Laptopzone » Laptop » Acer Laptop – De 12 beste Acer laptops

Acer Laptop – De 12 beste Acer laptops

AANBIEDINGEN / DESKTOP PC / GAMING / LAPTOP / RANDAPPARATUUR / TABLET

Acer Laptop – We hebben de beste Acer Laptops voor je opgezocht! Laptops van Acer staan bekend om hun uitstekende waarde. Laptops van Acer zijn van grote waarde. Acer biedt een verscheidenheid aan modellen die betaalbaar zijn en krachtig genoeg om games te spelen en foto’s of video’s te bewerken.

Er is bijvoorbeeld de Aspire lijn voor dagelijkse taken en de Predator laptops die ontworpen zijn voor gamers. Een Acer Swift laptop is ideaal voor wie de voorkeur geeft aan lichte, fancy laptops.

Acer Spin laptops zijn een goede keuze als je houdt van een laptop met een opklapbaar touchscreen.

beste acer laptop
credit: Acer

01 Acer Laptop – Acer Aspire kopen

Beste Acer Aspire laptop: Acer Aspire 5 A514-54-59FF

Pros

 • Met een Intel Core i5 of processor en 8 GB werkgeheugen, multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Dankzij Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.

Cons

 • Bewerk je veel foto’s of video’s, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Photoshop kan uw foto’s verbluffende effecten geven met de Acer Aspire5 A514-54-59FF. Dankzij de krachtige Intel Core i5 processor, 8 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i5 CPU kun je met gemak meerdere programma’s tegelijk uitvoeren.

Open Spotify, Word en een internetbrowser tegelijkertijd. Werk buiten verder op een zonnige dag. Het scherm is ontspiegeld, zodat je geen last hebt van zonlicht dat erop weerkaatst.

Zelfs in het donker kunt u nog steeds werken. Met het toetsenbord met achtergrondverlichting kunt u zelfs in het donker de juiste knoppen vinden.

Stel dat de interne SSD-opslag van 256 gigabyte niet genoeg is om al uw media en bestanden op te slaan. U kunt de SSD vervangen met de upgrade kit.

Dit zijn de beste Acer laptop – Aspire van dit moment:

02 Acer Laptop – Acer Chromebooks kopen

Beste Acer Chromebook: Acer Chromebook Spin 514 CP514-1HH-R7PK

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Met een Ryzen 5 processor werk je ook in de toekomst zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen of Android applicaties tegelijkertijd.
 • Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen.

Cons

 • Niet alle programma’s werken op een Chromebook, alleen programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store.
 • Op het glanzende touchscreen zie je snel vetvlekken en vingerafdrukken.

De Acer Chromebook Spin 514-1H-R0KA Chromebook is zowel een Chromebook als een Android-tablet. U kunt het touchscreen 360 graden draaien om deze Acer met uw vingers te bedienen.

U kunt Android-apps downloaden uit de Google Play Store of de Chrome-internetbrowser gebruiken om te werken. De AMD Ryzen 5 processor is krachtig en kan veel Android apps of webtabbladen tegelijk openen met 8 gigabyte aan werkgeheugen.

Deze specificaties zorgen ervoor dat uw Chromebook jarenlang snel werkt. Werk je in een donkere omgeving?

Dan kun je de achtergrondverlichting van het toetsenbord inschakelen om je werk vlekkeloos voort te zetten. Dit zijn de beste Acer Chromebooks van dit moment:

03 Acer Laptop – Acer laptops met Windows 10 Pro kopen

Beste Acer laptop met Windows 10 Pro: ConceptD 7 Pro CN715-72P-76N0

Pros

 • Dankzij Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Door de NVIDIA Quadro RTX 3000 videokaart maak je 3D modellen in programma’s als AutoCAD.
 • Het 4K ultra hd beeldscherm zorgt voor een 4 keer scherper beeld dan een full hd scherm.

Cons

 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

Met ConceptD 7 Pro CCN715-72P76N0 kunt u een virtuele omgeving en 3D-ontwerpen maken. De NVIDIA Quadro RX 3000 levert hiervoor voldoende grafische kracht.

Deze laptop is ideaal voor het maken en gebruiken van creatieve programma’s zoals AutoCAD. Het 4K-scherm van deze laptop is gecertificeerd door Pantone en voldoet aan de industriestandaarden.

