-34HE

  • Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti reflecterende beeldscherm.
  • Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag, wil je meer dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor.
  • Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops. Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

Met de Acer Aspire 3 A317-52-234HE kunt u meerdere tabbladen tegelijk openen. Het 17,3-inch scherm geeft u voldoende ruimte om uw mail en een Docs-bestand te bekijken.

Heb je na je werk behoefte aan ontspanning? Dan kun je een serie of film kijken op je laptop. Dankzij de SSD start je je Aspire binnen enkele seconden op. Met deze vorm van opslag heeft u direct toegang tot uw bestanden op de SSD, die 512 GB kan opslaan.

Hebt u problemen met uw draadloze internetverbinding? Dankzij de Ethernet-aansluiting kunt u een kabel aansluiten om snel internet te krijgen.

Deze Acer laptop wordt ook geleverd met een DVD-RW, zodat u een DVD vanaf uw notebook kunt bekijken. Dit zijn de beste Acer laptop met dvd speler van dit moment:

02 Beste HP laptop met dvd speler kopen

03 Beste Skikk laptop met dvd speler kopen

04 Beste Terra laptop met dvd speler kopen

laptop met dvd

Hoe kies je de beste laptop met dvd speler?

Veel laptops met cd/dvd-stations en dvd-spelers bieden niet de beste computerervaring. Wij hebben de beste laptops met DVD-drive op de markt getest en vastgesteld dat ze standaardtaken aankunnen.

CPU: Een laptop met dvd-station moet ten minste een dual-core processor hebben die draait op 1,6 GHz als basissnelheid. Een moderne Intel-processor, zoals Intel Core i7/Intel Core i9, wordt aanbevolen om de laptop energiezuiniger te maken en alle taken efficiënt uit te voeren.

Een geïntegreerde GPU is een goede keuze als u op zoek bent naar een laptop met een dvd-drive. We hebben laptops opgenomen met een speciale GPU, zodat je populaire games zoals Fortnite, Fortnite en Overwatch zonder problemen kunt spelen. Een laptop met minstens 2GB GPU zal handig zijn in deze moderne tijd.

Beeldscherm: Een laptop kan een 13-inch scherm of een 15-inch scherm hebben, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Een laptop moet minimaal een scherm met HD-resolutie hebben, en de aanbevolen resolutie voor een laptopscherm is 1080p.

U kunt een laptop kiezen met een beeldscherm met een resolutie van 4K om de gebruikerservaring van uw laptop te verbeteren.

RAM: Moderne laptops moeten een minimum van 8GB RAM hebben. Alles minder zal een vertraging in de prestaties van de computer veroorzaken en het apparaat vertragen. U moet er ook voor zorgen dat uw laptop 16 GB RAM heeft als u van plan bent zware taken uit te voeren.

Opslag: De opslag van een laptop is essentieel, en een SSD is een goede keuze. Als je een beperkt budget hebt, zorg er dan voor dat je laptop een HDD heeft met een opslagcapaciteit van ten minste 1TB en een hogere RPM.

Een laptop met een SSD moet ten minste 256 GB opslagruimte hebben, en deze minimale opslagruimte is vereist voor moderne laptops met een cd/dvd-station.

laptop met dvd speler
Laptop met dvd speler

De laptops met de beste CD-DVD drives verdwijnen snel. Alles kan nu naar onze computers worden gedownload, en zelfs rechtstreeks naar onze computers worden gestreamd, zodat het gebruik van CD’s en DVD’s snel overbodig wordt.

Voor bezitters van dvd’s en cd’s wordt het steeds moeilijker om laptops te vinden die hun optische media ondersteunen, aangezien de laptopwereld de cd- en dvd-stations heeft verlaten.

Misschien hebt u een grote verzameling cd’s uit de jaren 1990 en 2000 die u graag op uw laptop wilt zetten. Misschien hebt u een DVD-collectie waarmee u graag een paar films zou willen bekijken nadat u urenlang op uw computer hebt gewerkt.

Misschien wilt u gewoon weten of uw laptop in geval van nood over een CD-drive beschikt. Er zijn nog steeds laptops die over een CD-drive beschikken.

Wij hebben het voorbereidende werk voor u gedaan. Veel van de laptops in deze lijst zijn budget laptops, en sommige zijn niet zo krachtig. Klik hier voor de beste Coolblue laptop aanbieding.

Wat is een laptop met dvd speler?

Een laptop met een DVD-station is een draagbare computer met een optisch station dat gebouwd is om DVD’s en CD’s te lezen en te schrijven. Deze laptop kan software en apps van fysieke media afspelen, branden en installeren.

Veel mensen gebruiken streaming media of digitale downloads voor media en software, dus sommige laptops hebben een DVD-station nodig. Een fabrikant of winkelier kan deze optie aanbieden als je een laptop met een DVD-station nodig hebt.

Je kunt ook een extern DVD-station kopen dat via USB wordt aangesloten.

Welke laptop heeft de beste CD-drive?

Uw budget bepaalt welke laptop het beste is uitgerust met een cd-dvd-station. De Lenovo ThinkPad E570 is de beste optie als je een beperkt budget hebt. Deze laptop wordt door gebruikers geprezen om zijn klikgevoelige toetsenbord en degelijke aanbod aan poorten. Het is echter een budget laptop dus je zult compromissen moeten sluiten. In dit geval kost de Lenovo ThinkPad 499 dollar en heeft hij niet het 1080p-model. Het heeft een 1366×768-pixel scherm span>

De Acer Aspire E 15 is een laptop met een CD-drive die perfect is voor degenen die meer budget hebben. De Acer Aspire E 15 is een prima laptop met een helder beeldscherm, goede luidsprekers en voldoende poorten. De prijs van deze laptop ligt tussen de €800 en €900 maar hij is het zeker waard.

De MSI GL62M7REx is de beste laptop die wordt geleverd met een CD-drive als je het budget hebt. Hij kan al je dagelijkse taken probleemloos aan dankzij zijn krachtige processor. De grafische kaart kan ook worden gebruikt als fotobewerkings- en gaming laptop. Deze laptop is goed ontvangen door kopers. Hij krijgt 4 van de 5 sterren.

Laptop met dvd speler – Veelgestelde vragen

Welke laptops hebben de beste DVD-drives?

Veel van de krachtigste laptops hebben nog steeds een DVD-drive. Deze laptops zijn er in verschillende specificaties. Sommige modellen hebben een 4K-scherm met 16 GB RAM en 6 GB GPU, terwijl andere modellen 4 GB RAM en een HD-scherm hebben.

Zijn moderne laptops uitgerust met een cd/dvd-station?

Moderne laptops hebben geen cd-station. Als je een cd aan je laptop toevoegt, wordt hij dikker. Sommige laptops met een dvd-station kunnen zonder problemen cd’s lezen, maar niet allemaal.

Zijn optische stations verouderd?

Ze zijn langzamer en hebben minder opslagcapaciteit dan harde schijven en pen drives. Sommige laptops hebben nog een optisch DVD-station. Dit station is in sommige gevallen nog nuttig.

Hoe installeer ik software op een laptop die geen CD-drive heeft?

U kunt de software downloaden van het Internet en vervolgens installeren. U kunt ook een extern DVD-station gebruiken om op uw laptop aan te sluiten en de software te installeren.

Top 5 beste laptops met cd & DVD speler

Hoe hebben we deze lijst met de beste laptop met dvd speler gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de laptop met dvd speler om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!