Laptopzone » Laptop » De 5 beste HP Pavilion laptops

De 5 beste HP Pavilion laptops

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

HP Pavilion kopen – Het feest kan beginnen met de HP Pavilion serie van Hewlett-Packard. De modellen zijn uitgerust met uitstekende luidsprekers dankzij Bang & Olufsen.

Er is voor elk wat wils in de Pavilion serie van HP. Op de HP Pavilion kun je ontspannen, internetten of een film kijken. Je kunt je HP Pavilion x360 2-in-1 ook als tablet gebruiken door te kiezen voor een HP Pavilion x360 2-in-1.

Het touchscreen kan 360 graden gedraaid worden om programma’s te bekijken. Met de Pavilion G kun je de meest recente games op hoge instellingen spelen.

hp pavilion laptop
credit: HP

01 Beste HP Pavilion 14 laptop

Beste HP Pavilion 14 laptop: HP Pavilion x360 14-dy1905nd

Pros

 • Op het touchscreen swipe je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail.
 • Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Deze laptop weegt maar 1,5 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw foto’s, video’s en documenten.

De HP Pavilion x360 14 -dy1905nd is een tablet en laptop in één. U kunt het touchscreen 360 graden draaien om door foto’s en webpagina’s te vegen.

Klap het scherm om en plaats de HP op tafel in tentmodus. Dankzij de Intel Core i5-processor met 8 gigabyte geheugen en Adobe Photoshop-ondersteuning kunt u foto’s bewerken en multitasken tussen Office-bestanden en browsertabbladen.

Zet de toetsenbordverlichting aan als het donker is. Bij weinig licht vindt u de toetsen net zo snel als in een lichte omgeving.

Bent u moe van het werken? Geniet van muziek en films met geluid van Bang & Olufsen box. Dit zijn de beste HP Pavilion 14 laptops van dit moment:

02 Beste HP Pavilion 15 laptop

Beste HP Pavilion 15 laptop: HP Pavilion 15-eh1908nd

Pros

 • Dankzij de AMD Ryzen 5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.
 • Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti reflecterende beeldscherm.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

Met de HP Pavilion 15-eh1908nd kun je foto’s bewerken in Adobe Photoshop en kun je multitasken tussen programma’s als Word. De HP laptop heeft 16 gigabyte aan werkgeheugen en een AMD Ryzen5 processor.

Het scherm is antireflecterend zodat je geen last hebt van reflecties. Je kunt de laptop gemakkelijk buiten gebruiken, op het balkon of in de tuin.

Je kunt hem ook gebruiken als full HD-monitor. Details zijn goed te zien en het is geweldig voor het kijken van films en series.

Bevindt u zich op een donkere plek? Schakel de toetsenbordverlichting in, en u kunt snel weer verder typen om uw deadline te halen.

Dit zijn de beste HP Pavilion 15 laptops van dit moment:

03 Beste HP Pavilion 17 laptop

Beste HP Pavilion 17 laptop: HP Pavilion G 17-cd2980nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart renderen je video’s sneller en speel je games als Call of Duty Black Ops: Cold War op deze laptop.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, bewerk je video’s en multitask je met zware programma’s zoals Photoshop.

Cons

 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet zo makkelijk mee.

De HP Pavilion 17 cd2980nd laptop is 17 inch en kan gebruikt worden voor beeldverwerking en gaming. Met de ingebouwde NVIDIA GeForce GTX 3050 videokaart kun je Call of Duty Black Ops en Cold War spelen op de hoogste instellingen en in full HD.

De grafische kaart rendert video’s en foto’s sneller dan alle andere, zodat u effectiever kunt bewerken. U kunt meerdere tabbladen of vensters naast elkaar openen op het grote 17-inch scherm.

Multitasken met verschillende apps is mogelijk dankzij de Intel Core i7-processor, 16 gigabyte RAM en 16 gigabyte opslag. U kunt een bedrijfsvideo bewerken met Adobe Premiere Pro en vervolgens ondertitels maken in Word.