Het beeldscherm geeft de kleuren in uw 3D-modellen nauwkeurig weer. De Aeroblade-laptopventilator reduceert het geluid tot minder dan 40 decibel, zelfs tijdens intensieve taken.

Het volume is ongeveer gelijk aan het niveau van een bibliotheek. Met het verlichte toetsenbord kunt u in het donker gemakkelijk op de toetsen tikken, zodat u ’s nachts gemakkelijk e-mails kunt typen.

Dit zijn de beste Acer laptops met Windows 10 Pro van dit moment:

04 Acer Laptop – Acer Spin kopen

Beste Acer Spin laptop: Acer Spin 1 SP114-31-C75S

Pros

 • Bij deze laptop krijg je gratis 1 jaar Microsoft 365 Personal meegeleverd. Je werkt 1 jaar lang gratis met Word, Excel en PowerPoint.
 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Op Windows 10 in S modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.

Cons

 • Met een Celeron processor gaat multitasken traag. Wil je meer dan internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

De Acer Spin 1 SP114-31/C75S is een 14-inch 2-in-1 laptop die kan worden gebruikt voor e-mail, tekstverwerking en entertainment. Het touchscreen is zowel een tablet als een laptop in één.

U kunt uw vingers gebruiken om het touchscreen te bedienen. U kunt snel een notitie maken of met uw vingers over het touchscreen vegen.

U kunt de laptop ook in de tentmodus zetten, zodat u een Youtube-filmpje kunt bekijken zonder hem vast te hoeven houden. Ook kunt u na het werk de tijd nemen om uw favoriete serie te kijken.

Met Windows 10 in de S-modus kun je alleen de AppStore-programma’s van Microsoft gebruiken. Dit maakt u veiliger.

Wil je meer opties? U kunt Windows 10 overschakelen naar een “normale versie” en gewoon doorwerken. Deze laptop wordt geleverd met een jaar Microsoft 365.

U kunt Excel, Word en Powerpoint gebruiken. Dit zijn de beste Acer Spin laptops van dit moment:

05 Acer Laptop – Acer Swift kopen

Beste Acer Swift laptop: Acer Swift 3 SF316-51-51BS

Pros

 • Dankzij de 11e generatie i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.
 • Deze laptop heeft een 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing, zodat je relatief meer schermruimte hebt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

Met de Acer Swift 3 SF316-551-51BS kun je foto’s bewerken en programma’s draaien op de achtergrond. Deze Acer is snel dankzij zijn 11e generatie Intel Core i5 CPU en 16 gigabyte aan werkgeheugen.

Acer kon een 16-inch scherm in een 15-inch formaat persen dankzij de dunne schermranden. Deze laptop is daardoor kleiner dan andere 16-inch laptops.

De vingerafdrukscanner maakt het gemakkelijk om in te loggen. Je kunt de toetsenbordverlichting aanzetten als het donker wordt.

Zo kunt u ook als het donker is de juiste woorden typen. Dit zijn de beste Acer Swift laptops van dit moment:

06 Acer Laptop – Acer Travelmate kopen

Beste Acer Travelmate laptop: Acer TravelMate P2 TMP215-53-7159

Pros

 • Met Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, bewerk je video’s en multitask je met zware programma’s zoals Photoshop.
 • Deze Acer heeft een militaire test doorstaan en is bestand tegen extreme omstandigheden zoals het morsen van drankjes over het toetsenbord.

Cons

 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

Bewerk bedrijfsvideo’s en multitask met de Acer TravelMate TMP215 53-7159. Dankzij de Intel Core i7-processor en 16 gigabyte werkgeheugen kunt u al uw werk probleemloos uitvoeren.

Met de vingerafdrukscanner kunt u snel en veilig inloggen. Er gebeurt niets als u thee of koffie morst op het toetsenbord van uw laptop.

Zelfs als de laptop uit uw handen valt, raakt hij niet beschadigd. De TravelMate is getest door het leger en is bestand tegen zware omstandigheden.

Deze Acer beschermt uw privacy. De fysieke schuifknop van de webcam voorkomt nieuwsgierige blikken. Met de TPM-chip, Windows 10 Pro en Windows 10 kunt u versleutelde bestanden opslaan op uw SSD.