Een laptop kan voor veel doeleinden worden gebruikt, en u hebt veel opslagruimte nodig. Maak je geen zorgen. U kunt tot 100.000 foto’s opslaan op de SSD, die uw laptop binnen enkele seconden opstart.

Wordt het donker? Om te zien wat u doet, schakelt u de achtergrondverlichting van het toetsenbord in. Dit zijn de beste HP Pavilion 17 laptops van dit moment:

04 Beste HP Pavilion x360 laptop met i3 Intel Core Processor

Beste HP Pavilion x360 laptop met i3 Intel Core Processor: HP Pavilion x360 14-dy0900nd

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Op Windows 10 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.
 • Door de Bang & Olufsen speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij ‘reguliere’ laptop luidsprekers.
 • Beste HP Pavilion x360 laptop met i3 Intel Core Processor

Cons

 • Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag, wil je meer dan internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

De HP Pavilion x36014-dy0900nd 14-inch tablet en laptop is de HP Pavilion x36014-dy0900nd. U kunt surfen op het web in tabletmodus door het toetsenbord achter uw touchscreen te vouwen.

Met Netflix kunt u al uw favoriete films en series bekijken op het HD-scherm. De Bang & Olufsen-luidsprekers produceren een helder, scherp geluid waardoor je de stemmen goed kunt horen.

Op deze laptop draait Windows 10 in de S-modus. Er is minder kans op virussen als je apps downloadt uit de Windows Store.

Dit zijn de beste HP Pavilion x360 laptop met i3 Intel Core processor van dit moment:

05 Beste HP Pavilion x360 laptop met i5 Intel Core Processor

Beste HP Pavilion x360 laptop met i5 Intel Core Processor: HP Pavilion x360 15-er0950nd

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen, bewerk je foto’s en multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.
 • Beste HP Pavilion x360 laptop met i5 Intel Core Processor

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.
 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

Met de HP Pavilion x360, 15 -er0950nd tablet en laptop kunt u foto’s bewerken en multitasken met Office-programma’s. U kunt foto’s bewerken door het touchscreen achter uw toetsenbord te klappen.

Dankzij het 8-gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i5 processor kunt u Adobe Photoshop snel gebruiken. Geniet na het werk met je collega’s van je favoriete films en series op het HD-scherm.

Het IPS-paneel zorgt ervoor dat iedereen het scherm vanuit alle hoeken kan zien. Wilt u toch in het donker werken?

Met het verlichte toetsenbord zijn de toetsen ook ’s avonds gemakkelijk te vinden. Dit zijn de beste HP Pavilion x360 laptop met i5 Intel Core processor van dit moment:

06 Beste HP Pavilion x360 laptop met i7 Intel Core Processor

Beste HP Pavilion x360 laptop met i7 Intel Core Processor: HP Pavilion x360 14-dy0904nd

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Dankzij de Intel Core i7 en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- of videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Door de Bang & Olufsen speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij ‘reguliere’ laptop luidsprekers.
 • Beste HP Pavilion x360 laptop met i7 Intel Core Processor

Cons

 • Op het glanzende touchscreen zie je snel vetvlekken en vingerafdrukken.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Op het robuuste HP Pavilion x360, 14 -dy0904nd touchscreen kunt u video’s bewerken of multitasken met programma’s als Adobe Premiere Pro. U kunt uw videomateriaal bewerken door het toetsenbord erachter te klappen.

U kunt het allemaal doen met de Intel Core i7-processor, 16 gigabyte geheugen en zonder haperingen. De Bang & Olufsen-luidsprekers hebben een betere geluidskwaliteit dan gewone laptopspeakers.

U hoort uw creaties duidelijk en nauwkeurig bij weinig licht. Schakel de toetsenbordverlichting in om perfect te typen bij weinig licht.

Dit zijn de beste HP Pavilion x360 laptop met i7 Intel Core processor van dit moment:

07 Beste 15 inch HP Pavilion Gaming Laptop

Beste 15 inch HP Pavilion Gaming Laptop: HP Pavilion G 15-dk2990nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

Speel online games zoals Call of Duty met je vrienden of vijanden op de HP Pavilion G 15 -dk2990nd. NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti zorgt voor alle grafische prestaties. Je game draait met minimaal 60 frames per seconde.

Met zijn snelle verversingssnelheid en 144-hertz beeldscherm kun je winnen. Zo kun je snel reageren als er een vijand nadert.

Door de constante koeling helpen de ventilatiekanalen de prestaties hoog te houden. De SSD heeft een terabyte aan opslagruimte.

Al je bestanden en games kun je er gemakkelijk op opslaan. Je kunt professionele foto’s en video’s bewerken met zware programma’s als Photoshop en Premiere Pro.

Deze kracht wordt geleverd door de 16 GB RAM en Intel Core i7 processors. Dit zijn de beste 15 inch HP Pavilion Gaming laptops van dit moment:

08 Beste 17 inch HP Pavilion Gaming Laptop

Beste 17 inch HP Pavilion Gaming Laptop: HP Pavilion G 17-cd2980nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart renderen je video’s sneller en speel je games als Call of Duty Black Ops: Cold War op deze laptop.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, bewerk je video’s en multitask je met zware programma’s zoals Photoshop.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet zo makkelijk mee.

De HP Pavilion 17 Cd2980nd laptop meet 17 inch en is geschikt voor beeldverwerking en gaming. Je kunt Call of Duty Black Ops en Cold War spelen op hoge instellingen en full HD met de NVIDIA GeForceGTX 3050 videokaart.

Deze grafische kaart rendert video’s sneller dan alle andere, waardoor u betere bewerkingen kunt uitvoeren. Op het grote 17-inch scherm kun je meerdere tabbladen en vensters tegelijk openen.

Dankzij de Intel Core i7-processor en 16 gigabyte aan RAM-geheugen is multitasken met verschillende apps mogelijk. Adobe Premiere Pro kan worden gebruikt om bedrijfsvideo’s te bewerken, en Word kan worden gebruikt om ondertitels te maken.

Als u uw laptop voor veel doeleinden gebruikt, heeft hij baat bij veel opslagruimte. Maak je geen zorgen.

De SSD van een terabyte kan 100.000 foto’s bevatten en start binnen enkele seconden op. Wordt het donker?

Schakel de achtergrondverlichting van het toetsenbord in om te zien wat u doet. Dit zijn de beste 17 inch HP Pavilion Gaming laptops van dit moment:

09 Beste HP Pavilion Gaming Laptop met AMD Ryzen 5 processor

Beste HP Pavilion Gaming Laptop met AMD Ryzen 5 processor: HP Pavilion G 15-ec2905nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Deze laptop weegt maar 1,98 kilogram, waardoor je hem makkelijk meeneemt naar LAN parties.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Wanneer je veel open wereld games zoals The Witcher of Cyberpunk speelt, kies je voor een laptop met minimaal een AMD Ryzen 7 processor.

Met de HP Pavilion G 15 -ec2905nd speel je online games zoals Call of Duty op de hoogste instellingen. Je haalt 60 frames per seconde met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart.

Het maakt niet uit of je je in een donkere of lichte omgeving bevindt. Dankzij het 144-hertz antiglare scherm kun je het scherm ook in zonlicht zien.

Als het donker wordt, kunt u ook de RGB-verlichting inschakelen. U kunt de toetsen die u nodig hebt snel vinden.

De achterkant en zijkanten van het apparaat zijn voorzien van ventilatieopeningen, zodat je geen prestaties verliest tijdens het gamen. Het kan zowel voor dagelijkse taken als voor gaming worden gebruikt.

Met Adobe Photoshop kunt u rapporten maken, foto’s bewerken of series bekijken. Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met AMD Ryzen 5 processor van dit moment:

10 Beste HP Pavilion Gaming Laptop met AMD Ryzen 7 processor

Beste HP Pavilion Gaming Laptop met AMD Ryzen 7 processor: HP Pavilion G 15-ec2910nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 GB werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Je kunt Fortnite en League of Legends online spelen met andere gamers met behulp van de HP Pavilion G15 – ec2910nd. Je speelt op hoge instellingen en haalt zeer snel 60 frames per seconde met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart. Het 144-Hz beeldscherm maakt elke beweging naadloos.