Zet de achtergrondverlichting van het toetsenbord aan als het donker wordt, zodat u vlekkeloos kunt blijven werken. Dit zijn de beste Acer Travelmate laptops van dit moment:

07 Acer Laptop – Acer Predator kopen

Beste Acer Predator laptop: Acer Predator Triton 300 PT315-53-79K3

Pros

 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart speel je games als Call of Duty op de hoogste instellingen.
 • Het 144 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met een Intel Core i7 processor en 32 gigabyte werkgeheugen multitask je tussen zware programma’s zoals Photoshop of stream je jouw gameplay naar Twitch.

Cons

 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.
 • Door de beperkte capaciteit van de 512 gigabyte SSD schijf moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor al jouw games.

Met de 15-inch Acer Predator Triton 300 Gaming Laptop PT315 53-79K3 spelcomputer kun je Call of Duty: Warzone spelen op de hoogste instellingen. Dit is mogelijk dankzij de NVIDIA GeForce GTX 3050 Ti videokaart.

Dankzij de 144-Hz resolutie van het scherm kun je snelle actiescènes duidelijk zien en sneller reageren in intense games zoals Warzone. Dankzij het geheugen van 32 gigabyte en de Intel Core i7-processor kun je Adobe Premiere Pro draaien.

Je kunt je gameplay ook streamen via Twitch. Je trouwe volgers kunnen genieten van de meest ongecompliceerde in-game acties.

Wil je tot diep in de nacht blijven gamen? Zet de toetsenbordverlichting aan om in stijl het digitale slagveld te betreden. Dit zijn de beste Acer Predator laptops van dit moment:

08 Acer Laptop – 11 inch kopen

Beste 11 inch Acer laptop: Acer Chromebook Spin 311 CP311-2H-C3DE

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Met een gewicht van maar 1,19 kilogram, neem je deze Chromebook makkelijker mee dan andere laptops.
 • Deze Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.

Cons

 • Niet alle programma’s werken op een Chromebook, alleen programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store.
 • Het scherm heeft een hd+ resolutie, waardoor je ongeveer de helft minder scherp beeld hebt dan op een full hd beeldscherm.

Met zijn 11,6-inch scherm kunt u uw Acer Chromebook Spin 311 C311-2H-C3DE overal mee naartoe nemen. Deze laptop en tablet kunnen worden gebruikt voor tekstverwerking, internetten en e-mailen terwijl u in de trein zit.

Deze 2-in-1 wordt aangedreven door Chrome OS. Log in met Google om toegang te krijgen tot uw Google Drive en bestanden te wijzigen. Het 360 graden kantelbare scherm kan worden omgedraaid zodat u de Chromebook vanuit verschillende posities kunt gebruiken.

Gebruik de Chromebook als tablet om met behulp van het multi-touch scherm door uw apps te vegen. Zet de Chromebook in tentmodus om een presentatie te geven aan klanten of collega’s.

Zet het apparaat in laptopmodus wanneer u een verslag aan het typen bent. U kunt Chromebooks de hele dag gebruiken zonder dat u een stopcontact nodig hebt, omdat ze zo energiezuinig zijn.

Dit zijn de beste Acer 11 inch laptops van dit moment:

09 Acer Laptop – 13 inch kopen

Beste 13 inch Acer laptop: Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Deze Chromebook weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.
 • Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.

Cons

 • Niet alle programma’s werken op een Chromebook, alleen programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store.
 • Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

U kunt het touchscreen 360 graden draaien om de Acer Chromebook Spin513 CP513-1H-S2LW als een Android Tablet te gebruiken. U kunt met uw vingers door websites vegen of games zoals Angry Birds spelen.

Deze 2-in-1 kun je overal mee naartoe nemen dankzij het lichte gewicht van 1,2 kg. In een Chromebook wordt Chrome OS gebruikt in plaats van Windows.

Met dit besturingssysteem kun je online werken vanuit een webbrowser met applicaties als Google Docs en PowerPoint. U kunt ook Android-apps downloaden uit de Google Play Store, zoals Office 365.

Dit zijn de beste Acer 13 inch laptops van dit moment:

10 Acer Laptop – 14 inch kopen

Beste 14 inch Acer laptop: Acer Swift 3 SF314-43-R13Q

Pros

 • Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Deze laptop weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Met de 14-inch Acer Swift 3 SF314 43-R13Q kunt u foto’s bewerken en multitasken met Office-programma’s. Dit apparaat kan ook onderweg worden gebruikt.