Dankzij 16 GB geheugen en de AMD Ryzen7 CPU kun je dagelijkse taken efficiënt uitvoeren. Premiere Pro kan worden gebruikt om grote videoprojecten te bewerken of foto’s aan te passen met Photoshop.

Het maakt niet uit waar je bent, je kunt nog steeds werken ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij het antireflecterende ontwerp voel je de zon niet op je scherm.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de RGB-verlichting, die alle toetsen verlicht, zelfs in het donker. Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met AMD Ryzen 7 processor van dit moment:

11 Beste HP Pavilion Gaming Laptop met Intel Core i5 processor

Beste HP Pavilion Gaming Laptop met Intel Core i5 processor: HP Pavilion G 17-cd2950nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart renderen je video’s sneller en speel je games als Call of Duty Black Ops: Cold War op deze laptop.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.
 • Met een Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen, bewerk je foto’s en multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Bewerk je veel foto’s of video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.
 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet zo makkelijk mee.
 • Een GTX videokaart is minder toekomstbestendig dan een RTX videokaart.

De HP Pavilion 17 cd2950nd laptop is een 17-inch laptop die perfect is voor school, werk en gaming. Je kunt Call of Duty Black Ops, Cold War spelen op de hoogste instellingen en in full HD met de NVIDIA GeForceGTX 1650 videokaart.

De videokaart rendert video sneller dan de andere kaarten, waardoor het gemakkelijker is om lichte bewerkingen en foto-/videobewerkingen uit te voeren. Je kunt meerdere tabbladen of vensters openen op het grote 17-inch scherm.

Dankzij de 8 gigabyte RAM en Intel Core i5 processor is multitasking met verschillende programma’s mogelijk. U kunt InDesign in de ene browser bewerken en Word in een andere.

Het zou helpen als u veel opslagruimte had wanneer u uw laptop voor zoveel dingen gebruikt. Maak je geen zorgen.

U kunt tot 50.000 afbeeldingen opslaan op de SSD van 512 gigabyte, en de laptop start binnen enkele seconden op. Begin je de duisternis te voelen?

Doe het toetsenbordlampje aan, en u zult zien wat er gebeurt. Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met Intel Core i5 processor van dit moment:

12 Beste HP Pavilion Gaming Laptop met Intel Core i7 processor

Beste HP Pavilion Gaming Laptop met Intel Core i7 processor: HP Pavilion G 17-cd2990nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart renderen je video’s sneller en speel je games als Call of Duty Black Ops: Cold War op deze laptop.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, bewerk je video’s en multitask je met zware programma’s zoals Photoshop.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Een 17 inch laptop neem je door zijn formaat niet zo makkelijk mee.

De HP Pavilion 17 cd2990nd laptop is 17 inch en kan gebruikt worden voor beeldbewerking en gaming. Met de ingebouwde NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti videokaart kun je Call of Duty Black Ops, Cold War spelen op de hoogste instellingen en in full HD.

De videokaart rendert video sneller dan de andere kaarten, waardoor het gemakkelijker is om licht te bewerken en foto’s/video’s te bewerken. Je kunt meerdere tabbladen of vensters openen op het grote 17-inch scherm.

Dankzij de Intel Core i7 processor en 16 gigabyte RAM is multitasken met verschillende programma’s mogelijk. U kunt een bedrijfsvideo bewerken met Adobe Premiere Pro en ondertitels maken in Word.

Het zou helpen als je veel opslag zou hebben wanneer je je laptop voor meerdere doeleinden gebruikt. De SSD van een terabyte biedt genoeg opslagruimte om tot 100.000 foto’s op te slaan, en de SSD start de laptop binnen enkele seconden op.

Wordt het donker? Zet de toetsenbordverlichting aan, en u zult kunnen zien wat er gebeurt. Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met Intel Core i7 processor van dit moment:

13 Beste HP Pavilion Gaming Laptop 8 GB Ram

Beste HP Pavilion Gaming Laptop 8 GB Ram: HP Pavilion G 15-ec2900nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1650 videokaart speel je games als Fortnite op de hoogste instellingen.
 • Deze laptop weegt maar 1,98 kilogram, waardoor je hem makkelijk meeneemt naar LAN parties.
 • Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti reflecterende beeldscherm.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Om VR games te spelen heb je minimaal een GTX 1660 videokaart nodig.

Multitask op de HP Pavilion g 15-ec2900nd met lichte programma’s zoals Spotify en Google Chrome. Fortnite kan op hoge instellingen worden gespeeld, terwijl zwaardere games zoals Assassin’s Creed Vahalla op gemiddelde instellingen kunnen worden gespeeld.

Hij kan in je rugzak worden meegenomen om te worden gebruikt op LAN-party’s met je vrienden. Deze HP weegt 1,98 kg, dus je hoeft niet veel te tillen.

Deze laptop kan ook worden gebruikt voor fotobewerking en schoolwerk. De AMD Ryzen 5 processor kan zware programma’s aan, zoals Adobe Photoshop. Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met 8gb RAM van dit moment:

14 Beste Pavilion Gaming Laptop 16 GB Ram

Beste Pavilion Gaming Laptop 16 GB Ram: HP Pavilion G 15-dk2980nd

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen multitask je met zware programma’s zoals Photoshop of stream je gameplay naar Twitch.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • HP Pavilion Gaming Laptop

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Je kunt Fortnite en Call of Duty schieten met de HP Pavilion G15-dk2980nd. Deze games draaien snel en soepel met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart.

Deze games worden gespeeld met minimaal 60 frames per seconde om haperingen te voorkomen. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat deze prestaties behouden blijven. De verversingssnelheid voor het beeldscherm is 144 hertz.

Dit maakt het gemakkelijk om games te schieten en snel te reageren. Hetzelfde scherm heeft ook een antireflecterende coating die het gemakkelijk maakt om buiten te werken of games te spelen.

Je kunt video’s en foto’s met grote programma’s gemakkelijk bewerken. Het gecombineerde werkgeheugen van 16 gigabyte en de Intel Core i7-processor zorgen ervoor dat je geen haperingen hebt.

Dit zijn de beste HP Pavilion Gaming laptops met 16gb ram van dit moment:

beste HP pavilion laptop
credit: HP

De verschillende HP Pavilion laptops

 • HP Pavilion 14 laptop

De HP Pavilion 14 serie is een uitstekende keuze als je een laptop wilt om mee te nemen naar je werk of kantoor. Je kunt kiezen uit een standaardversie van de Pavilion 14 of een 2-in-1 model dat je als tablet kunt gebruiken.

Je kunt Adobe Photoshop gebruiken om je ontwerpen op het scherm te tekenen en te bewerken met de meegeleverde touchpen.

 • HP Pavilion 15 laptop

De HP Pavilion 15 heeft een nieuwe behuizing met een zilveren bovenbekleding. De binnenkant van de HP Pavilion 15 is zwart en prachtig.

Hij is gemakkelijk ergonomisch te gebruiken omdat het toetsenbord plat is. De HP Pavilion 15 laptop is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik door zijn krachtige processor en optionele videokaart.

Met sommige modellen kun je zelfs de meest recente games spelen.

 • HP Pavilion 17 laptop

De HP Pavilion 17 heeft een metalen behuizing en een zilveren bovenbekleding. De binnenkant van de HP Pavilion 17 is zwart.

Hij is gemakkelijk ergonomisch te gebruiken, dankzij het platte toetsenbord. De HP Pavilion 17 is een uitstekende laptop voor dagelijks gebruik, dankzij zijn krachtige processor en optionele videokaart.

Met sommige modellen kun je zelfs de meest recente games spelen. Multimedia komt op de HP Pavilion 17 vooral tot zijn recht omdat het grote scherm een helder en duidelijk beeld geeft.

 • HP Pavilion x360 laptop

De HP Pavilion X360 laptop is een 2-in-1 laptop die verkrijgbaar is in 14 of 15 inch formaat. Je kunt met de HP Pavilion X360 het touchscreen gebruiken om aantekeningen te maken tijdens colleges of vergaderingen.