De Swift 3 is met 1,2 kg licht van gewicht en heeft een 14-inch scherm zodat hij gemakkelijk in een tas kan worden meegenomen. Het werkgeheugen van 8 gigabyte en de AMD Ryzen 5-processor van de laptop zijn krachtig genoeg om zware programma’s zoals Adobe Photoshop uit te voeren.

Open hem, leg je vinger op de vingerafdrukscanner en je kunt aan de slag. U kunt hem mee naar buiten nemen om van de zon of uw tuin te genieten.

Het antireflectiescherm veroorzaakt geen hinderlijke lichtreflecties. Wilt u toch ’s nachts werken? U kunt perfect typen, zelfs in het donker, dankzij het verlichte toetsenbord.

Dit zijn de beste Acer 14 inch laptops van dit moment:

11 Acer Laptop – 15 inch kopen

Beste 15 inch Acer laptop: Acer Aspire Vero AV15-51-574G

Pros

 • Deze duurzame laptop bestaat uit gerecycled materiaal en heeft een eigen app voor energiebesparing.
 • Dankzij de Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

Met de Acer Aspire Vero AV15-574G kunt u foto’s bewerken en efficiënt multitasken. U kunt uw foto’s bewerken terwijl u tegelijkertijd Skype, Spotify en Microsoft Word-programma’s uitvoert.

Dankzij 16 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i5 processor wordt de Aspire niet trager. Open de behuizing en leg uw vinger op de vingerafdrukscanner. Zo logt u snel in zonder lange wachtwoorden te typen.

Wilt u ’s avonds doorwerken? Zet de toetsenbordverlichting aan om ook in het donker door te werken.

De Acer Aspire Vero, gemaakt van gerecycled plastic, is eenvoudig te upgraden, te repareren en te recyclen. Dit zijn de beste Acer 15 inch laptops van dit moment:

12 Acer Laptop – 16 inch kopen

Beste 16 inch Acer laptop: Acer Swift 3 SF316-51-51BS

Pros

 • Dankzij de 11e generatie i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.
 • Deze laptop heeft een 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing, zodat je relatief meer schermruimte hebt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor.

Met de Acer Swift 3 SF316-551-51BS kun je foto’s bewerken en programma’s draaien op de achtergrond. Deze Acer is snel dankzij zijn 11e generatie Intel Core i5 CPU en 16 gigabyte aan werkgeheugen.

Acer kon een 16-inch scherm in een 15-inch formaat persen dankzij de dunne schermranden. Deze laptop is daardoor kleiner dan andere 16-inch laptops. Met de vingerafdrukscanner kun je gemakkelijk en veilig inloggen.

Je kunt de toetsenbordverlichting aanzetten, zodat je ook in donkere ruimtes kunt typen. Dit zijn de beste Acer 16 inch laptops van dit moment:

13 Acer Laptop – 17 inch kopen

Beste 17 inch Acer laptop: Acer Nitro 5 AN517-52-757K

Pros

 • Dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1650Ti videokaart speel je games als Fortnite op de hoogste instellingen.
 • Het 120 hertz beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.
 • Met een Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen, multitask je met zware programma’s zoals Photoshop.

Cons

 • Om VR games te spelen heb je minimaal een GTX 1660 videokaart nodig.
 • Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg.

De Acer Nitro 5 AN517-552-757K, een 17,3-inch gaming laptop, is voorzien van een NVIDIA GeForce GTX1650Ti videokaart. Hij draait Fortnite en Call of Duty vloeiend. Je kunt ook OBS of Discord openen tijdens het multiplayeren met je vrienden.

De Nitro wordt geleverd met 16 GB RAM, waardoor je meerdere programma’s binnen dezelfde omgeving kunt draaien. De verversingssnelheid van het scherm is 120 hertz.

De bewegingen op het scherm worden vloeiender weergegeven dan op een 60-hertz scherm. Dit geeft je een voordeel bij online shooters door preciezer op je tegenstanders te richten.

Zelfs in het donker kun je nog steeds de toetsen zien die je indrukt op een rood verlicht toetsenbord. Dit zijn de beste Acer 17 inch laptops van dit moment:

13 Acer Laptop – 4gb RAM kopen

Beste 4GB RAM Acer laptop: Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S2LW

Pros

 • Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet.
 • Deze Chromebook weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.
 • Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.

Cons

 • Niet alle programma’s werken op een Chromebook, alleen programma’s uit de Chrome Web Store of Google Play Store.
 • Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker.

U kunt het touchscreen 360 graden draaien om de Acer Chromebook Spin513 CP513-1H-S2LW als een Android Tablet te gebruiken. U kunt met uw vingers door websites vegen of games zoals Angry Birds spelen.

Deze 2-in-1 kun je overal mee naartoe nemen dankzij het lichte gewicht van 1,2 kg. In een Chromebook wordt Chrome OS gebruikt in plaats van Windows.

Met dit besturingssysteem kun je online werken vanuit een webbrowser met applicaties als Google Docs en PowerPoint. U kunt ook Android-apps downloaden uit de Google Play Store, zoals Office 365.

Dit zijn de beste 4gb RAM Acer laptops van dit moment:

14 Acer Laptop – 8gb RAM kopen

Beste 8GB RAM Acer laptop: Acer Swift 3 SF314-43-R13Q

Pros

 • Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto’s en multitask je met lichte programma’s zoals Microsoft Office.
 • Deze laptop weegt maar 1,2 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Een 14 inch beeldscherm is vrij klein. Als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen.

Met de 14-inch Acer Swift 3 SF314 43-R13Q kunt u foto’s bewerken en multitasken met Office-programma’s. Dit apparaat kan ook onderweg worden gebruikt.

De Swift 3 is met 1,2 kg licht van gewicht en heeft een 14-inch scherm zodat hij gemakkelijk in een tas kan worden meegenomen. Het werkgeheugen van 8 gigabyte en de AMD Ryzen 5-processor van de laptop zijn krachtig genoeg om zware programma’s zoals Adobe Photoshop uit te voeren.

Open hem, leg je vinger op de vingerafdrukscanner en je kunt aan de slag. U kunt hem mee naar buiten nemen om van de zon of uw tuin te genieten.

Het antireflectiescherm veroorzaakt geen hinderlijke lichtreflecties. Wilt u toch ’s nachts werken? U kunt perfect typen, zelfs in het donker, dankzij het verlichte toetsenbord.

Dit zijn de beste 8gb RAM Acer laptops van dit moment:

15 Acer Laptop – 16gb RAM kopen

Beste 16GB RAM Acer laptop: Acer Aspire Vero AV15-51-574G

Pros

 • Deze duurzame laptop bestaat uit gerecycled materiaal en heeft een eigen app voor energiebesparing.
 • Dankzij de Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote fotobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
 • Via Windows Hello en de vingerafdrukscanner log je met jouw vingerafdruk in op Windows zonder dat je een wachtwoord gebruikt.

Cons

 • Bewerk je video’s? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.
 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals fotoshoppen of multitasken.

Met de Acer Aspire Vero AV15-574G kunt u foto’s bewerken en efficiënt multitasken. U kunt uw foto’s bewerken terwijl u tegelijkertijd Skype, Spotify en Microsoft Word-programma’s uitvoert.

Dankzij 16 gigabyte werkgeheugen en de Intel Core i5 processor wordt de Aspire niet trager. Open de behuizing en leg uw vinger op de vingerafdrukscanner.

Zo logt u snel in zonder lange wachtwoorden te typen. Wilt u ’s avonds doorwerken? Zet de toetsenbordverlichting aan om ook in het donker door te werken.

De Acer Aspire Vero, gemaakt van gerecycled plastic, is eenvoudig te upgraden, te repareren en te recyclen. Dit zijn de beste 16gb RAM Acer laptops van dit moment:

16 Acer Laptop – 32gb RAM kopen

Beste 32GB RAM Acer laptop: Acer ConceptD 7 CN715-73G-78NA

Pros

 • Breng je 3D ontwerpen tot leven door de SpatialLabs software; en dat zonder 3D bril.
 • Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.
 • Met de NVIDIA GeForce RTX 3080 videokaart maak je 3D modellen in programma’s als AutoCAD.

Cons

 • Deze laptop produceert geluid bij intensieve taken zoals video’s bewerken en 3D ontwerpen maken.

De 15-inch Acer ConceptD7 CN715-73G-8NA laptop is ideaal voor het maken van grote 3D-objecten, multitasken met zware programma’s en het bewerken van video’s. De NVIDIA GeForce RTX 3080-videokaart van deze laptop is speciaal ontworpen om AutoCAD te draaien.