De X360 kan in tentstand worden gezet om een Youtube-video te bekijken terwijl hij staat. Modellen uitgerust met een Intel Core i5 processor kunnen snel fotobewerkingen uitvoeren.

Of, je kunt een model kopen met een Intel Core i7 CPU om aan de slag te gaan met videobewerking. Gebruik een touchpen om direct op het model te tekenen.

HP Pavilion 15 cw1948nd Review

Multitasken tijdens het bewerken van een foto is mogelijk met de HP Pavilion Notebook 15cw1948nd. U kunt snel schakelen tussen geopende programma’s met 16 GB werkgeheugen.

U kunt twee vensters tegelijk openen op het Full HD 15,6-inch scherm. Zo kunt u tegelijkertijd op internet naar informatie zoeken en efficiënter werken in een Word-bestand.

De 512 GB SSD van de Pavilion kan in slechts 15 seconden opstarten en heeft voldoende opslagruimte om duizenden foto’s op te slaan. Dankzij de audio van Bang en Olufsen kun je de woorden in een YouTube-video horen.

Het toetsenbord met achtergrondverlichting zorgt ervoor dat u ook in het donker probleemloos kunt typen.

Pros

 • Met een AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Dankzij de stevige aluminium behuizing kan de laptop tegen een stootje.
 • Bij deze laptop krijg je 2 jaar on-site garantie van HP, een monteur komt bij je langs bij technische mankementen.

Cons

 • Bewerk je veel foto’s of video’s kies dan een laptop met minimaal een AMD Ryzen 7 processor.

HP Pavilion 15 cw1948nd – Ontwerp en toetsenbord

Premium ontwerp, solide toetsenbord en fatsoenlijke poort selectie

 • Met een aantal slanke en stijlvolle design accenten, ziet het er geweldig uit.
 • Het voelt stevig en goed gebouwd aan dankzij de aluminium constructie
 • Hoewel de lay-out een beetje verwarrend is, voelt het toetsenbord responsief aan.

De HP Pavilion 15 ziet er niet uit als een laptop uit het middensegment, een van zijn meest essentiële kenmerken. Je zou ten onrechte kunnen denken dat hij gemaakt is voor gamers met zijn slanke randen en koele zilveren styling.

Het apparaat heeft een eenvoudig, elegant ontwerp met een dunne, moderne bezel die een 720p Webcam kan bevatten voor al uw videoconferencing behoeften. De kwaliteit van de behuizing is solide en het grootste deel ervan is gemaakt van aluminium.

Het kan tegen een stootje. Met 1,75 kg is de Pavilion 15 merkbaar zwaarder dan zijn concurrenten.

Het is nog steeds klein genoeg om te worden vervoerd rond de campus in een tas. Deze laptop zal voorzien zijn van een touchscreen lay-out van HP.

De Pavilion 15 is geen convertible laptop, dus je kunt het scharnier niet naar achteren buigen.
B&O is ook een partner van het bedrijf om een goed gebalanceerde audioprestatie te leveren voor deze laptop.

De luidsprekers zijn ook onder een hoek aan de onderkant van de laptop gemonteerd, zodat uw bureau het geluid niet zal blokkeren. Hoewel de Pavilion 15 een klein stukje kit is, heeft HP niet bezuinigd op de toewijzing van poorten.

Twee snelle USB-4/Type-C poorten, twee USB-A’s en een Thunderbolt 4-/Type-C poort zijn allemaal aanwezig in de laptop. Er is ook een HDMI-out en een microSD-kaartsleuf, wat zorgt voor een breed scala aan compatibiliteit.

Het is leuk om oudere poorten te zien in een markt die soms USB-A’s of HDMI’s heeft losgelaten. Windows Hello ondersteuning is ook aanwezig via de kleine vingerafdruklezer onder het numerieke toetsenbord.

Het is gemakkelijk toegankelijk voor die momenten dat je het nodig hebt. Het is een uitstekend tactiel toetsenbord dat soepel en responsief aanvoelt. Dit maakt het een perfecte keuze voor kleinere laptops.