Met SpatialLabs-software kunt u 2D-tekeningen in realtime omzetten in 3D-modellen. Voor deze software is geen 3D-bril nodig. U ziet de visualisaties recht voor uw ogen.

U kunt meerdere programma’s tegelijk draaien terwijl u werkt. Deze ConceptD is snel dankzij de Intel Core i7 processor, 32-gigabyte werkgeheugen, en geen vertraging. Je ziet elk detail door het 4K beeldscherm in levendige kleuren.

U kunt uw creaties gemakkelijker bewerken. U kunt op afstand inloggen op uw bedrijfsnetwerk met de zakelijke besturingssoftware Windows 11. Uw bestanden kunnen ook in een gecodeerd formaat worden opgeslagen.

Dit zijn de beste 32gb RAM Acer laptops van dit moment:

Acer-laptops die de beste in hun klasse zijn, zijn vaak betaalbaar. Deze notebooks zijn zeer betaalbaar, betrouwbaar en zeer capabel.

Deze notebooks zijn goedkoop en bieden een breed scala aan functies en prestaties. Acer-laptops zijn veelzijdig genoeg om elke taak aan te kunnen, ongeacht het budget.

Acer biedt alles, van Chromebooks voor studenten en betaalbare laptops voor de universiteit tot Ultrabooks die veelzijdig en 2-in-1 zijn en krachtige gaminglaptops. Deze portables kunnen voor elk doel worden gebruikt, vooral als ze minder duur zijn dan MacBooks.

Acer laptop
credit: Acer

Acer Swift 3x – Ideaal voor onderweg

De Acer Swift 3x laptop is niet de beste laptop voor onderweg. Zijn lichte gewicht en kleine formaat maken hem ideaal voor digitale nomaden en iedereen die onderweg werkt.

Hoewel het prijskaartje hoger is, is de draagbaarheid niet zo goed. Het scherm is ook kleiner dan de meeste mensen zouden willen (het is slechts 14 inch).

Deze computer is in staat om te leveren. Deze machine is uitgerust met de nieuwste Intel-processors en Iris Xe grafische kaarten.

Hij kan bijna elke productiviteitstaak aan en lichte fotobewerking en gaming.

Acer Spin 5 (2020), een fantastische 2-in-1 laptop

Een laptop met veel functies voegt een uitstekende waarde toe. Met deze functies en zijn betaalbaarheid is de Acer Spin 5 (2020) een geweldige keuze.

De veelzijdigheid van deze 2-in-1 laptop is te danken aan het ontwerp en de lange batterijduur. De laptop beschikt ook over een 3:2-scherm en een stylus met vele functies die hem een voordeel geven ten opzichte van andere laptops.

Zowel professionals als studenten zullen genieten van een naadloze en gemakkelijke ervaring met het maken van notities. Deze ouderwetse benadering is misschien wel het beste voor u als u niet graag aantekeningen typt in de klas.

Acer ConceptD7 – Een mobiele werkplek voor creatieven

Dankzij de Nvidia RTX graphics kan de Acer ConceptD 7 complexe en uitdagende taken aan, zoals intensieve videobewerking of 3D-ontwerp. Hij is ontworpen voor creatieve professionals en beschikt over het soort kracht dat je niet zult vinden in laptops of werkstations.

Hij levert uitzonderlijke prestaties, heeft een fatsoenlijke poortkeuze, een minimalistisch, stevig wit ontwerp en een prachtig, Pantone-gevalideerd 4K IPS-scherm.

Hoewel hij nog steeds vrij duur is, zijn professionele gereedschappen niet goedkoop. Dit is een uitstekend alternatief voor een MacBook met Windows.

Acer Swift 3 (2020 – Steekt met kop en schouders boven zijn ultralichte gewicht uit

De Acer Swift 3 (2020) overtreft alle verwachtingen voor een budgetlaptop. Het bewijst dat draagbaar niet duur hoeft te betekenen. Hoewel het misschien een aantal van dezelfde problemen heeft als eerdere modellen, is het nog steeds een geweldige laptop.

Waar mogelijk zijn er verbeteringen aangebracht, zoals de levensduur van de batterij en de specificaties. Dit alles met behoud van de huidige prijs. Dit is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar meer dan alleen een bekwame laptop.

Acer Predator Triton500 – Verslindend de concurrentie

De Acer Predator Triton 500 laptop is niet goedkoop. Het is niet goedkoop, maar het is zeker de moeite waard.