Het is niet verlicht, dus het is misschien niet de beste keuze voor werk in het donker. Het trackpad van de Pavilion 15 is bijna net zo groot als dat van een MacBook, waardoor je vingers veel speelruimte hebben.

Het heeft een aantal responsieve en stevige knoppen en zorgt voor een soepele en nauwkeurige tracking ervaring.

HP Pavilion 15 cw1948nd – Beeldscherm

De resolutie van 1080p is uitstekend voor dagelijks gebruik

De beeldverhouding van 16:9 is acceptabel, maar wel een beetje verouderd
250 nits aan helderheid zijn niet genoeg om superheldere omgevingen te creëren
HP heeft voor de Pavilion 15 gekozen voor een beproefde Full HD 1080p resolutie. Deze resolutie is ideaal voor dagelijks werk. Het grote 15,6-inch IPS-scherm biedt ruimte om een geweldige ervaring te bieden bij het streamen van films of televisie.

Het scherm is helder en levendig. Ik keek een paar shows op Prime Video tijdens het surfen op het web. Hoewel de klassieke 16:9 beeldverhouding het doet lijken alsof HP achterloopt, zijn de kijkhoeken uitstekend.

Ultrabooks zijn meer geschikt voor het bekijken van websites dan de 16:10 balans van de meeste moderne Ultrabooks. Het belangrijkste minpunt van het scherm is de helderheid.

HP beweert dat het scherm een piekhelderheid heeft van 250 nits, wat lager is dan de gemiddelde laptophelderheid van 300 nits. Ik heb ondervonden dat surfen op het web en het bekijken van video’s binnenshuis mogelijk zijn.

Toch is de intelligentie niet genoeg om ze te laten schitteren in fel zonlicht. Sommige niveaus laten een glanzend scherm zien.

HP Pavilion 15 cw1948nd – Batterij

Een beetje ondermaats

 • De benchmarktest duurde 7 uur en 30 minuten.
 • Kan blijven voor een werkdag
 • De batterijduur is minder indrukwekkend

HP Pavilion 15 cw1948nd – Conclusie

De HP Pavilion 15 cw1948nd is een laptop uit het middensegment die er goed uitziet en goed is gebouwd. Het heeft een goed voelbaar toetsenbord, fatsoenlijke poorten selectie, en is zeer stijlvol.

De Pavilion 15 heeft ook Ultrabook vermogensniveaus en luidsprekers die goed in balans zijn. Deze laptop is goedkoper dan de concurrentie.

De Pavilion’s sub-par batterijduur en het zwakke beeldscherm zijn minder efficiënt dan de converteerbare Lenovo Yoga Slim. Dit is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is om wat stijl toe te voegen aan hun kantoor.

De HP Pavilion 15 cw1948nd is de beste keuze als:

U bent op zoek naar een laptop die een beetje stijl heeft.

Het slanke ontwerp en de robuuste bouwkwaliteit van de HP Pavilion 15 maken het een uitstekende keuze voor mensen die een laptop willen die lang meegaat en er goed uitziet op kantoorbijeenkomsten.

Legacy poorten zijn essentieel voor je.

Moderne Ultrabooks ondersteunen niet langer legacy poorten zoals HDMI en USB-A. Het is geweldig om te zien dat HP deze poorten ondersteunt in plaats van je te laten overschakelen op Thunderbolt en USB-C.

Veelgestelde vragen:

Wat is een HP Pavilion?

Al deze degelijke laptops hebben een IPS-paneel. Dit zorgt ervoor dat kleuren er altijd helder uitzien. Je kunt ook modellen krijgen met meer rekenkracht waarmee je 4K-video’s kunt bewerken. De Pavilion x360 is een tablet en laptop in één.

Wat is het verschil tussen HP Envy en Pavilion?

Het meest cruciale verschil tussen de twee apparaten is hun constructie. HP Envy is een luxueus, licht en elegant apparaat. Heb je liever iets robuuster, zwaarder en minder duur? Kies dan voor HP Pavilion!

HP Pavilion laptop

Hoe hebben we deze lijst met de beste HP Pavilion laptop gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste HP Pavilion laptop om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert, bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!