Hij zit vol met de 8e en 9e generatie Intel Core-chips en een Nvidia RTX-kaart, waardoor hij genoeg kracht heeft om zelfs de meest grafisch-intensieve AAA-games te draaien. Hoewel het deksel dun is, heeft dit geen invloed op de algehele prestaties.

Je zult echter wel voorzichtiger moeten zijn wanneer je hem ronddraagt.

De Acer Chromebook 314 – uitstekende prestaties en een lange batterijduur

De Acer Chromebook 314 is een uitstekende keuze voor Chromebooks. Dit is de perfecte Chromebook. Het is betrouwbaar en eenvoudig in prestaties, met een batterijduur van 12 uur.

Hij heeft een comfortabel toetsenbord, fatsoenlijke poorten, een helder scherm en een gestroomlijnd ontwerp dat u niet zult aantreffen op duurdere modellen. Het ontbreken van een vingerafdruklezer en een touchscreen kan zijn potentieel hebben beperkt.

Die hebben echter geen invloed op de algehele prestaties. Zijn ongelooflijke budgetprijs maakt alles goed wat hij verder niet doet.

Acer Predator Helios 700 – Een desktop-bashing draagbaar gaming beest

De Acer Predator Helios 700 gaming laptop is een premium optie die je bankrekening kan leeghalen. Je zult blij zijn te weten dat deze laptop goedkoper is dan top-of-the-line modellen met vergelijkbare specs.

Hierdoor kun je een paar honderd dollar besparen en het perfecte gaming toetsenbord of muis kopen. Je krijgt ook een 360deg surround sound systeem met Wi-Fi 6, Wi-Fi 6 per-toets RBG integratie en de PredatorSense Key.

Het beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 144Hz. Het belangrijkste kenmerk zijn de thermische prestaties, inclusief een uitschuifbaar toetsenbord, extreme koeling en Wi-Fi 6.

Acer Chromebook Spin 311- Leuke en veelzijdige Chromebook voor zowel werk als ontspanning

De Acer Chromebook Spin 311 is een geweldige Chromebook. Hij biedt de ultieme veelzijdigheid.

De 11-inch Chromebook heeft veel kenmerken: een stevig ontwerp, een 2-in-1-vormfactor, een responsief IPS-touchscreen en een gespierde bouw. De USB Type-C poort laadt snel op en biedt een fatsoenlijke batterijduur.

Dit alles voor minder dan de kosten van een paar premium koptelefoons.

Acer Chromebook 714 – een geweldige, zo niet uitzonderlijke, laptop

De Acer Chromebook 714 is de beste Chromebook voor professionals. Het heeft een premium chassis en is perfect voor zakelijk georiënteerde mensen.

Hoewel hij niet erg stijlvol is, maken de goede prestaties en de lange batterijduur van de Chromebook 714 dit ruimschoots goed. Deze zijn des te belangrijker als u dagelijks klanten ontmoet, papierwerk afhandelt en de boeken in balans houdt.

Deze quad-core processor kan lichte taken voor het maken van content aan. Het is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die net begint in de contentindustrie.

Is Acer een goed merk?

Acer is samen met HP een uitstekende keuze voor een laptop. Ook al zijn ze goedkoop, je krijgt toch uitstekende prestaties met supersnelle componenten.

Acer laptops zijn compact en worden geleverd met Intel core vijf en Ryzen 5 processoren. Dit is een fantastische deal.

Wat is beter HP of Acer laptop?

De Acer is iets langzamer dan de HP wat betreft verbindingssnelheden. Zowel de linker- als de rechterpoort hebben gewone USB-A aansluitingen.

De HP heeft echter snelheden van 5Gbit/s. De linkerkant van de laptop heeft zowel een HDMI 2.0 aansluiting als USB-C. Net als de Acer is deze multifunctioneel.

Hoe hebben we deze lijst met de beste Acer laptop gemaakt?

We gebruiken onze persoonlijke ervaringen om deze lijst met de beste Acer laptop om te kopen samen te stellen. Voor het samenstellen van deze lijst hebben we ook beoordelingen en reviews van grotere en kleinere aanbieders als mediamarkt, expert,bol.com en coolblue gebruikt.

Maar ook de testresultaten van onafhankelijke vergelijkingswebsites gebruikt als de consumentenbond.

Laptopzone – Onafhankelijk de beste laptop reviews!